Vítkovice – VŠB-TU Ostrava 1:4 (kon.) | Pardubice – Ž. Vlci Brno 2:5 (kon.) | Egretta Bílovice n. S. – Rádio Krokodýl Brno 1:8 (kon.)
konec
SK Egretta Bílovice nad Svitavou
1:8 (1:3)
FC Rádio Krokodýl Brno
Pátek 27.03.2015, 20:00 • SH Brno, Bohunice • 2. Futsal liga východ
     
    38:25
    Samostatný únik Michala Toncra skončil vyběhnutím Sýkory, který šel po míči nohama a zpacifikoval skoro stoprocentní příležitost!
     
    37:16
    Jeden z dnešních nejaktivnějších střelců je Tomáš Veselovský. Právě tento činitel orazítkoval tyč!
     
    32:50
    Agromeli Brno právě vstřelilo branku!
    Hosté rozebrali defenzivní fázi domácích na malé součástky, akci okořenili přihrávkou do tutové šance a ALEŠ VRÁNA bez ostychu přehodil bezbranného Fialu. Asistence: František Kuldan.
     
    29:13
    Agromeli Brno právě vstřelilo branku!
    Skvělou parádu si pro diváky připravil LUDĚK PROCHÁZKA, jež prokličkoval kolem bílovických hráčů, poslal je za svoje záda a nízkým padáčkem vylepšil luxusní pozici do dalších minut. Asistence: Tomáš Veselovský.
     
    28:31
    Agromeli Brno právě vstřelilo branku!
    Ani tentokrát Fiala nedokázal ze svého repertoáru vytáhnout správné zakročení. MARTIN NOSKO rozvířil stojaté vody zelené obrany, vyslal dělovku a neomylně upravil skóre. Asistence: Luděk Procházka.
     
    27:21
    Agromeli Brno právě vstřelilo branku!
    Hosté vedou už čtyřgólovým rozdílem zásluhou přesné mušky ALEŠE VRÁNY. Nesmlouvavý projektil proplachtil přes všechny nastavené překážky. Slavící futsalista tak zaznamenává 100. druholigový gól. Asistence: Martin Nosko.
     
    23:03
    Agromeli Brno právě vstřelilo branku!
    Poslední okamžiky přinesly řadu ofenzivních situací na obou koncích hrací plochy, nejlépe však povinnosti splnil ALEŠ VRÁNA. Napoprvé Outrata nezaskočil Fialu, dorážející ale práci dokončil. Asistence: Pavel Outrata.
     
    20:24
    Sebevědomým způsobem se uvádí na začátek druhé poloviny hry Bílovice. Hostující útočník zklamal a Vrbka zkoušel vyprodukovat trest nejvyšší. Sýkora senzačně vykopl.
     
    17:27
    Outratovo dělo prošlo bez větších potíží celou bílovickou polovinou, až tyč za Fialou kompletně přerušila akci rivala.
     
    16:35
    Brankář Brněnských špičkami prstů odvracel solidní soupeřův pokus hlavou! Hostující mužstvo může děkovat strážci klece.
     
    13:23
    Agromeli Brno právě vstřelilo branku!
    Už to skoro vypadalo, že snažení Brna nebude mít žádný efekt. S vypětím všech sil se ale obsazený TOMÁŠ VESELOVSKÝ probojoval k odraženému předmětu hry, zpracoval a pohledným lobem skóroval. Asistence: Luděk Procházka.
     
    08:15
    Několik kroků od brankové čáry Egretty hlídkoval Veselovský, ten se snažil usměrnit balon z první. Výsledkem nakonec je vysoké přestřelení.
     
    05:53
    Bílovice právě vstřelily branku!
    Tenhle průnik si Brno úplně nepohlídalo a ani Sýkora nezvládl adekvátně zareagovat. Napravo od kasy se prezentoval kvalitním gólovým prostrčením PATRIK POKORNÝ, čímž zajistil kontaktní trefu. Asistence: Michal Toncr.
     
    04:50
    Agromeli Brno právě vstřelilo branku!
    Agromeli vykoupalo brankáře a zkušeně navyšuje zátěž na gólovém účtu. Tomáš Veselovský postupoval naprosto sám proti Fialovi, dovolil si naznačení střely a když už neměl muž s rukavicemi žádnou moc, rozvlnil s přehledem síť PAVEL OUTRATA. Asistence: Tomáš Veselovský.
     
    01:50
    Outrata proběhl přes nepozornou bránící formaci a mohl dokonce vypálit. Toužil míč uklidit ke vzdálenější tyči, ale jeho projektil se odrazil od zmiňované části brankové konstrukce!
     
    01:15
    Agromeli Brno právě vstřelilo branku!
    Na pravě straně se dostal poměrně nečekaně ke střeleckému pokusu LUDĚK PROCHÁZKA. Střílející futsalista propasíroval s notnou dávkou štěstěny míč za překvapeného a zároveň bezmocného Fialu. Asistence: Pavel Outrata.

    Tadeáš Mima

    Branky: 6. Pokorný (Toncr) – 2. Procházka (Outrata), 5. Outrata (Veselovský), 14. Veselovský (Procházka), 24. Vrána (Outrata), 28. Vrána (Nosko), 29. Nosko (Procházka), 30. Procházka (Veselovský), 33. Vrána (Kuldan)


    SK Egretta Bílovice nad Svitavou: Fiala – Maruš, Halahija, Jurka, Rozbořil, Toncr, Vrbka, Zouhar, Pokorný, Trojáček, Valík
    FC Rádio Krokodýl Brno: Sýkora – Outrata, Vrána, Nosko, Veselovský, Procházka, Kuldan, Matyska

    Rozhodčí: Michal Gasnárek, Miroslav Kincl
    bahis siteleri