Pittsburgh – NY Islanders 1:3 (kon.) | Columbus – Buffalo 4:2 (kon.) | Philadelphia – Ottawa 1:3 (kon.)
Washington – NY Rangers 2:4 (kon.) | Winnipeg – Calgary 5:1 (kon.) | Los Angeles – San Jose 4:1 (kon.)
St. Louis – Minnesota 4:2 (kon.)
konec
Pittsburgh Penguins
1:3 (0:1, 1:0, 0:2)
New York Islanders
Sobota 11.04.2015, 01:00 • Consol Energy Center, Pittsburgh • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Michael GRABNER - 1:3
     
    56:20
    Islanders právě vstřelili branku!
    Hosté se dostávají do vedení 3:1. Bailey vyhrál ve své třetině puk na MACHAELA GRABNERA, ten projel celé hřiště jako šinkanzen zastávkou na znamení a na závěr všeho vymetl horní růžek Fleuryho branky. Asistence: Josh Bailey.
    John TAVARES - 1:2
     
    42:46
    Islanders právě vstřelili branku!
    Ostrované si veden berou zpět. Střelu Straita sice Okposo tečoval, ale jen do betonu Flueryho, ten však kotouč vyrazil jen na hůl JOHNA TAVARESE, který skóruje. Asistence: Kyle Okposo, Brian Strait.
    Rob SCUDERI - 1:1
     
    39:54
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Dočkali se nakonec Penguins srovnání, a to 5,7 desetiny sekundy před druhou sirénou. Od modré čáry vystřelil Martin, trefil ale jen zadní mantinel, puk však poslal skrze brankoviště Crosby a kotouč nakonec za dezorientovaného Haláka doklepl ROB SCUDERI. Asistence: Sidney Crosby, Paul Martin.
    Casey CIZIKAS - 0:1
     
    08:00
    Islanders právě vstřelili branku!
    Ale nyní už to gól je, ovšem na opačné straně! Hostující obránce Clutterbuck našel dlouhým pasem CASEYA CIZIKASA, jenž v úniku zamířil přesně pod víko. Gól v oslabení tak posílá Islanders do vedení. Asistence: Cal Cluttterbuck a Nick Leddy.

    Jakub Kudláč

    Branky a nahrávky: 40. Scuderi (Crosby, Martin) – 8. Cizikas (Cluttterbuck, Leddy), 43. Tavares (Okposo, Strait), 57. Grabner (Bailey)


    Pittsburgh Penguins: Fleury (Greiss) – Martin, Lovejoy, Scuderi, Cole, Chorney – Winnik, Crosby, Hornyquist – Kunitz, Malkin, Perron -Bennett, Sutter, Downie – Adams, Lapierre, Comeau.
    New York Islanders: Halák (Neuvirth) – Leddy, Boychuk, Strait, Hamonic, Hickey, Višňovský – Kuljomin, Tavares, Strome – Lee, Bailey, Okposo – Grabner, Nelson, Clutterbuck – Boulton, Cizikas, Kennedy.

    Rozhodčí: Furlatt, Hebert – McElman, Devorski

    Diváci: 18 673
    bahis siteleri