Pittsburgh – NY Islanders 1:3 (kon.) | Columbus – Buffalo 4:2 (kon.) | Philadelphia – Ottawa 1:3 (kon.)
Washington – NY Rangers 2:4 (kon.) | Winnipeg – Calgary 5:1 (kon.) | Los Angeles – San Jose 4:1 (kon.)
St. Louis – Minnesota 4:2 (kon.)
konec
Washington Capitals
2:4 (0:2, 1:1, 1:1)
New York Rangers
Sobota 11.04.2015, 18:30 • Verizon Center, Washington • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:31
    Po vstřelené brance opět došlo k menší roztržce, z níž si domácí Latta odnáší desetiminutový trest.
    Stanislav GALIJEV - 2:4
     
    59:31
    Washington právě vstřelil branku!
    Tak přece jen ještě snížení v podání Capitals! Latta z mezikruží těsně přestřelil, volného puku si za brankou všiml STANISLAV GALIJEV, vynořil se s ním u levé tyče branky soupeře a dostal ho za brankovou čáru, Lundqvist se už nestihl včas přemístit. Pro třiadvacetiletého ruského útočníka je to první branka v NHL! Asistence: Michael Latta, Brooks Orpik.
    Jesper FAST - 1:4
     
    58:06
    Rangers právě vstřelili branku!
    O vítězi je rozhodnuto! Glass v obranné třetině vybojoval kotouč, posunul ho na Mooera, který ho ještě přihrál JESPERU FASTOVI. Vypadalo to tak, že švédskému mladíčkovi puk ještě ujede, ale ten ho nakonec dokázal ukočírovat a dopravit do prázdné branky. Asistence: Dominic Moore, Tanner Glass.
     
    57:22
    Holtby míří na střídačku, domácí to zkusí v šesti!
     
    56:21
    Před Lundqvistem se sám objevil Johansson, zkusil to mezi betony, avšak švédský kouzelník si s touto obrovskou příležitostí poradil!
     
    52:55
    Alexander Ovečkin zasáhl Girardiho hokejkou do obličeje – dvě minuty, hra vysokou holí.
     
    50:24
    A nyní tu už máme regulérní bitku! Do ní se pustil domácí Gleason s hostujícím Glassem. Pěstní souboj byl velmi vyrovnaný, nakonec to byl útočník Rangers, kdo dokázal povalit svého soupeře na zem. Oba kohouty nemůže minout pětiminutový trest. Gleason ještě navíc inkasuje dvě minuty za krosček, přesilovka pro Jezdce.
     
    43:55
    Tohle chtějí domácí fanoušci vidět. Až ve třetí třetině lehce vzplály emoce na obou stranách. Po vzájemné výměně názorů odchází na trestnou lavici James Sheppard a Tim Gleason. Oba si odpykají dvě minuty za hrubost.
     
    42:03
    Parádní akce na jeden dotek v podání Rangers! St. Louis nalezl na hranici brankoviště volného Stepana, ten ihned sklepl Krediderovi, který o kousek minul levou tyč Holtbyho branky!
     
    41:25
    Joel Ward u mantinelu tvrdě atakoval Shepparda a je za to potrestán dvěma minutami za faul loktem.
     
    30:08
    Glencross z otočky jen těsně minul! Domácí jsou po vstřeleném gólu lepším týmem a mohutně se snaží o kontaktní branku.
     
    27:55
    Ward se ocitl sám před brankou soupeře, ale tváří v tvář Lundqvistovi o malý kousek přestřelil!
    Alexandr OVEČKIN - 1:3
     
    26:31
    Washington právě vstřelil branku!
    Domácí snižují na rozdíl dvou branek! Gól s pořadovým číslem 53 si na své konto připisuje ALEXANDER OVEČKIN, který ze své typické přesilovkové pozice propálil Lundqvista. Asistenci si připsal Backstrom, což znamená, že se osamostatnil v souboji o nejlepšího nahrávače ligy. Asistence: John Carlson, Nicklas Backstrom.
     
    25:36
    Oním hříšníkem je James Sheppard, který si na lavičce hanby odpyká dvě minuty za podražení. Šance pro Capitals.
    Dominic MOORE - 0:3
     
    22:30
    Rangers právě vstřelili branku!
    Část čtvrté útočné trojice si trochu protáhla střídání a nyní už byl DOMINIC MOORE úspěšný! Glass ztratil puk za brankou, ale na modré čáře ho výborným obranným vypíchnutím získal zpět St. Louis, posunul ho na centra čtvrtého útoku, který bekhendem na bližší tyč propasíroval kus černé gumy za brankovou čáru. Asistence: Martin St. Louis.
    Derick BRASSARD - 0:2
     
    15:50
    Rangers právě vstřelili branku!
    Nakonec hosté přece jen přesilovku využívají! Rangers dlouho kombinovali v Holtbyho bezprostřední blízkosti, ale nikdo z pětici borců se neměl k zakončení. Nakonec to na svá bedra vzal DERICK BRASSARD a tvrdou ranou propálil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Kevin Hayes, Dan Boyle.
     
    14:04
    Prvním vyloučeným hráčem dnešního utkání je domácí zadák Mike Green. Washingtonská dvaapadesátka si odsedí dvě trestné minuty za držení.
    Kevin HAYES - 0:1
     
    12:36
    Rangers právě vstřelili branku!
    Hosté se dostávají do vedení! St. Louis posunul puk na modrou čáru na volného kapitána McDonagha, který okamžitě vypálil. Před brankou se dobře zorientoval KEVIN HAYES, jenž zasáhl letící kotouč bekhendem a poslal ho za Holtbyho záda. Asistence: Ryan McDonagh, Martin St.Louis.
     
    06:21
    Kreider zpoza branky našel volného Millera, ten se propracoval na hranici brankoviště, ale z bezprostřední blízkosti si na Holtbyho nepřišel.

    Vojtěch Tůma

    Branky a nahrávky: 27. Ovečkin (Carlson, Backstrom), 60. Galijev (Latta, Orpik) – 13. Hayes (McDonagh, St.Louis), 16. Brassard (Hayes, Boyle), 23. Moore (St.Louis), 59. Fast (Moore, Glass)


    Washington Capitals: Holtby (Peters) – Orpik, Carlson, Niskanen, Alzner, Green, Gleason – Ward, Kuzněcov, Ovečkin – Brouwer, Backstrom, Johansson – Chimera, Laich, Glencross – Galiev, Latta, Burakovsky
    New York Rangers: Lundqvist (Talbot) – Girardi, McDonagh, Hunwick, Yandle, Boyle, Summers – Miller, Stepan, Kreider – St. Louis, Hayes, Hagelin – Sheppard, Brassard, Zuccarello – Fast, Moore, Glass

    Rozhodčí: Kelly Sutherland, Marc Joanette – Derek Amell, Michel Cormier

    Diváci: 18506 (vyprodáno)
    bahis siteleri