Velká Británie – Chorvatsko 3:2 (po pr.) | Estonsko – J. Korea 3:7 (kon.) | Nizozemsko – Litva 0:1 (kon.)
konec
Estonsko
3:7 (1:2, 1:3, 1:2)
Jižní Korea
Pondělí 13.04.2015, 17:00 • IJssportcentrum Eindhoven • Mistrovství světa - I. B Divize
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Tímto konstatováním se s Vámi loučím, děkuji za pozornost a přeji pěkný zbytek dne. (19:16:21)
     
    Statistiky

    Střely na branku: 25:48;
    Úspěšnost střelby 12,00 % : 14,58 %;
    Úspěšnost brankářů: 89.13 % : 88,00 %;
    Trestné minuty: 31:6.
     
    Tento zápas přinesl deset branek, tři vstřelili domácí, sedm hosté. Jižní Korea ovládla zápas také střelecky, a tak si připisuje první tři body na turnaji za výhru 7:3. Naopak Estonsko na body čeká.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty zápasu, který se po všech směrech povedl více hostujícímu týmu. Ihned po inkasované brance se gólman Estonska vrátil zpátky na své místo mezi tři tyče.
     
    57:54
    Jižní Korea právě vstřelila branku!
    Jižní Korea přečkala tlak soupeře z úvodu přesilovky, a pak trefuje odkrytou branku domácího týmu. Autorem gólu je MICHAEL WILLIAM TESTWUIDE. Asistence: Park Woosang.
     
    56:45
    Gólman Villem-Henrik Koitmaa venku z branky, domácí zkouší přesilovku 6 na čtyři s opuštěnou brankou.
     
    56:45
    Na závěr dnešního zápasu si přesilovku zahrají také Estonci. Za katr putuje Sanghoon Shin na dvě minuty za podražení.
     
    53:52
    Domácí hrají v plném počtu, v oslabení branku neinkasovali.
     
    Estonsko sice prohrává v dnešním utkání 3:6, ale může být relativně ještě v klidu. Nejvyšší prohru 0:16 ( 21. dubna 2001 od Slovinska) tento zápas opravdu neohrozí.
     
    51:52
    Vyloučen domácí Kaspar Karik na dvě minuty za vysokou hůl. Lze předpokládal, že následujících 120 sekund budou kotouč ovládat hosté.
     
    Historicky nejúspěšnějším v zisku bodů v reprezentaci Estonska je Andrei Markov. Ten měl před šampionátem na svém kontě celkem 101 bodů. Dnes zatím přidal dva góly a asistence. Celkem má 104 bodů.
     
    Když se dívám po počet střel na branku, zjišťuji, že se skóre odpovídá celkovému průběhu hry. 25:42, takový je aktuální počet střel.
     
    47:21
    Jižní Korea právě vstřelila branku!
    Hosté, v této třetině horším týmem v počtu střel, přidávají další gól. Jeho autorem je MICHAEL OWEN SWIFT. Asistence: Shin Hyung Yun, Park Woosang.
     
    Hostující tým zase začíná přebírat otěže zápasu pevně do svých rukou, během krátké chvíle vystřelil na braku hned čtyřikrát.
     
    Úspěšnost střelby:
    Estonsko: 15,79 %
    Jižní Korea 14,29 %
     
    V této třetině jsou domácí hráči aktivnější, střelecky vedou 4:1, navíc dokázali dát gól.
     
    42:27
    Estonsko právě vstřelilo branku!
    Gól v přesilové hře může znamenat ještě drama, ale to by museli domácí přidat. Markov našel Emricha, který prodloužil na VASSILA TITARENKA a ten si s koncovkou poradit dokázal. Asistence: Riho Embrich, Andrei Markov.
     
    40:39
    Dlouho Jižní Korea v plném počtu nebyla. Nyní získal ubytování na trestné lavici Kim Kisung zcela zdarma. No, ne tak úplně, jedno drobné hákování ho to stálo.

    Jan Prošek

    Branky a nahrávky: 19. Markov, 33. Markov (Rooba), 43. Titarenko (Embrich, Markov) – 5. Kim Sangwook (Kim Wonjun, Kim Kisung), 18. Swift Owen Michael (Cho Minho, Don Ku Lee), 26. Testwuide Michael William, 39. Lee Young Jun, 40. Sung Wooje (Testwuide), 48. Michael Own Swift (Shin Hyung Yun, Woosang), 58. Testwuide (Woosang)


    Estonsko: Koitmaa (Shumikhin) – Anohhin, Ureshev,, Auksi, Kerna, Levkovits, Shvarogin, Lahesalu – Vorang, Fedoruk, Rooba, Titarenko, Sibirtsev, Sorokin, Andrejev, Karik, Kuznětsov, Parras, Embrich, Makrov, Jastrebov
    Jižní Korea: Park Kye Hoon (Sugje Park) – Siyoung Choi, Kim Wunjun, Lee Don Ku, Oh Hyonho, Kim Yoonhwan, Kim Heyok, Kim Hyunsoo -Cho Minho, Sung Wooje, Swift Michael Owen, Lee Young Jun, Shin Sanghoon, Kim Kisung, Lee Young Jun, Kim Sangwook, Radunske Brock, Park Woosang, Ahn Jin Hui, Shin Hyung Yun, Testwuide Michael William
    bahis siteleri