Marseille – Lorient 3:5 (kon.)
konec
Olympique Marseille
3:5 (0:2)
FC Lorient
Pátek 24.04.2015, 20:30Francouzská Ligue 1 Uber Eats
Předzápasové kurzy
     
    Velice zajímavé utkání 34. kola Ligue 1 je minulostí. Loriente si nakonec z Vélodromu odvezou překvapivou výhru 5:3. Domácí Marseille po prvním poločase prohrávala 0:2, ale své zbraně nesložila naopak. Dokázala vyrovanat na 2:2. Ovšem po této brance se na hrišitě začali dít věci. Nejprve vrátil Loriente do vedení Philippoteaux, ale už o dvě minuty opět rovnal Batshuayi. Když už to vypadalo, že se oba celky rozejdou smírně, tak udeřili opět hosté a hned dvakrát! (22:29:09)
    V dnešním zápase jsme mohli vidět osm branek! Za hostující tým vstřelil dvě branky Jordan Ayew, který v Marseille působil pěl let.

     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Do zakončení z velké dálky se odhodlal Maxime Barthelme, jehož střela měla dobré parametry, ale nakonec končí jen těsně nad domácí brankou.
     
    90+3
    Jacques-Alaixys Romão se pokusil svým dalekonosným centrem najít své spoluhráče na útočné polovině, ale našel pouze připravého protihráče.
     
    90+1
    Marseille se snaží dobývat pokutové území hostů pomocí centrů, ale stopeři Loriente se činí a míče odvrací.
     
    90
    Ve druhém poločase se budou nastavovat čtyři minuty nad rámec základní hrací doby.
     
    89
    Domácí celek se nevzdává a stále se tlačí do zakončení, ale hosté si na útoky hostů dává sakra pozor.
    Mathias AUTRET - 3:5
     
    87
    Lorient právě vstřelil branku!
    Desto zmaru hlava v dlaních. Už to vypadalo, že Marseille vytěží z utkání alespoň remízu, ale rázem je vše úplně jinak! MATHIAS AUTRET se dostal do zakončení z velkého vápna. Proti jeho střele zasahál brankář Mandanda, který však míč nešťastně srazil před sebe a hráči hostů už nedělalo problém dorazit míč do branky.
    Jordan AYEW - 3:4
     
    84
    Lorient právě vstřelil branku!
    Přestřelka pokračuje! JORDAN AYEW se vřítil do pukutového území stíhán dvěma obránci, kteří jej nemohli zastavit. Útočník Loriente využil příležitosti, že kapitán domácího celku není úplně v brance a přeloboval jej. Míč zastavila až síť v brance Marseille. Asistence: Maxime Barthelme.
     
    83
    Jordan Ayew se hnal do dalšího rychlého protiútoku hostujícího celku, ale míč mu na poslední chvíli odkopl obránce N'Koulou.
     
    81
    Střídání v týmu FC Lorient: ze hřiště odchází Yann Jouffre, přichází Mathias Autret.
     
    79
    Domácí se vstřelenou brankou dostali do herní pohody. Když se podíváme na statistky zápasu, tak může vidět převahu v držení míče. Marseille má míč na svých kopačkách 67 procent času.
    Michy BATSHUAYI - 3:3
     
    77
    Marseille právě vstřelilo branku!
    Máme opět srovnáno! Pro míč za obranu za obranu si do pukutového území došel MICHY BATSHUAYI, který se svou dobře mířenou hlavičkou nemýlil. Velký klobouček patří Romaovi, jehož centr byl pár excellenc. Asistence: Alaixys Jacques Romao.
     
    76
    Ošklivým faulem se prezentoval Rafidine Abdullah, který zezadu šlápl soupeři na lítko. Hlavní rozhodčí ani na chvíli nepřemýšlel a vytasil žlutou kartu.
     
    74
    Střídání v týmu FC Lorient: ze hřiště odchází Romain Philippoteaux, přichází Maxime Barthelme.

    Jan Thöma

    Branky: 58. A. Ayew, 67. Morel (Payet), 77. Batshuayi (Romao) – 9. J. Ayew (Philippoteaux), 14. Bellugou (J. Ayew), 69. Philippoteaux, 84. J. Ayew (Barthelme), 87. Autret

    Karty:   41. Romao (OMA) – 51. N'Dong (LOR), 61. Mostefa (LOR), 76. Abdullah (LOR)


    Olympique Marseille: Mandanda (C) – Dja Djedjé (29. Romao), N'Koulou, Morel, A. Ayew – Alessandrini, Lemina (69. Batshuayi), Payet, Imbula Wanga, Thauvin (46. Ocampos) – Gignac.
    Náhradníci: Samba – Andonian, Batshuayi, Boutobba, Fanni, Ocampos, Romao.

    FC Lorient: Lecomte – Gassama, Koné, Bellugou, Le Goff – Jouffre (C) (81. Autret), Mesloub (63. Abdullah), Mostefa, Philippoteaux (74. Barthelme) – N'Dong – J. Ayew.
    Náhradníci: Chaigneau – Barthelme, Abdullah, Bruno, Autret, Wachter, Miguel Da Silva.
    bahis siteleri