Marseille – Lorient 3:5 (kon.)
konec
Olympique Marseille
3:5 (0:2)
FC Lorient
Pátek 24.04.2015, 20:30Francouzská Ligue 1 Uber Eats
Předzápasové kurzy
    Mathias AUTRET - 3:5
     
    87
    Lorient právě vstřelil branku!
    Desto zmaru hlava v dlaních. Už to vypadalo, že Marseille vytěží z utkání alespoň remízu, ale rázem je vše úplně jinak! MATHIAS AUTRET se dostal do zakončení z velkého vápna. Proti jeho střele zasahál brankář Mandanda, který však míč nešťastně srazil před sebe a hráči hostů už nedělalo problém dorazit míč do branky.
    Jordan AYEW - 3:4
     
    84
    Lorient právě vstřelil branku!
    Přestřelka pokračuje! JORDAN AYEW se vřítil do pukutového území stíhán dvěma obránci, kteří jej nemohli zastavit. Útočník Loriente využil příležitosti, že kapitán domácího celku není úplně v brance a přeloboval jej. Míč zastavila až síť v brance Marseille. Asistence: Maxime Barthelme.
    Michy BATSHUAYI - 3:3
     
    77
    Marseille právě vstřelilo branku!
    Máme opět srovnáno! Pro míč za obranu za obranu si do pukutového území došel MICHY BATSHUAYI, který se svou dobře mířenou hlavičkou nemýlil. Velký klobouček patří Romaovi, jehož centr byl pár excellenc. Asistence: Alaixys Jacques Romao.
    Romain PHILIPPOTEAUX - 2:3
     
    69
    Lorient právě vstřelil branku!
    Loriente hned z protiútoku strhlo vedení zpět na svou stranu, když se parádní individuální akci prezentoval Romain Philippoteaux, na jehož střelu na vzdálenější tyč brankář Mandanda nedosáhl.
    Jérémy MOREL - 2:2
     
    67
    Marseille právě vstřelilo branku!
    Marseille smazává dvoubrankové manko a vyrovnává skóre zápasu. JEREMY MOREL svým zakončením nedeal brankáři hostů sebemenší šanci. Asistence: Dimitri Payet.
    André AYEW - 1:2
     
    58
    Marseille právě vstřelilo branku!
    Marseille zahrávala přímý kop, jehož rozehrávky se ujal Dimitri Payet, jenž poslal spíše než střelu centr do pokutového území, ale míč se dostal až na tyč konstrukce branky od, které se odrazil na dobře postaveného ANDRE AYEWE, který snižuje na 1:2.
    François BELLUGOU - 0:2
     
    14
    Lorient právě vstřelil branku!
    Pozor další šok pro domácí. Po rozehrané standardní situaci se v pokutovém území dostal do zakončení FRANCOIS BELLUGOU, který se dnes ani po druhé nemýlil. Asistence: Jordan Ayew.
    Jordan AYEW - 0:1
     
    9
    Lorient právě vstřelil branku!
    Hosté jdou překvapivě do vedení jako první. Centrovaný míč sklepl Philippoteaux na nabíhajícího JORDANA AYEW, který střelou z první překonal brankáře Mandanda. Asistence: Romain Philippoteaux.

    Jan Thöma

    Branky: 58. A. Ayew, 67. Morel (Payet), 77. Batshuayi (Romao) – 9. J. Ayew (Philippoteaux), 14. Bellugou (J. Ayew), 69. Philippoteaux, 84. J. Ayew (Barthelme), 87. Autret

    Karty:   41. Romao (OMA) – 51. N'Dong (LOR), 61. Mostefa (LOR), 76. Abdullah (LOR)


    Olympique Marseille: Mandanda (C) – Dja Djedjé (29. Romao), N'Koulou, Morel, A. Ayew – Alessandrini, Lemina (69. Batshuayi), Payet, Imbula Wanga, Thauvin (46. Ocampos) – Gignac.
    Náhradníci: Samba – Andonian, Batshuayi, Boutobba, Fanni, Ocampos, Romao.

    FC Lorient: Lecomte – Gassama, Koné, Bellugou, Le Goff – Jouffre (C) (81. Autret), Mesloub (63. Abdullah), Mostefa, Philippoteaux (74. Barthelme) – N'Dong – J. Ayew.
    Náhradníci: Chaigneau – Barthelme, Abdullah, Bruno, Autret, Wachter, Miguel Da Silva.
    bahis siteleri