Žilina – Zlaté Moravce 4:1 (kon.)
konec
MŠK Žilina
4:1 (3:0)
FC ViOn Zlaté Moravce
sk Sobota 09.05.2015, 20:15Niké liga
Předzápasové kurzy
     
    Adrián Guľa(MŠK Žilina): "Zápas sa musel divákom páčiť, chlapci hrali s chuťou, rýchlo a dynamicky. Najmä v prvej časti to bola tímová práca. Dali sme tri góly, Volešák chytil šance a penaltu. V druhom polčase sme sa potrebovali tlačiť do gólu, ale kontrolovali sme hru. Potom sme sa však dostali do šancí a súper nemohol robiť nič iné, iba riskovať. Vtedy nás opäť brankár podržal. Chalani dnes predviedli kvalitný výkon a splnili sme svoj cieľ."

    Branislav Mráz(ViOn Zlaté Moravce): "Naším cieľom bolo zlepšiť výkon po nepríjemnej prehre v týždni. Nevstúpili sme do zápasu dobre, za 20 minút sme prehrávali 0:3 a celkovo sme v defenzíve vyrobili veľa chýb, ktoré súper trestal. Pozitívom bolo viacero nami vytvorených šancí, horšia bola naša slabšia efektivita, dôležitým momentom bola aj nepremenená penalta. Chýbajú nám body, preto sa už od zajtra budeme pozerať na najbližší zápas s Podbrezovou, aby sme to všetko mali čo najskôr vo svojich rukách." (11:04:27)
     
    Je za nami 29. kolo, v ktorom si merali sily MŠK Žilina – FC ViOn Zlaté Moravce. Tímy nastúpili do druhého polčasu za stavu 3:0 pre domácich. V druhom polčase nám celky ponúkli o gól menej. V 61. minúte sa podarilo ViOnu streliť kontaktný gól, ktorý prišiel z kopačky Mikiniča. Žilina však neváhala a o 5 minút odpovedala zásluhou Káčera, ktorý položil nielen obrancov ale aj samotného Kováča a následne zakončil do prázdnej bránky. Viac gólov sme v tomto stretnutí nevideli.

    Hlasy po zápase Vám prinesieme neskôr

    Ja Vám ďakujem za pozornosť a prajem príjemný zvyšok dňa.
     
    Štatistiky po zápase:
    Góly: 4:1
    Žlté karty: 1:2
    Červené karty: 0:0
    Strely na bránku: 13:6
    Strely mimo bránky: 4:3
    Rohové kopy: 8:9
    Ofsajdy: 1:4
    Voľné kopy: 16:14
     
    90+1
    Koniec zápasu.
     
    90
    Bénesov center na Vavra minul hlavu adresáta o malilinký kúsok. Stopér Žiliny Vavro ďakuje Bénesovi, no je vidieť v jeho tvári sklamanie, že sa nepripísal do streleckej listiny tohto zápasu.
     
    89
    Z rohového kopu sa podarilo zakončiť zadákovi ViOnu Tipuričov. Ten bohužiaľ mieril len do rúk pripraveného Volešáka a tak druhú radosť hostí nevidíme.
     
    88
    Orávik v samom závere zápasu ožíva. Podarilo sa mu po narážačke s Mikiničom vybojovať rohový kop.
     
    87
    Žltú kartu dostáva Július Szöke (FC ViOn Zlaté Moravce).
     
    86
    Armando Mance bol skôr v pozícii, z ktorej by sme čakali center. Menovaný hráč však prekvapil a vyskúšal pozornosť Volešáka. ten vyráža na roh.
     
    86
    Po krídle to skúšal aj Jakub Paur. Prízemný center sa nedostal na Mateja Jeliča a protiútok zakladajú aj hostia.
     
    85
    Možnosť na druhý gól mali aj hostia zo Zlatých Moraviec. Mikinič otočil hru na Petra Orávika. Ten si prešprintoval na hranicu vápna odkiaľ vyslal prízemnú strelu. Táto nenarobila Volešákovi problémy a ten chytá.
     
    83
    Matej Jelič by si rád urobil v streleckej tabuľke náskok o ďalší gól. Bohužiaľ šťastie mu nepraje a z vnútra 16-tky triafa len do rúk Kováča.
     
    83
    Škriniar na istotu posúva loptu na svojho gólmana .Volešák chytá pred napádajúcim Mancem.
     
    82
    Striedanie v tíme MŠK Žilina: z ihriska odchádza Lukáš Čmelík, prichádza Jakub Paur.
     
    81
    Tak predsa len tu máme ešte ja v závere stretnutia nejaké to vzrušenie. Center od vlajočky padol na havu Mikiniča, ktorý však neprekonal Volešáka. Ten zastavuje loptu kúsok od čiary.
     
    80
    Po sérií centrov smerujúcich pred Kováča sa dostali aj hostia do protiútoku. V ňom sa ocitol Kovjenić, ktorého strela bola zblokovaná na rohový kop.
     
    79
    Jelić ukázal aj ďalšiu svoju silnú stránku. Center z ľavého krídla odvracia hlavou jeden zo zadákov ViOnu.
     
    78
    Domáci majú loptu plne pod kontrolou. ViOnu neostáva nič iné len vysoko napádať každú prihrávku domáceho tímu. Zatiaľ bez úspechu.
     
    77
    Strela prišla aj na opačnej strane. Tu sa strelou prezentoval Armando Mance, ktorý žiaľ mieril len na tribúnu.

    Patrik Ondrovič

    Branky: 4. Lupčo, 20. Mihálik, 22. Káčer, 66. Káčer – 61. Mikinič

    Karty:   76. Bénes (ZIL) – 63. Kovjenić (ZMO), 87. Szöke (ZMO)


    MŠK Žilina: Volešák – Letić, Vavro, Škriniar, Mabouka – Káčer (67. Škvarka), Lupčo (73. Bénes), Pečovský (C), Čmelík (82. Paur) – Jelić, Mihálik.
    Náhradníci: Le Giang – Hučko, Paur, Alves de Oliveira, Škvarka, Piaček, Bénes.

    FC ViOn Zlaté Moravce: Kováč (C) – Chren, Vrablec, Szöke, Cebara – Juhar (74. Mance), Tipurić, Kovjenić, Mikinič – Orávik, Karaš (74. Charizopulos).
    Náhradníci: Novota – Kirilins, Pintér, Mance, Mazan, Charizopulos, Ungar.

    Rozhodčí: Peter Kráľovič – Dušan Hrčka, Mário Roszbeck – Július Straka
    bahis siteleri