Česko – Ukrajina 3:0 (kon.)
konec
Česko
3:0 (2:0)
Ukrajina
Sobota 06.06.2015, 17:00 • Wörgl, Rakousko • Reprezentace U21
    Tomáš PŘIKRYL - 3:0
     
    88
    Česko právě vstřelilo branku!
    Jan Kliment k překvapení ukrajinské obrany nebyl v ofsajdu a mířil sám na bránu z pravé strany. Středem hřiště mu ještě nabíhal lépe postavený TOMÁŠ PŘIKRYL, který sice tváří v tvář trefil ukrajinského brankáře, ten však jeho pokus vyrazil tak nešťastně přímo do těla Přikryla, že se míč nakonec ocitl v ukrajinské bráně.
     
    80
    Jiří Pavlenka byl nyní hlavním sudím "obdarován" žlutou kartou za zdržování hry při odkopu.
     
    72
    Velká šance na třetí gól! Robert Hrubý střílel z penaltového puntíku a jeho pokus přizvedl jeden z ukrajinských fotbalistů nad bránu.
     
    65
    Střídání v týmu Česko: ze hřiště odchází Adam Jánoš, přichází Laco Takács.
     
    60
    Střídání v týmu Česko: ze hřiště odchází Martin Frýdek, přichází Tomáš Přikryl.
     
    59
    Rychlý kontr českého týmu. Vávra odcentroval z pravé strany do malého vápna, kde ukrajinský obránce nedokázal míč odkopnout. Kliment však zastihl míč až na zadní tyči, přihrál tedy pod sebe Frýdkovi, který si jej narovnal na levačku a posléze jen trefil soupeře.
    Jan KLIMENT - 2:0
     
    43
    Česko právě vstřelilo branku!
    Tentokrát už ukrajinský brankář musí lovit míč ze sítě. Po přihrávce Trávníka z dálky vystřelil JAN KLIMENT, nováček v českém týmu z Jihlavy, a jeho střela za pomoci tyče zapadla do ukrajinské svatyně. Velice pohledný gól.
    Střela Zmrhala
     
    41
    Zmrhal vystřelil z dálky a střela to nebyla vůbec špatná! Brankář Ukrajiny se prolétl vzduchem a jistě si oddechl, že projektil záložníka Slavie nakonec skončil nad.
    Dobrý zákrok Pavlenky
     
    36
    Na druhé straně si první vážnější zákrok v utkání připsal Pavlenka, který zlikvidoval střelu jednoho z ukrajinských forvardů.
    Michal TRÁVNÍK - 1:0
     
    29
    Česko právě vstřelilo branku!
    Martin Frýdek našel před vápnem zcela volného MICHALA TRÁVNÍKA, ten udělal rychlé kroky směrem k bráně Ukrajiny a následně kříznou střelou na zadní tyč poslal český tým do vedení.
     
    19
    První velká šance Čechů. Kliment přiklepl balon na Zmrhala, který ještě našel lépe postaveného Baránka. Ten se snažil mířit pod břevno, ale brankář vytáhl jeho pokus nad bránu.

    FB

    Radek Šamša

    Jiří Čihák

    Branky: 29. Trávník, 43. Kliment, 88. Přikryl

    Karty:   80. Pavlenka (CZE)


    Česko: 1. poločas: Pavlenka – Jugas, Brabec (c), Baránek, Hanousek – Jánoš, Zmrhal – Masopust, Trávník, Frýdek – Kliment.
    2. poločas: Pavlenka – Holeš, Kalas (c), Polom, Hybš – Jánoš (65. Takács), Hrubý – Vávra, Houska, Frýdek (60. Přikryl) – Kliment.

    Ukrajina:
    bahis siteleri