Lotyšsko – Česko 1:3 (kon.) | Francie – Česko 1:2 (po pr.)
po prodl.
Francie
1:2 (0:0, 1:1 – 0:1)
Česko
Neděle 21.06.2015, 23:40 • Estadio Cubierto del Club Provincial, Rosario • Mistrovství světa v inline hokeji • Finále
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 23:40.
     
    A je to tady. Poslední hrací den, možnost urvat poslední zlatou medaili a naprosto jedinečná možnost zapsat se do historie. Asi tak bych shrnul to, co nás čeká ve finále mistrovství světa v inline hokeji organizace FIRS v argentinském Rosariu.

    Česká reprezentace zatím kráčí turnajem bez porážky a dnes se střetne s Francií o titul šampiona! Ten by pro nás měl ještě mnohem sladší příchuť díky tomu, že tady na mistrovství už vyhráli junioři i ženy a v květnu slavili také veteráni. A získat plný počet čtyř zlatých medailí v rámci šampionátů FIRS v jednom roce? To by znamenalo završení nádherného hokejového snu se značkou Made in Czech Republic.
     
    Samozřejmě, od dnešního souboje se dá očekávat napínavý boj. Ale můžete být rádi, že jste na vlastní oči neviděli semifinále s Lotyšskem. Nervy nadranc! Česká reprezentace se neskutečně trápila s gólmanem Renarsem Kazanovsem, po osmi minutách dokonce poprvé na turnaji prohrávala.

    Češi přestříleli svého soupeře poměrem 55:13. Ale až chvíli před završením čtyřicítky pokusů se podařilo ve 26. minutě Lukáši Novákovi vyrovnat a závěr na sebe vzal zkušený Patrik Šebek. V čase 38:39 zařídil rozhodující gól a pak ještě přidal finálovou pojistku do prázdné branky.

    Lotyšsko – Česko 1:3 (1:0, 0:3)

    Branky a nahrávky: 9. Pujats (E. Lipsbergs) – 26. L. Novák (Rubeš), 39. P. Šebek (Šimo, Loskot), 40. P. Šebek (Šimo).

    Zato Francouzi odehráli výborné semifinále. Na Američany vyrukovali velmi aktivně, v prvním poločase je jednoznačně přehráli a dostali se do vedení 3:0.

    Malátný soupeř se na odpor prakticky nezmohl, Francie navíc trefila ještě několik tyček. Brzy po poločase odmítla veškeré zbytky nadějí Spojených států, které se do gólového stavu zapsaly až za stavu 6:0. A to jim samozřejmě stačit nemohlo.

    USA – Francie 2:6 (0:3, 2:3)

    Branky a nahrávky: 34. Ch. Baldwin, 40. E. Baldwin (Mazzie) – 13. Mogniat Duclos (Laddone), 16. Langlois (Masson), 18. Couraud (Fontanille), 22. Lapresa, 25. Ladonne (Lapresa), 30. Laddone.
    Patrik Šebek: Francouzi budou lítat po celém hřišti

     
    Česká reprezentace už pomalu dokončuje svou rozcvičku. Hokejisté se na pár minut podívali i na zápas o třetí místo, ve kterém Spojené státy vedou nad Lotyšskem 7:4. Do konce chybí zhruba sedm minut.
     
    A je hotovo! Výsledkem 7:4 pro Spojené státy zápas o bronz také skončil, držitele první sady medailí tak už známe. Ale i čtvrté místo je pro Lotyše fantastickým výsledkem. Musím říct, že po našem včerejším semifinále jsme jim dneska všichni přáli vítězství.

    Tuhle cestu moc dobře známe, ale dneska je to naposledy. Čeští hokejisté už se přesunuli na stadion a chystají se na vrchol celého mistrovství světa!

    Posted by Czechinline on 21. červen 2015
     
    Úvodní sestavy:

    Francie: De Preval (Salley) – Ladonne, Rage, Ostre, Langlois, B. Tijou, Couraud, G. Tijou, Gabillet, Crignier, Mogniat Duclos, Fontanille, Masson, Lapresa.

    Česko: Brabec (Vich) – P. Šebek, Strýček "C", Šimo, Loskot – Sem, Bernad, Cik, D. Šebek – L. Novák, Kameš, J. Novák, Rubeš. Trenér: Martin Tvrzník.
     
    Hokejisté už dokončili rozbruslení, na řadu přicházejí obě hymny. Nejprve ta česká, neboť do utkání vstupujeme jako hosté.
     
    Francouzi svou hymnu tradičně vyzpívali, na rozdíl od našeho týmu. Ale všichni věříme, že ta nejkrásnější písnička tady v Rosariu zahraje ještě jednou, na závěrečném ceremoniálu. Naše reprezentace zde neprohrály ani jeden z dosavadních 17 zápasů a pokud neprohrajeme ani ten osmnáctý, dotkneme se hokejového nebe.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:25
    Michal Šimo zatáhl puk do pásma po pravé straně. Ještě chvíli se na něm držel, než ho předal Patriku Šebkovi, ale soupeř nás vyhnal zpátky.
     
    00:52
    Trochu schovaná Šebkova střela zamířila vedle francouzské branky, další pokus šel z hodně velkého úhlu. Znovu rozehráváme od Brabce.
     
    01:37
    Jeremy Lapresa byl prvním Francouzem, který s pukem zamířil na českou polovinu. A to hned dvakrát. Nejdřív se musel vrátit, potom vyslal na Daniela Brabce první pozdrav na rozchytání.
     
    01:48
    Druhý zákrok už měl náš gólman o poznání těžší. Jeho lapačka ale byla připravená.
     
    02:12
    Ostremu se nepodařilo procpat puk na Duclose, a tak to zkusil téměř z nulového úhlu. Českou branku trefil pouze z boku.
     
    02:51
    Karl Gabillet po výjezdu od hrazení mířil na bližší tyčku, kde pohotově zasáhl Daniel Brabec. Dá se tušit, že dnešní finále bude zápasem brankářů.
     
    03:43
    Pokus o rozhýbání české obrany našim soupeřům příliš nevyšel, zmařila ho nepřesná přihrávka i rychlý přístup našeho hráče. Puk potom vylédl mimo mantinely.
     
    04:08
    České přečíslení a první zajímavá možnost zápasu. Patrik Šebek poslal vzduchem nádherný oblouček Michalu Šimovi, ale brankář Salley měl spodní kouty pohlídané a Šimo navíc neměl na zakončení moc prostoru.
     
    04:46
    Na druhé straně přišla dvojice ostrých pokusů. Francouzi jsou střelecky aktivnější než naše reprezentace.
     
    05:12
    Jak to David Sem výborně umí, protlačil se v rychlé akci za střelou i za dorážkou. Jerome Salley vyrazil puk ramenem, náš obránce ho spíš trefil.
     
    06:03
    Daniel Brabec musí očekávat spršku střel, jeho hlavním úkolem je chytat první rány a nevyrážet je na dorážející hráče. Teď svou práci splnil výtečně proti Langloisovi.
     
    06:25
    Ostrá dělovka Romaina Massona už byla o kus nebezpečnější. Ale Brabec znovu udržel kotouč ve výstroji.
     
    07:00
    Podobnou taktiku nyní zkusil český zkušenec Vladimír Kameš. Salley včas sklapl betony a nedovolil našemu týmu dorážku.
     
    07:11
    Tohle vypadalo nebezpečně, ale nakonec jsme to zvládli. Za záda české sestavy letěl vysoký kotouč, který David Bernad ve vzduchu vyboxoval pryč.
     
    07:54
    Dlouho se mazlil s kotoučem David Sem. Obkroužil celé útočné pásmo, aby z levého kruhu nakonec i zakončil. Mířil na druhý růžek, ovšem clonící obránce svému brankáři pomohl.
     
    08:35
    Tohle je možná trochu přísné, ale nic s tím neuděláme. Francouzi jdou na první přesilovku, podražením se provinil kapitán Pavel Strýček (CZE).
     
    09:02
    Patrik Šebek přečetl přihrávku, společně s Kamešem se postarali o ušetření několika vteřinek.
     
    09:24
    Kotouč vylétl mimo hrací plochu. Daniel Brabec už musel poprvé v oslabení zasahovat, lapačkou zkontroloval střelu z levého kruhu.
     
    09:33
    Julien Couraud napálil svou dělovku do české tyčky! Teď při nás stálo štěstí.
     
    10:05
    A střelba ze zadních pozic pokračuje, přesně jak to naši trenéři očekávali. Jakmile si Francouzi zkusili před brankou přihrát, naši to přečetli a kotouč jen doklouzal k Brabcovi.
     
    10:27
    Na ostrostřelce Courauda si budeme muset dávat velký pozor! Tentokrát mířil na bližší tyč, kde možná trochu místa bylo, ale kotouč proletěl těsně vedle.
     
    10:34
    A jakmile to Francouzi zkusili z ostrého úhlu, Brabec ramenem vytěsnil puk do ochranné sítě.
     
    10:53
    Odražený puk si ze vzduchu stáhl Crignier, ale poslal ho mimo. Stejně jako vzápětí z protiútoku Michal Šimo.
     
    11:21
    A další z francouzských ranařů poslal kotouč s přispěním českého bloku až do hloučku fanoušků za bránou. Jak se všichni najednou sehnuli, vypadalo to trochu jako opačná mexická vlna...
     
    12:03
    Rychlá kombinace francouzské sestavy dovedla puk až na volného Jeremyho Lapresu. Ten si chtěl Brabce rozhýbat, ale náš gólman zachoval stoický klid a přízemní zakončení vykopl!
     
    12:45
    Na druhé straně to dobře vymýšlel David Bernad. Naznačil přihrávku a doufal, že se Salley odlepí od první tyčky, kam náš obránce následně vystřelil. Ale místo tam přece jen nebylo.
     
    13:26
    Češi zblokovali pokus rozjetého Gabilleta a ve třech přejeli do rychlého kontru. Kapitán Strýček se z první opřel do Loskotovy zadovky, Jerome Salley znovu napoprvé zasáhl.
     
    13:38
    Neustálá střelba je a bude francouzskou doménou. Brabec teď zkrotil Crignierův pokus až napodruhé, ale stihl to ještě před dojíždějícími hokejisty.
     
    13:52
    Hra je přerušena pro posunutou branku Daniela Brabce. Kdo udělá první velkou chybu a pustí soupeře do vedení?
     
    14:09
    Dan Brabec to doufejme nebude. Jean Francois Ladonne i tentokrát spoléhal, že kotouč vyrazí, jenže to se spoléhal marně.
     
    14:30
    A proti zakončení Romaina Massona vytáhl svou vyrážečku, jež kontrolovala prostor u první tyčky.
     
    14:57
    Za zády francouzské obrany zůstal Tomáš Rubeš a až tak moc nescházelo, aby k němu kotouč propadl. Nakonec u však utekl až za branku.
     
    15:17
    U bližší tyče měl Jerome Salley nalepené rameno a Loskotovu snahu o překvapení schoval v podpaží.
     
    15:17
    Česká střídačka si vybírá oddechový čas.
     
    15:17
    Hokejisté všech týmů už postupně zaplňují naší tribunu, někteří mi úpěnlivě koukají do monitoru. Ale češtinu asi nikdo z nich neovládá.
     
    15:47
    Zpátky do hry. Kousek místa dostal před Brabcem Antoine Rage, naštěstí ve velkém úhlu neměl čas cokoli vymyslet.
     
    16:00
    Tvrdě dojížděná akce ve francouzském pásmu vede ke vzájemnému vyloučení. Patrik Šebek a jeden z protivníků jsou vyloučeni za sekání, pokračuje se klasicky čtyři na čtyři.
     
    16:34
    David Sem natáhl ke střele, aby puk následně posunul na rozjetého Jakuba Cika. Ten se pokusil o kličku do prázdné brány, proti níž se ale protivníci na poslední chvíli vrátili! To je škoda.
     
    17:03
    Češi si nyní pomohli přihrávkou rukou a rozhodčí nařizuje buly po levé ruce Dana Brabce.
     
    17:21
    Karl Gabillet hledal po zemi místo mezi betony našeho strážce tyčí. Nebylo tam a získáváme puk.
     
    18:06
    Česká čtveřice si rozebrala všechny soupeře a na Brabcovi opět zbylo, aby pohlídal střelu z uctivé vzdálenosti.
     
    18:39
    Michal Šimo se jako hladový vlčák tlačil do šance, jeho akci ještě dokončil David Sem. Ale francouzský gólman měl dobré postavení a svým mohutným tělem nepustil kotouč za čáru!
     
    19:19
    Na druhé straně to Francouzi sehráli velmi dobře na teč pro Crigniera. Brabec se musel bleskurychle roztáhnout po brankové čáře!
     
    19:53
    A poslední střela první půle patřila aktivnímu Davidu Semovi. Salley zvládl vyhlédnout přes bojující dvojičku před sebou.
     
    20:00
    První poločas skončil.
     
    Úvodních dvacet minut nestačilo, abychom ve finále mistrovství světa viděli gól. Francouzi byli o něco střelecky aktivnější, i díky jedné přesilovce se na puku drželi v konečném součtu určitě o něco déle než náš tým.

    Náš soupeř trefil jednu tyčku, ale jinak na tom byly obě strany v počtu nebezpečných situací zhruba stejně. První gól možná rozhodne, ale možná taky rozhýbá hru a rozpoutá přestřelku. V inline hokeji by to nebylo vůbec nic zvláštního.
     
    Čeští hokejisté dobře vědí, že Francouzi to budou neustále zkoušet ze všech pozic. Brabec bude mít velmi pravděpodobně víc práce i nadále, Češi se budou pokoušet na druhé straně odpovědět stejnou mincí – střílet a chodit si za dorážkami.
     
    20:01
    Začal druhý poločas.
     
    20:28
    Clonící Marek Loskot, pálící Michal Šimo. Takhle to naše sestava moc dobře zná, Salley teď ale zvládl zasáhnout.
     
    20:58
    Elitní formace předvedla skvostné střídání a chybělo nám málo! Už Marek Loskot mohl skórovat, dorážel Patrik Šebek. Ale Salley si spodní kouty brány v obou případech pohlídal.
     
    21:42
    Druhou půli jsme zahájili aktivnějši než soupeř, i druhá formace na chvíli nebezpečně zaútočila.
     
    22:17
    Lukáš Cik, který už pět let hraje inline hokej ve francouzském Rouenu, neuspěl přízemním zakončením z dobré pozice.
     
    22:49
    Naši hokejisté se dál drží na kotouči, ale Francouzi jim toho v obranném postoji až tak moc nedovolují.
     
    23:37
    Karl Gabillet vykroužil oblouk od hrazení až před Brabce, který si na jeho bekhendové zakončení počíhal. A při dorážce Gabillet naštěstí puk netrefil, to už bychom měli těžké.
     
    24:25
    Ouu! Patrik Šebek našlápl po levé straně a poslal kotouč na hranu brankoviště bojujícímu Marku Loskotovi. Ten měl bohužel hokejku zblokovanou a nemohl puk tečovat do prázdné brány!
     
    24:51
    Francouzský protiútok zastavil Pavel Strýček rukavicí. Odpískaná přihrávka rukou nám teď samozřejmě vůbec nevadí.
     
    25:17
    David Šebek si s Jakubem Cikem rozumí velmi dobře. Ale Cik nestihl zareagovat při nahrávce svého parťáka zpoza brány.
     
    25:58
    Svíráme Francii ve velkém tlaku! Jakub Cik v šanci neuspěl, ránu Michala Šima pak místo brankáře zblokoval jeho obránce.
     
    26:41
    Už se hra trochu uklidnila, elitní český útok stihl dostřídat. Ale od poločasu jsme aktivnější, chvílemi celkem o dost.
     
    27:20
    Marek Loskot si obhodil svého obránce a pak to zkusil na druhý růžek. Salley zasahuje ramenem!
     
    27:51
    Češi dokázali vypíchnout puk Crignierovi a Patrik Šebek se hnal do přečíslení, kotouč mu však utekl. Náš herní projev se mi hodně líbí.
     
    28:35
    Po zemi vypálil Jakub Novák, Salley vyrazil puk jen na krátkou chvilku a hned ho stačil přikrýt.
     
    28:35
    Francouzi aktuálně spíš jen vyčkávají. Jejich lavička si vybírá oddechový čas, aby něco změnila.
     
    28:59
    David Sem zakombinoval s Jakubem Cikem, na přihrávku pak čekal před brankou David Šebek. Byl ovšem velmi dobře přikrytý a Francouzi nás vyhnali z pásma.
     
    29:32
    Teď je na kotouči náš soupeř, oba celky střídají.
     
    30:02
    V rohu francouzského pásma bojovalo o puk několik hráčů, získala ho Francie. Co vymyslí?
     
    30:17
    Vymyslela spíš jen propagační střelu na Daniela Brabce, jehož lapačka byla v provozu. Náš gólman má v druhém poločase velmi málo práce.
     
    31:00
    Francie právě vstřelila branku!
    Čekání na první gól končí přesně po 31 minutách a rozhodně za to nejsme rádi, Francouzi se totiž ve finále mistrovství světa ujímají vedení. Všechno vzal na sebe KARL GABILLET. Chvíli hrál s pukem v rohu, ale pak rychle vyjel před Brabce, jemuž našel ve výstroji místo mezi betony – 1:0! Asistence: Romain Masson.
     
    31:49
    Češi mohli okamžitě odpovědět, vytvořili si dosud největší šanci zápasu! Patrik Šebek vyzval křižným pasem ke skórování Marka Loskota, který však zlomek sekundy počkal a Salley potom fantastickým tygřím skokem zabránil gólu!
     
    32:44
    Chvíli se oba týmy přetahovaly o puk na červené čáře, teď ho pod kontrolu dostala Francie. Čas už běží docela nepříjemně rychle, ale pořád není nic ztraceno.
     
    33:20
    Česko právě vstřelilo branku!
    GOOOL!! Jako bych to neříkal, bleskově vyrovnáváme skóre a finále pojede zase od nuly! Češi vybojovali puk u hrazení a Tomáš Rubeš poslal neskutečnou přihrávku JAKUBU CIKOVI, který si francouzského brankáře obhodil nádhernou bekhendovou kličkou a vmžiku zakončil do prázdné brány – 1:1! Asistence: Tomáš Rubeš.
     
    33:58
    Naši hokejisté mají na své straně psychickou výhodu, kterou se pokusili využít Michal Šimo a potom Patrik Šebek. Ani jeden z nich ale proti Jeromu Salleyovi neuspěl!
     
    34:49
    Moment překvapení rozhodně necházel pokusu Davida Sema, před brankářem clonil Jakub Cik. Salley musel horký brambor krotit na hrudi, ale zvládl to.
     
    35:05
    Autor francouzské trefy Gabillet si u červené čáry vyměnil puk se spoluhráčem a zkusil vystřelit. Česká brusle poslala kotouč vysoko do ochranné sítě.
     
    35:11
    Rychlá střela nevyšla Pavlu Strýčkovi, Salley byl na místě. Hra se rychle stěhuje z jedné strany na druhou.
     
    35:55
    Druhý útok založil rychlou akci, soupeř nás ale vyhnal zpátky a zkusíme to znovu.
     
    36:24
    Střelu Vladimíra Kameše zkontroloval Salley pravým betonem. Už se blíží konec základní hrací doby, jsme zase aktivnější.
     
    36:53
    Patrik Šebek se stal hrdinou už včera, teď mu chybělo málo! Salley vyrazil jeho první střelu před sebe a Šebek se dostal k téměř gólové dorážce, kterou ale brankář zastavil nataženou lapačkou!
     
    37:22
    Také v českém brankovišti vznikly obrovské zmatky. Ale puk naštěstí odjel do rohu, a ne do opuštěné klece.
     
    37:40
    Pravou polovinu hřiště měl pro sebe volnou David Sem. Zkusil to na druhou tyč, Salley zasahuje vyrážečkou.
     
    38:13
    Češi mají puk na hokejkách. Co vymyslí?
     
    38:36
    Vymysleli prudké Kamešovo nahození na tečujícího Jakuba Cika. Kotouč se zastavil jen o síť za brankou a hra pokračuje.
     
    39:04
    Držíme kotouč, na hřišti elitní český útok. Ten půjde do gólu.
     
    39:30
    Rána Marka Loskota z pravé strany však zamířila mimo a bude se vhazovat ve středovém kruhu.
     
    39:30
    Oddechový čas pro českou reprezentaci. Chceme pošetřit síly pro první formaci, to je křišťálově jasné! Na střídačce ani nepadají žádné pokyny.
     
    39:30
    Tak jdeme na to. Vhazuje se uprostřed hřiště.
     
    39:38
    Ale puk je u Francouzů.
     
    40:00
    Druhý poločas skončil.
     
    Finále světového šampionátu jde do prodloužení! Ve druhém poločase jsme se o poznání zvedli a byli na ploše lepším týmem. Francouzi se pak sice z ojedinělé šance dostali do vedení, ale Jakub Cik ještě včas vyrovnal. A k rozhodnutí nám chybělo rozhodně méně než soupeřům.
     
    Rozhodne jeden moment, jedna chyba. Ale abych se vám přiznal, nejsem nervózní. A pište si, že ani naši hokejisté. Pozitivní nálada je celý týden z týmu znát na každém kroku, a co je teď hlavní – posledních dvacet minut byla znát i na ploše.
     
    Prodloužení bude trvat deset či dvacet minut, aktuálně vám to nejsem schopen říci. Poté by následovaly samostatné nájezdy.
     
    40:01
    Začalo prodloužení.
     
    40:29
    Tak nastavený čas se podle všeho hraje na deset minut, klasicky čtyři na čtyři. Češi teď museli zblokovat nebezpečný projektil Ladonneho.
     
    41:04
    Benjamin Tijou pronikl až za záda české obrany, ale naštěstí měl zakončení přes ruku! A když si chtěl puk přehodit, uklouzl. Naštěstí. Tohle hodně zavánělo.
     
    41:29
    Obrovskou bitvu o kotouč za českou brankou naši hokejisté zvládli, ale v útoku o puk zase rychle přišli.
     
    41:57
    Joo! Paráda! Budeme hrát přesilovku, teď máme ponechanou výhodu!
     
    42:28
    Bylo to trochu bago, ale teď už se vylučuje. Jeremy Lapresa (FRA) – 2 minuty za držení protihráče. Naše první přesilovka zápasu může být i poslední, jdeme to rozhodnout!
     
    42:46
    Marek Loskot zakončoval z ostrého úhlu, Salleyova vyrážečka byla na svém místě. Nové buly.
     
    43:09
    Michalu Šimovi střela nesedla a Francouzi ušetřili čas. Náš první útok zůstává.
     
    43:42
    Česko právě vstřelilo branku!
    NEUVĚŘITELNÉ, DOTKLI JSME SE HOKEJOVÉHO NEBE!!!!! Po ose Šimo – Loskot – PATRIK ŠEBEK přišla nádherná kombinace do prázdné brány a čeští inline hokejisté se stávájí mistry světa organizace FIRS pro rok 2015! Předtím už vyhráli naši veteráni, junioři a ženy, a tak se stáváme absolutními vládci světového inline hokeje pro tento rok – 1:2 po prodloužení! Asistence: Marek Loskot, Michal Šimo.
     
    Konec zápasu.
     
    Opravdu jedna velká pohádka. Už jsem za poslední dva týdny vypotřeboval hodně slov, a tak moc nevím, co vám mám říci. Z argentinského Rosaria si už přivezli zlaté medaile naši junioři a ženy, teď to zvládli i muži. Nenašli jsme tady ani jednoho přemožitele.
     
    Čeští sportovci si zaslouží obrovskou poklonu za to, co tady předvedli. Až se jim řekne Rosario 2015, všichni si budou připomínat krásné momenty a dominanci nad celým světem.
     
    Na ploše se už všechno pomalu schyluje k závěrečnému ceremoniálu, za chvíli se ponoříme do víru oslav. A to už je ta pravá chvíle, abych se s vámi na Onlajnech rozloučil. Rád bych vám poděkoval za pozornost a za přízeň, kterou jste nám v posledních dvou týdnech věnovali. Bez podpory bychom ani na jeden úspěch nedosáhli.

    Byla pro mě neuvěřitelná čest doprovázet vás cestou našich tří reprezentací šampionátem daleko od domova. Věřím, že jste si tenhle zážitek dokázali vychutnat i ze svých domovů. Společně s výpravou dorazíme na pražské letiště v úterý ve 21 hodin, české hokejisty určitě můžete přijít přivítat.

    Všem vám přeju do České republiky naposledy krásnou ZLATOU noc z argentinského Rosaria! (01:09:49)

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 31. Gabillet (Masson) – 34. Cik (Rubeš), 44. P. Šebek (Loskot, Šimo)


    Francie: Salley (De Preval) – Ladonne, Rage, Ostre, Langlois, B. Tijou, Couraud, G. Tijou, Gabillet, Crignier, Mogniat Duclos, Fontanille, Masson, Lapresa.
    Česko: Brabec (Vich) – P. Šebek, Strýček "C", Šimo, Loskot – Sem, Bernad, Cik, D. Šebek – L. Novák, Kameš, J. Novák, Rubeš. Trenér: Martin Tvrzník.
    bahis siteleri