Lotyšsko – Česko 1:3 (kon.) | Francie – Česko 1:2 (po pr.)
po prodl.
Francie
1:2 (0:0, 1:1 – 0:1)
Česko
Neděle 21.06.2015, 23:40 • Estadio Cubierto del Club Provincial, Rosario • Mistrovství světa v inline hokeji • Finále
Partner:
     
    43:42
    Česko právě vstřelilo branku!
    NEUVĚŘITELNÉ, DOTKLI JSME SE HOKEJOVÉHO NEBE!!!!! Po ose Šimo – Loskot – PATRIK ŠEBEK přišla nádherná kombinace do prázdné brány a čeští inline hokejisté se stávájí mistry světa organizace FIRS pro rok 2015! Předtím už vyhráli naši veteráni, junioři a ženy, a tak se stáváme absolutními vládci světového inline hokeje pro tento rok – 1:2 po prodloužení! Asistence: Marek Loskot, Michal Šimo.
     
    33:20
    Česko právě vstřelilo branku!
    GOOOL!! Jako bych to neříkal, bleskově vyrovnáváme skóre a finále pojede zase od nuly! Češi vybojovali puk u hrazení a Tomáš Rubeš poslal neskutečnou přihrávku JAKUBU CIKOVI, který si francouzského brankáře obhodil nádhernou bekhendovou kličkou a vmžiku zakončil do prázdné brány – 1:1! Asistence: Tomáš Rubeš.
     
    31:00
    Francie právě vstřelila branku!
    Čekání na první gól končí přesně po 31 minutách a rozhodně za to nejsme rádi, Francouzi se totiž ve finále mistrovství světa ujímají vedení. Všechno vzal na sebe KARL GABILLET. Chvíli hrál s pukem v rohu, ale pak rychle vyjel před Brabce, jemuž našel ve výstroji místo mezi betony – 1:0! Asistence: Romain Masson.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 31. Gabillet (Masson) – 34. Cik (Rubeš), 44. P. Šebek (Loskot, Šimo)


    Francie: Salley (De Preval) – Ladonne, Rage, Ostre, Langlois, B. Tijou, Couraud, G. Tijou, Gabillet, Crignier, Mogniat Duclos, Fontanille, Masson, Lapresa.
    Česko: Brabec (Vich) – P. Šebek, Strýček "C", Šimo, Loskot – Sem, Bernad, Cik, D. Šebek – L. Novák, Kameš, J. Novák, Rubeš. Trenér: Martin Tvrzník.
    bahis siteleri