Tisková konference SK Slavia Praha (kon.) | Tisková konference AC Sparta Praha (kon.)
Tisková konference SK Sigma Olomouc (kon.) | Tlačová konferencia MŠK Žilina pred odvetným stret (kon.)
konec
Tisková konference SK Slavia Praha

Středa 22.07.2015, 13:00Tiskové konference
     
    Tisková konference je u konce, krásný zbytek dne a někdy příště opět na počtenou. (13:26:43)
     
    Je kádr již uzavřený?
    Josef Jinoch: "Stát se může cokoli, přemýšlíme stále o doplnění i o odchodech, ale přestupní období končí v září. Ostravský Frydrych je stále v našem hledáčku, ale zatím se s Baníkem nemůžeme dohodnout."
     
    Jak je na tom kádr po zdravotní stránce?
    Dušan Uhrin ml.: "Mám k dispozici kompletní kádr, jediný, kdo laboruje se zraněním je Kenia, v pořádku by měl být během deseti dnů."
     
    Těšíte se do Plzně o to víc, že jste zde působil a že vedení zpochybňovalo vaše kvality?
    Dušan Uhrin ml.: "Těším se na hráče, které tam znám. A co se týká mého stanoviska, já jsem to skoro už zapomněl a je to pro mě jen jeden z klubů, kterými jsem prošel."
     
    Jak je to s nedotaženými příchody?
    Josef Jinoch: "U Voltra se jedná o dotažení záležitostí s Viktorkou Žižkov, které proběhne dnes. U Vukadinoviče není žádný problém a u Jablonského jde o dotažení se slovenským svazem."
     
    O jaké pozice byste chtěli bojovat?
    Dušan Uhrin ml.: "Liga je dlouhodobá záležitost, všichni chceme hrát o poháry, všichni chceme hrát o první místo. My uděláme všechno proto, abychom potěšili slávistické fanoušky."
     
    Nyní přichází prostor pro dotazy:
    Otázka na pana Jinocha, jak to vypadá s odchody Zmrhala se Škodou?
    "Mluvil jsem s majitelem a jedná se spíše o náznaky."
     
    Slovo je předáno i hráčům:
    Martin Latka: "Příprava je jedna věc a liga druhá. Kádr si sedl podle mého názoru dobře. Ale nerad bych, aby to bylo jako minulý rok, kdy jsme měli výborný vstup a posléze se o ligu strachovali."
    Karel Piták: "Příprava se povedla, výsledky nebyly špatné, ale to pravé vypukne v pátek. Celá kabina se těšíme na start ligy a do Plzně jedeme, porvat se o co nejlepší výsledek."
     
    "Všichni se těšíme, že už liga za pár dnů odstartuje. S přípravou jsem spokojen, ačkoli nebyla příliš dlouhá. Plány se zařídili podle požadavků takřka okamžitě, ale jaký bude start, to vám říct nemůžu. Chceme se porvat o co nejlepší výsledky a jak bylo zmíněno, máme ostrý strat a jaká byla příprava se uvidí až v lize. Popereme se v Plzni o co nejlepší výsledek, samozřejmě bych si přál, abychom tam vyhráli," říká trenér Dušan Uhrin mladší.
     
    Josef Jinoch by nerad hodnotil přípravu. "Ukáže se až v soutěži. Co se týká mne, pracuji pro Slavií se vším vervou a doufám, že výsledky se zúročí."
     
    Slovo je předáno generálnímu řediteli. Ten se pouští do hodnocení svého působení v klubu. "Je krátká doba na to, uskutečnit velké změny. Držíme se plánu a snažíme se je dodržovat. Nyní stabilizujeme klub, řešíme insolvenční řízení a další věci týkající se ekonomické stránky klubu. Máme za sebou kvalitní přípravu a já doufám, že vše jde podle plánu. Podařilo se nám zapojit odchovance. Došlo k částečné obměně a také další změny přišli v akademii. Kroky jsou promyšlené a nastavené tak, abychom mohli bojovat o vyšší příčky."
     
    Slavia v srdci, po generace... – tak se nazývá sešívaný projekt, který bude v průběhu sezóny prezentován. Na konci sezóny by rádi Pražané přizvali bývalé hráče k fotbalové exhibici. K tomu náleží i nové logo, které je na dresech, v nich přichází Tomáš Souček a Martin Dostál.
     
    Dnešní tiskovou konferenci zahájí tradičně tiskový mluvčí Jiří Vrba, který představuje aktéry a dále projekt malého, významného výročí, ke kterému je puštěno video.
     
    Účastníci tiskové konference: Jiří Vrba, David Trunda, Josef Jinoch, Dušan Uhrin ml., Martin Latka a Karel Piták.
     
    Na řadu včerejších ligových tiskových konferencí naváží i slávisté, kteří dnes po poledni v Edenu sdělí předsezónní stanoviska a možná i nějaké žhavé novinky, vzhledem k tomu, že nový trenér Dušan Uhrin mladší avizoval touhu po posilách.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 13:00.

    Nikol Kuncová

    bahis siteleri