Tisková konference SK Slavia Praha (kon.) | Tisková konference AC Sparta Praha (kon.)
Tisková konference SK Sigma Olomouc (kon.) | Tlačová konferencia MŠK Žilina pred odvetným stret (kon.)
konec
Tlačová konferencia MŠK Žilina pred odvetným stretnutím 2. predkola Európskej ligy

sk Středa 22.07.2015, 14:30Tiskové konference
     
    To je všetko z dnešnej predzápasovej tlačovej konferencie pred odvetným zápasom druhého predkola Európskej ligy. Ja Vám ďakujem za pozornosť a prajem príjemný zvyšok dňa. (15:00:19)
     
    Adrián Guľa: Vieme už po skúsenosti z vonkajšieho zápasu čo nás čaká. Je tam kvalita je to druhé predkolo Európskej ligy čiže je prirodzené, že súper má určitú kvalitu ale ja som presvedčený, že chlapci už aj vo vonkajšom zápase, ktorý nebol jednoduchý, dokázali že, sila je aj u nás. Máme zvládnuté stratégie, ktoré tomu súperovi nevoňajú a práve pre to som presvedčený, že zajtrajší zápas zvládneme a budeme úspešní.
     
    Milan Škriniar: (otázka ohľadom karantény v tíme)Tak mňa našťastie zdravotné problémy obišli.
     
    Milan Škriniar:Tak takto to je premiéra na tlačovej konferencii ale som rád, že som tu a sústredím sa na zajtrajší zápas.
     
    Adrián Guľa:(reakcia na otázku: Prečo sa dnešnej tlačovej konferencie zúčastnil Milan Škriniar).
    Tak to nie je, že musí byť na tlačovke kapitán. Dneska sme chceli aby tu bol Milan ako dôležitá súčasť tímu a asi aj preto, že Viktor si potreboval trošku oddýchnuť od tlačových konferencií. Chceme dávať priestor nie len na ploche ale aj pred tlačou hráčom, takže preto je tu s nami dneska Milan. Určite aj preto, že je to zástupca kapitána.
     
    Adrián Guľa: Dnes absolvovali komplet celý tím tréningovú jednotku. Od pondelku sa to výrazne zlepšilo a chlapci budú pripravení na 100% na zápas.
     
    Úvodné slovo má PR manažer MŠK Juraj Vitko.
     
    Dobrý deň, vítame Vás pri sledovaní on-line prenosu z tlačovej konferencie MŠK Žilina pred odvetou 2. predkola Európskej ligy proti FC Dacia Kišinev. Pred novinárov o 14:30 predstúpi hlavný tréner MŠK Adrián Guľa a stopét A-tímu Milan Škriniar.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Udalosť sa začne o 14:30.

    Patrik Ondrovič

    bahis siteleri