Liberec – Novokuzněck 4:1 (kon.) | Třinec – Minsk 2:4 (kon.) | Plzeň – Motor ČB 2:1 (kon.)
Třebíč – Kometa Brno 2:6 (kon.) | Pardubice – Mladá Boleslav 4:3 (1:0 po s.n.) | Havířov – Vítkovice 3:6 (kon.)
Kadaň – Ústí n/L 4:2 (kon.) | Jihlava – Francie U23 4:2 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
2:4 (0:1, 0:1, 2:2)
HC Dinamo Minsk
Čtvrtek 30.07.2015, 17:00 • WERK ARENA, Třinec (kapacita: 5200 míst) • Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    55:09
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Minsk znovu odskakuje na rozdíl dvou branek a komplikuje Ocelářům snahu o remízu! Badun dostal nabito na modré čáře, Šimboch jeho bombu vyrazil jen před sebe a RYAN VESCE už doklepával do odkryté klece – 2:4! Asistence: Alexej Badun.
     
    52:59
    Třinec právě vstřelil branku!
    A z jeho práce Oceláři za okamžik vytěžili kontaktní branku! Dravecký našel volného MARTINA ADAMSKÉHO, který ujel Lisovcovi a přesnou střelou překonal Milčakova – 2:3! Asistence: Vladimír Dravecký, Jiří Polanský.
     
    50:43
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Dinamo využívá krátkého náporu a navyšuje své vedení! Znacharenko na modré čáře přihrál Usenkovi, s jehož ranou si Šimboch ještě poradil. Na dorážku ALEXANDRA MATĚRUCHINA z bezprostřední blízkosti už ale byl krátký – 1:3! Asistence: Ivan Usenko, Dmitrij Znacharenko.
     
    42:51
    Třinec právě vstřelil branku!
    JIŘÍ POLANSKÝ se rozvážným tempem rozjel proti Milčakovovi, zamíchal s pukem, stáhl si jej na bekhend a zakončil do prázdné branky! Milčakovovi nepomohla ani vystrčená hůl – 1:2! Bez asistence.
     
    27:26
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Komarov se ještě ani nestihl zapojit do hry, když zubři udeřili podruhé! Linglet přihrál do jízdy SERGEJI DROZDOVI, který se dostal na levé křídlo a střelou přes obránce pokořil Šimbocha – 0:2! Asistence: Charles Linglet.
     
    11:55
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Michaljov ale později puk v útočné třetině získal zpět a Třinečtí mu nechali příliš prostoru. A tak běloruský útočník přihrál na modrou čáru NICKU BAILENOVI, jenž se do puku opřel z první a trefil se přesně k tyči – 0:1! Asistence: Andrej Michaljov.

    Ondřej Zoubek

    Branky a nahrávky: 43. Polanský (TS), 53. Adamský (Dravecký, Polanský) – 12. Bailen (Michaljov), 28. Drozd (Linglet), 51. Matěruchin (Usenko, Znacharenko), 56. Vesce (Badun)


    HC Oceláři Třinec: Šimboch (Hlaváč) – Linhart, Nosek, L. Doudera, Hrabal, Foltýn, Adámek – Adamský (A), Polanský (C), Dravecký – Rákos, Kreps, Hrňa – Chmielewski, Kovařčík, Christov – Rufer, Matuš, Cienciala. Trenér: Václav Varaďa.
    HC Dinamo Minsk: Milčakov (Glass) – Bailen, Lisovec, Badun, Goroško, Znacharenko, Usenko, Ustiněnko – Cheechoo (C), Szczechura (A), Bujnitskij – Vesce, Ellison, Linglet – Pavlovič, Komarov, Meleško (A) – Drozd, Michaljov, Matěruchin – Lopačuk. Trenér: Ľubomír Pokovič.

    Rozhodčí: Petr Přikryl, Zdeněk Kubičík – Vladan Bojda, Tomáš Mikler

    Diváci: 2907 (56 % celkové kapacity)
    bahis siteleri