Minsk – Sparta 1:2 (kon.) | Blues – Třinec 1:6 (kon.) | Riga – Vítkovice 1:3 (kon.)
CSKA Moskva – K. Vary 13:0 (kon.) | Blues – Minsk 4:3 (kon.) | CSKA Moskva – Vítkovice 6:0 (kon.)
K. Vary – Riga 10:2 (kon.) | Třinec – Sparta 5:2 (kon.)
konec
Dinamo Riga
1:3 (0:1, 0:1, 1:1)
HC Vítkovice Ridera
Sobota 08.08.2015, 10:45 • Stará Wek Arena, Třinec • President Cup
Partner:
     
    56:20
    Dinamu se ještě naskýtá šance na korekci stavu. Na trestnou lavici totiž usedá Tomáš Vjačka, který si odsedí dvě minuty za hrubost.
     
    49:34
    Riga právě vstřelila branku!
    Dinamo využívá početní výhodu a snižuje vítkovický náskok! Kotouč se zpoza branky odrazil přímo k volnému RUDOLFSU POLCSOVI, který využil zmatků ve vítkovickém brankovišti a propálil bezmocného Malíka! Asistence: Dominiks Marcinkěvičs.
     
    49:01
    Dinamu se naskýtá šance na snížení třígólové ztráty. Adam Urban si v souboji o kotouč počínal nedovoleně, příští dvě minuty stráví na trestné lavici.
     
    42:28
    Na druhé straně ze proti pokusu Grundmanise zaskvěl Nick Malík! Vítkovický brankář se přesouval od jedné tyči ke druhé, i tak ale dokázal zastavit dobrou šanci Rigy!
     
    40:58
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    O chvíli později se už Vítkovičtí radují a jdou do tříbrankového trháku! Rychlou akci předvedla dvojice Adam Urban – VIKTOR KONEČNÝ, přičemž druhý jmenovaný zakončil útok Vítkovic střelou mezi Bruverisovy betony! Asistence: Adam Urban.
     
    36:30
    Petr Fridrich teď zazdil vyloženou šanci! Kotouč se odrazil přímo na čepel vítkovického kapitána, který před sebou měl pouze prázdnou branku! Fridrich ale trestuhodně přestřelil!
     
    34:55
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Vítkovice jsou za svou aktivitu ve druhé třetině odměněny druhou trefou! Kotouč se po nepřehledné situaci odrazil mezi kruhy, tam si ho našel JAKUB VACULA, který střelou do horního rohu nedal Bruverisovi sebemenší šanci! Bez Asistence.
     
    30:33
    A přesilovka Rigy bude dvojnásobná! Šimon Bílý u hrazení podrazil Mežniekse. Dostává tak dvě minuty. Dinamo čeká 66 vteřin přesilovky pěti proti třem.
     
    29:39
    Početní výhoda pro Dinamo. Na trestnou lavici usedá Jakub Mrva, který se provinil hákováním.
     
    28:54
    Dvě velké šance na obou stranách! Nejprve si vítkovičtí Beránek s Fridrichem vyměnili kotouč, Beránek pak ale střelou na vzdálenější tyč trefil jen Bruverisovu lapačku! Na druhé straně zahrozili Patriks Marcinkěvičs s Ansonsem Rivisem Kristiansem! Druhý jmenovaný se ale dostal do téměř nulového úhlu, odkud již nedokázal zasunout kotouč do odkryté branky!
     
    27:40
    V pozoru musel být brankář Nick Malík! Před vítkovickou branku se totiž skrz trojici bránících hráčů prokličkoval Rudolfs Polcs, který celou akci zakončoval bekhendovou střelou. Malíkova lapačka ale byla na svém místě, Vítkovice proto stále drží jednobrankový náskok!
     
    23:54
    Bruveris měl pořádnou kupu štěstí! Lotyšský gólman vyrazil kotouč jen k volnému Jakubu Kylnarovi, který doklepával do odkryté branky! Bruveris ještě stihl rukou změnit směr kotouče, který nakonec odskákal vedle levé tyče!
     
    22:15
    Přesilová hra pro Vítkovice. Toms Lininš krosčekoval u hrazení jednoho z Vítkovických, půjde si proto odsedět dvě minuty.
     
    19:55
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Vítkovický tlak nakonec přináší své ovoce a Ostravané jdou pět vteřin před koncem periody do vedení! Kotouč se v nepřehledné situaci odrazil na hůl PETRA FRIDRICHA, který z bezprostřední blízkosti nedal Bruverisovi sebemenší šanci! Asistence: Tomáš Vjačka, Tadeáš Vícha.
     
    18:49
    Druhá přesilovka pro Vítkovice. Na trestnou lavici usedá Korkus Konstantins, provinil se sekáním.
     
    15:35
    A početní výhoda navíc končí předčasně. Sekáním se provinil Arturs Barovskis. V následujících devíti vteřinách se bude hrát ve čtyřech na obou stranách, pak začne přesilovka Vítkovic.
     
    14:49
    Ostravané se mohli dostat do vedení! Za hostující obranu se dostal Urban, tváří v tvář brankáři Bruverisovi ale neuspěl!
     
    13:45
    Dinamo si zahraje první přesilovku. Na trestnou lavici byl poslán Šimon Bílý, od rozhodčích dostal dvě minuty za sekání.
     
    13:01
    Na druhé straně se Patricks Marcinkěvičs s Elvisem Eduardsem Grundmanisem dostali do přečíslení dvou proti nikomu! Marcinkěvičs přenechal zakončení pro Grundmanise, ten ale ztroskotal na pozorném Nicku Malíkovi!
     
    05:38
    Patricks Marcinkěvičs se jako blesk z čistého nebe vynořil před brankářem Malíkem a tečoval nahození Grundmanise! Naštěstí pro Vítkovice kotouč letěl těsně nad horní tyč!
     
    04:17
    Skrumáž před rižskou brankou, gólman Bruveris vůbec nevěděl, kde má puk! Nakonec se mu jej povedlo zastavit před brankovou čárou, stav je tedy stále bezbrankový!

    Daniel Ježek

    Branky a nahrávky: 50. Polcs (Marcinkěvičs D.) – 20. Fridrich (Vjačka, Vícha), 35. Vacula, 41. Konečný (Urban)


    Dinamo Riga: Bruveris (Saulgiezis) – Barovskis, Mežnieks, Milbergs (C), Lininš, Brikmanis, Rudzajs, Matejko, Vilcinš, Plostnieks – Konstantins, P. Marcinkevičs, D. Marcinkevičs, Rozmianecs, Jelenskis, Pontags, Grundmanis, Geldners, Prohorenkovs, Raivis Kristians, Polcs, Rudzitis
    HC Vítkovice Ridera: Malík N. (Dobeš) – Bieniek, Bílý, Kuboš, Malík Z., Raška, Šulák, Vacula, Vícha – Beránek, Fridrich (C), Konečný, Kylnar, Lednický, Mrva, Pastor, Plánka, Vjačka, Vojtovič, Žemba, Urban.
    bahis siteleri