Minsk – Sparta 1:2 (kon.) | Blues – Třinec 1:6 (kon.) | Riga – Vítkovice 1:3 (kon.)
CSKA Moskva – K. Vary 13:0 (kon.) | Blues – Minsk 4:3 (kon.) | CSKA Moskva – Vítkovice 6:0 (kon.)
K. Vary – Riga 10:2 (kon.) | Třinec – Sparta 5:2 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
5:2 (2:0, 3:0, 0:2)
HC Sparta Praha
Sobota 08.08.2015, 18:15 • WERK ARENA • President Cup • Semifinále
Partner:
     
    59:12
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparta se prosazuje podruhé, když po menším závaru v brankovišti dorazil kotouč do branky MARCEL ČÍŽEK. Asistence: Hugo Haš.
     
    50:01
    Sparta právě vstřelila branku!
    Poprvé v dnešním utkání se prosazují také hosté, po sérii střel a dorážek nakonec dostal puk do sítě FILIP FLIDR. Asistence: Alexandr Vorobjev.
     
    29:55
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři přidávají pátou branku! Kvasnica přihrál před branku Peterkovi, ten ještě branku netrefil, ale odražený puk se dostal k ADAMU RAŠKOVI a ten jej poslal do prázdné branky.
     
    26:48
    Třinec právě vstřelil branku!
    Krátce po skončení přesilovky se Oceláři přece jen prosazují! Sparťanský gólman nezachytil nahození JAKUBA MICHÁLKA a puk tak doklouzal až za brankovou čáru.
     
    23:06
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři se dlouho drželi v útočném pásmu, až se puk dostal k JAKUBU ADÁMKOVI, který poslal dělovku od modré čáry přímo do sparťanské sítě. Asistence: Bez asistence.
     
    10:45
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři přidávají druhou branku. IVAN KORČÁK byl sám před brankářem, kterého se mu podařilo zmást a trefil se přesně do levého rohu branky. Asistence: Tománek, Indrst.
     
    02:41
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři se ujímají vedení! Peterek obral soupeře o puk, dostal se s ním za branku, odkud přihrál MICHALU KVASNICOVI, který poslal puk sparťanskému gólmanovi přesně mezi betony. Asistence: Jonáš Peterek.

    Monika Návratová

    Branky a nahrávky: 3. Kvasnica (Peterek), 11. Korčák (Tománek, Indrst), 24. Adámek, 27. Michálek (Indrst, Adámek), 30. Raška (Peterek, Kvasnica) – 51. Flidr (Vorobjev), 60. Čížek (Haš)


    HC Oceláři Třinec: Ochman – Adámek, Patlevič, Michálek, Srníček, Konderla, Homola, Radzienciak, Bulawa, O. Cienciala – Rybnikár, Čmiel, Plandor, Kvasnica, Indrst, Szmek, Pszczółka, J. Cienciala, Korčák, Peterek, Tománek, Marguš, Mikler, Raška
    HC Sparta Praha: Škorpík (Černý) – Bureš, Imlauf, Haš, Havlín, Kumpošt, Mysliveček, Tůma, Vorobjev – Arnošt (C), Čížek, Čech, Čermák, Flídr, Gluzman, Pika, Prymula, Pšenička, Rubeš, Vitouch
    bahis siteleri