Lipt. Mikuláš – Martin 1:4 (kon.) | Olomouc – Poprad 0:0 (zruš.) | Liberec – Mladá Boleslav 4:3 (2:1 po s.n.)
Litvínov – Chabarovsk 4:2 (kon.) | Žďár n/S – Břeclav 4:3 (kon.) | Prostějov – Třebíč 3:2 (kon.)
Šumperk – Vsetín 1:5 (kon.) | Litoměřice – Mountfield HK 3:6 (kon.) | Ústí n/L – Kladno 3:1 (kon.)
Slavia – Benátky n/J 1:3 (kon.) | Děčín – Klášterec nO 4:5 (0:1 po s.n.) | Skalica – Piešťany 1:2 (kon.)
Kobra – Klatovy 4:6 (kon.) | Pelhřimov – Tábor 6:7 (0:1 po s.n.) | Mor. Budějovice – Havlíčkův Brod 5:6 (kon.)
Opava – Nový Jičín 6:5 (1:0 po s.n.) | Plzeň – K. Vary 3:4 (1:2 po s.n.) | Kometa Brno – HC Slovan 5:1 (kon.)
konec
HC Kometa Brno
5:1 (1:0, 1:0, 3:1)
HC Slovan Bratislava
Úterý 11.08.2015, 18:00 • DRFG Arena • Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Nájezdy skončily. Brněnská Kometa zvítězila po brankách Zohorny a Hrušky 2:0.
     
    Hruška překonal Brusta ranou mezi betony – 2:0!
     
    Na domácí straně se rozjel Hynek Zohorna, který krásným blafákem do bekhendu dává branku! – 1:0!
     
    58:53
    Slovan právě vstřelil branku!
    Hosté v závěru utkání střílí alespoň čestnou branku, a připravují tak Faltra o čisté konto. Po přihrávce Ivana Švarného napřáhl ke střele od modré TOMÁŠ STAROSTA, který propálil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Ivan Švarný.
     
    55:59
    Dobrou možnost měl na domácí straně Tomáš Vondráček, který tečoval střelu Buriana. Hostující brankář puk na poslední chvíli vykopl betonem.
     
    54:01
    Dnešní utkání sleduje 5431 diváků. Skvělá návštěva je dnes v Brně!
     
    52:47
    Další přesilovka pro domácí. Vyloučen hostující Lukáš Kozák na dvě minuty za hrubost.
     
    52:12
    Kometa právě vstřelila branku!
    Třetí útočná formace domácích zůstala v útočném pásmu, což přináší pátou branku v síti Brusta. Čermák dobře zakombinoval s Káňou, který si všiml mezi kruhy volného HYNKA ZOHORNY, jež nekompromisní ranou příklepem mezi betony zvyšuje na 5:0! Asistence: Jan Káňa, Leoš Čermák.
     
    49:20
    Kometa právě vstřelila branku!
    I tuto početní výhodu domácí celek využívá. Kometa dlouho svírala svého soupeře, až se k přihrávce dohodlal Leoš Čermák, který přesnou přihrávkou našel HYNKA ZOHORNU, který z blízkosti krásnou ranou pod víko zvyšuje již na 4:0! Asistence: Leoš Čermák.
     
    48:10
    Další přesilovka pro domácí celek. Vyloučen je již podruhé v dnešním zápase Barry Brust, který dostává dvě minuty za hákování + desetiminutový osobní trest.
     
    43:40
    Před brankou Brusta se strhla velká mela, která se neobejde bez trestu. Na straně domácích vyloučen kapitán Leoš Čermák za hrubost, zatímco na straně hostí Michal Sersen a brankář Barry Brust – oba taktéž za hrubost. Kometa hraje přesilovou hru.
     
    43:08
    Kometa právě vstřelila branku!
    Další perfektní kombinace brněnské přesilovkové formace. Stehlík našel mezi kruhy volného Jana Hrušku, který se neukvapil a skvělou přihrávkou před prázdnou branku nalezl u brankoviště volného VOJTĚCHA NĚMCE, který zvyšuje pohodlnou dorážkou na 3:0! Asistence: Jan Hruška, Richard Stehlík.
     
    41:09
    Přesilovka bude mít nyní Brno. Na trestnou lavici si odchází odsedět dvouminutový trest Rok Tičar za krosček.
     
    38:33
    Ovšem ani domácí nevydrží příliš dlouho v plném počtu. Koreis si nejspíš vyřizoval účty s jedním ze soupeřů. Brněnský útočník si odsedí dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    37:55
    Hosté však nevydrželi v plném poštu příliš dlouho. Tomáš Frolo sestřelil u mantinelu Koreise, a tak si odchází sednout na dvě minuty za vražení na hrazení.
     
    35:14
    Další trest pro hostující Slovan. Na dvě minuty je vyloučen Žiga Jeglič, který se provinil hrou vysokou holí.
     
    31:01
    Před brankou Faltra se strhla menší strkanice. Trestem je však odměněn pouze brněnský obránce Ondřej Dlapa, který si odsedí dvě minuty za hrubost.
     
    30:01
    Hosté mohli snížit! Do úniku se dostal Jeglič, který však nedokázal úspěšně zakončit svůj blafák.
     
    27:48
    Kometa právě vstřelila branku!
    Domácí se nakonec prosazují v přesilovce 5 na 3 po další skvělé kombinaci. Puk putoval z modré čáry od Tomáš Kaberleho na pravý kruh, kde stál Vojtěch Němec. Ten si všiml mezi kruhy neobsazeného DAVIDA OSTŘÍŽKA, který střelou po ledě mezi betony Brusta zvyšuje na 2:0! Asistence: Vojtěch Němec, Tomáš Kaberle.
     
    27:27
    Obrovská šance domácích! Němec dostal křižnou přihrávku na levý kruh, odkud z první zakončoval do prázdné branky. Brust však vytáhl fantastický zákrokem a rozštěpem puk zastavil před brankou čarou.
     
    27:13
    Kometa bude hrát přesilovku 5 na 3. Ivan Švarný vyhodil puk mimo hřiště a za svůj počin dostává dvouminutový trest.
     
    26:51
    A co víc! Nakonec bude hrát i v oslabení. Dvě minuty za krosček dostává hostující Dávid Skokan.
     
    24:39
    Další dobrá příležitost domácích! Ostřížek se jako vítr prohnal kolem obránce po pravé straně a poté si to namířil před brankáře Brusta. Ten se však nenechal ošálit a jeho pokus mezi nohy zastavil.
     
    21:04
    Vyloučen Andrej Šťastný na dvě minuty za hákování.
     
    21:00
    Velká možnost domácích. Do úniku dvou na jednoho ujel Hruška s Mrázkem. První jmenovaný tak dlouho přemýšlel co s pukem až mu sjel z čepele. Domácí si ale zahrají přesilovou hru.
     
    18:09
    Síly na ledě se srovnají. Na dvě minuty vyloučen obránce Slovanu Juraj Valach, který se provinil nebezpečnou hrou vysokou holí. Hraje se ve čtyřech na obou stranách.
     
    17:26
    Hosté si vytvořili dobrou možnost na srovnání stavu! Tičar křižnou přihrávkou nalezl volného Štasného, jehož ránu Falter vyrazil jen před sebe. Dorážet do zcela odkryté branky mohl Jeglič, ale jeho rána mířila vysoko nad branku.
     
    16:51
    Druhá přesilovka pro Slovan. Na dvě minuty vyloučen domácí obránce Ondřej Dlapa za nedovolené bránění.
     
    15:16
    Na opačné straně ale mohli udeřit domácí. Do úniku po pravé straně se dostal Hynek Zohorna, jehož svižná rána si nenašla mezírku mezi betony Brusta!
     
    12:33
    Síly na ledě se vyrovnají. Na dvě minuty za sekání je vyloučen domácí Hynek Zohorna. Hraje se 4 na 4.
     
    11:11
    Na dvě minuty je vyloučen Andrej Šťastný za držení protihráče, domácí Kometu čeká druhá přesilovka v dnešním zápase.
     
    09:15
    Dobrou možnost měl Tomáš Malec, ke kterému se puk odrazil na hranici kruhu. Brněnský obránce však při své střele trefil pouze bránícího Buriana, od kterého se puk odrazil mimo branku.
     
    03:07
    Kometa právě vstřelila branku!
    Kometa nyní rozebrala obranu Slovanu a hned z kraje utkání se ujímají vedení! Puk se dostal po přihrávce Ostřížka mezi kruhy na zcela volného Kaberleho, který nezazmatkoval a všiml si na pravé straně volného JANA HRUŠKY, který pohodlnou střelou do prázdné branky posílá domácí celek do vedení – 1:0! Asistence: Tomáš Kaberle, David Ostřížek.

    Daniel Kinc

    Branky a nahrávky: 4. Hruška (Kaberle, Ostřížek), 28. Ostřížek (Němec, Kaberle), 44. Němec (Hruška, Stehlík), 50. Zohorna (Čermák), 53. Zohorna (Káňa, Čermák) – 59. Starosta (Švarný)


    HC Kometa Brno: Falter (Čiliak) – Stehlík, Kaberle (A), Kuboš, Malec, Kováčik, Hanzlík, Ptáček, Dlapa – Mrázek, Hruška (A), Ostřížek – Vondráček, Koreis, Burian – Zohorna, Čermák (C), Káňa – Svoboda, Němec, Dočekal – Raška.
    Trenér: Alois Hadamczik

    HC Slovan Bratislava: Brust (Pavlas) – Starosta, Švarný, Mihalik, Luža, Frolo, Kozák, Valach, Sersen – Jeglič, Tičar, Šťastný – Puliš, Murley, Bartovič – Viedenský, Skalický, Lušňák – Bulík, Protasenja, Skokan – Petráš, Rosandič.
    Trenér: Miloš Říha

    Rozhodčí: Čech, Polák – Reich, Skopal

    Diváci: 5431
    bahis siteleri