Martin – Kazachstán 2:3 (kon.) | Havlíčkův Brod – Písek 1:0 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
1:0 (0:0, 0:0, 1:0)
IHC Králové Písek
Sobota 15.08.2015, 17:00 • ZS Kotlina (kapacita: 4000) • Přípravné zápasy
Partner:
     
    58:35
    Písek se tlačí za vyrovnáním a je nastěhovaný před brankou Lukáše Dusíka, kterého ostřeluje ze všech pozic. Michael Panec je navíc na střídačce!
     
    57:56
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Tak se jim to přeci jen povedlo. Po sérii asi 5 264 nevyužitých tutovek konečně mohl stadion v Kotlině poprvé zakřičet zplna a od plic "gól". Miroslav Třetina rozdal puk na Miroslava Dubna, který jej zatáhl po levém křídle a naservíroval jej před kasu, kde jej trknul za Michaela Pance PATRIK PŘIDAL! Hostující góman měl k puku blízko, ale Přidal trefil přesně. Asistence: Miroslav Duben a Miroslav Třetina.
     
    57:27
    Nádherná akce domácích. Tomáš Chlubna zatáhl puk na levý kruh, odkud ho jen tak lehce poslal na zadní tyč. Do puku se lehce trefil Petr Kuchta, ale tuto tečku do protipohybu bryskně chytil Michael Panec!
     
    56:49
    David Kozlík napřáhl na levém kruhu a rozezvučel tyčku. Následný mumel před brankou vyřešil Panec tím, že zalehl puk!
     
    55:09
    Nechte je bejt, oni se vychytaj sami! Tohle si teď musí myslet písečtí hráči, protože Pavel Blažek v samostatném úniku položil k ledu vyjetého Michaela Pance, obhodil ho a měl před sebou prázdnou klec, kterou ale minul. Tak vidíte, mohl být klid, ale místo toho je to pořád s nulou.
     
    52:37
    Divím se, že v Kotlině je stále ještě led! Domácí totiž pálí jednu tutovku za druhou! Miroslav Třetina ujížděl s Patrikem Přidalem dva na jednoho, ale druhý jmenovaný nedostal ideální nahrávku. Nakonec ještě dvakrát střílel David Vala, ale pokaždé jen do obránce. Nakonec vše uťal až Michael Panec, který skočil po touši a schoval ho pod lapačkou.
     
    47:38
    Miroslav Třetina měl puk jako na zlatém podnose, Michael Panec seděl na ledě po předchozím zákroku, ale domácí kanonýr netrefil odkrytou klec. Následně si hostující brankář nadvakrát poradil se střelou z levého křídla.
     
    46:39
    Wow! Tlak také na druhé straně a hodně solidní rána od Petra Škopka! Jeho dělovka ale nenašla svého účinku, protože narazila na bleskový beton Lukáše Dusíka, jenž si připsal vynikající "save".
     
    43:45
    To není možné! V Písku si evidentně umí naladit formu gólmanů! Vladimír Szilva byl zcela volný a dorážel Pancem vykopnutou střelu Miroslava Třetiny z pravého kruhu, ale trefil jen bravurně se přesunuvšího gólmana. Puk následně vypadl k Miroslavu Dubnovi, jehož dělovka od modré těsně minula zadní tyč!
     
    42:38
    Ludvík pak byl sražen v brankovišti Filipem Vlčkem (PIS), který je už za hrubost vykázán na trestnou lavici.
     
    42:38
    Takhle by to šlo! Petr Kuchta se po několika skvělých nahrávkách a vyšachování obrany ocitl sám na pravém rohu brankoviště, ale proti jeho zakončení se bravurně přesunul Panec, jenž vykopl puk betonem. Následně ještě tečoval a pak i dorážel střelu od modré Tomáš Ludvík, ale hruď píseckého gólmana zůstala pevná!
     
    40:51
    Bruslaři mají přesilovku. Libor Jirků (PIS) je potrestán za hákování. Šance pro domácí na první gól v zápase.
     
    Písecký hrdina jde z ledu. Ano, Václava Pipka, který dnes na rozdíl od legendárního fotbalového brankáře Bohemky Radka Sňozíka v klidu chytí i taxík, se do klece staví Michael Panec.
     
    38:17
    Akce domácích může pokračovat! Václav Novák (PIS) je potrestán dvěma minutami za vražení na hrazení. Ve výhodě pálil od modré čáry Miroslav Duben, Pipek ale vykopl touš svými betony.
     
    34:39
    Písek bude mít přesilovku. Domácí nevyužili několik zajímavých střeleckých pozic, když pálili jen mimo. Následně zahrál vysokou holí Patrik Přidal (HBR), což neuniklo bystrému oku sudího.
     
    32:34
    A zase ten Pipek! Toho teď musí nenávidět půlka Brodu! Simon Beran nejprve ujížděl sám na bránu, rozhýbal si gólmana, který ale následně proti jeho zakončení nastavil vyrážečku. Beran ale zůstal na puku a zakombinoval s Lukášem Breberou, jehož zakončení do prázdné vykopĺ Pipek betony. Následně písecký hero schoval touš pod lapačku.
     
    31:03
    To byl ale mumraj! Miroslav Třetina nejprve trefil jen Pikovy betony, puk ale zůstal na domácích holích, Miroslav Duben zakombinoval společně s Patrikem Přidalem a byla z toho znovu pozice pro Třetinu. Na něj se ale natáhli dva beci, a tak domácí forward volil nahrávku na Přidala, jehož zakončení do skoro prázdné klece vykopl slajdující Pipek! Následně vznikl další mumel, který přerušil až písecký gólman, který vleže skryl touš pod lapačku!
     
    30:30
    Pavel Procházka (PIS) se provinil vysokou holí a dává domácím šanci na skórování.
     
    27:46
    Jak nyní nazvat brankáře Písku? Snad jen Pipkinátor, protože co teď předvedl, to je skoro na mimořádnou prémii! Nejprve mohl zakončovat do odkryté klece Miroslav Třetina, ale narazil jen na beton maskovaného muže z jihu Čech. Následně domácí předvedli kombinaci po ose Třetina – Kirill Vlasov, přičemž ránu druhého jmenovaného, která mířila do protipohybu, senzačně vyrazil Pipek ramenem a poradil si i s Třetinovou dorážkou, kterou pokrotil betony! Bravo!
     
    26:26
    Na druhé straně zlobil Písek. Šup sem, šup tam a náhle stál před kasou volný Josef Vlk, kterému střela sedla, mířila nad vyrážečku Lukáše Dusíka, ale ten stihl na poslední chvíli skvěle zasáhnout. Následný závar vyřešila obrana.
     
    22:18
    Minutová přesilovka pět na tři! Petr Kuchta (HBR) byl totiž vykázán na trestnou lavici za podražení!
     
    21:14
    Patrik Přidal (HBR) podrazil soupeře a Písek bude hrát přesilovku. Ve výhodě ještě zasahoval Dusík proti střele z brankoviště, kterou vykopl betonem.
     
    18:06
    Přesilová hra pro žluto-modrý Písek. David Vala (HBR) u mantinelu naroloval jednoho z hostů a je vyloučen za krosček.
     
    14:48
    Krásnou nahrávku z obranného pásma dostal Petr Kuchta, jenž přebral kotouč a řítil se sám na Václava Pipka, ale jeho brejk zastavil ostrý hvizd čárového sudího, který odpískal ofsajd!
     
    12:20
    Rychlá kombinace domácích znovu nepřinesla změnu skóre. Po krásném křižném pasu z levého rohu zakončoval na pravém kruhu David Vala, ale proti jeho ráně se bryskně přesunul Václav Pipek, jenž uschoval touš na hrudi!
     
    10:41
    Kirill Vlasov se rozjel plnou parou, rozpohyboval Pipka a chtěl udělat slavné "roztáhni mi nohy a já ti tam dám kotouč", leč písecký gólman zřejmě tuto legendární hlášku Roberta Záruby zná taky a nechal betony scvaklé.
     
    10:41
    Milan Černý (PIS) podrazil protihráče a jde na dvě minuty z ledu. Navíc bylo nařízeno trestné střílení za hákování Petra Škopka!
     
    10:18
    Osamocen ujížděl po levém křídle Filip Vlček, zatím nejaktivnější z jihočeské tlupy, který na úrovni levého kruhu vypálil pod horní tyč, ale Lukáš dusík předvedl famózní semafor a vysloužil si ovace publika!
     
    07:11
    Tak jsem to s tou útočnou aktivitou trochu zakřikl! Parádní pas za obranu dostal Petr Kuchta, jenž najížděl sám na kasu, udělal Pipkovi "pocem, kam jdeš", ale hostující brankář zůstal ledově klidný a Kuchtovu míchanici zkazil nastraženým betonem!
     
    05:35
    Pozor, pozor! Jihočeši se utrhli do brejku dvou proti jednomu. Filip Vlček si několikrát vyměnil kotouč s Josefem Vlkem, čímž dokonale zmátli obránce mezi nimi. Nakonec zakončoval druhý jmenovaný, ale proti němu se pohotově přemístil Lukáš Dusík, jenž udržel puk v náručí!
     
    03:15
    Při hře čtyř proti čtyřem se do velké příležitosti dostal Miroslav Třetina, který byl na levé straně zcela sám před Václavem Pipkem, ale ten ho dobře vystál a domácí "superstar" trefila jen jeho hrudník!
     
    02:35
    Bruslaři jsou už zase před soupeřovou svatyní. Tentokrát se prokombinovali až k zakončení do poloodkryté klece, kam se Pipek horko těžko přesouval, ale Miroslav Duben z první trefil jen brusle obětavě padajícího beka!
     
    01:53
    Jenže Bruslaři se provinili útočným faulem. Soupeře zahákoval Tomáš Chlubna (HBR). Hra se posouvá před Dusíka.
     
    01:38
    Písek sice dokázal vyhodit kotouč ven z pásma, ale domácí se nastěhovali před kasu, kde dorážel nebezpečně David Kozlík, leč trefil jen pohotového Pipka. Byl u toho ale hákován Markem Hrubým (PIS). Pět na tři pro domácí!
     
    19:18
    Je to první trest. Písečtí jdou do čtyř. Přidalovo řádění nevydržel Petr Škopek (PIS), který jej hákoval. Hlavní arbitr už je na ledě.

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 58. Přidal (Duben, Třetina)


    BK Havlíčkův Brod: Dusík (Zvolánek) – Duben "A", Vala, Kořínek, Kříž, Pecen, Mendl, J. Doležal, Zahradný – Přidal, Třetina "C", Szilva – Vlasov, Ludvík, M. Havel – Kozlík, Chlubna, Kuchta – Beran, Brebera, Blažek. Trenér: Aleš Totter.
    IHC Králové Písek: Pipek (41. Panec) – Jirků, P. Procházka "C", Tajbl, Škopek, Hanus, Hrubý, Vejda, R. Volf – Urbanec, Vlček, Vlk, Duchoň, Novák, J. Volf, Černý, Ciboch, Ferebauer, Rod. Trenér: Karel Slabý.

    Rozhodčí: Jan Doležal – Tomáš Kukeně, Petr Křivohlavý

    Diváci: 264
    bahis siteleri