Martin – Kazachstán 2:3 (kon.) | Havlíčkův Brod – Písek 1:0 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
1:0 (0:0, 0:0, 1:0)
IHC Králové Písek
Sobota 15.08.2015, 17:00 • ZS Kotlina (kapacita: 4000) • Přípravné zápasy
Partner:
     
    Dámy a pánové, onlajn je u konce. Já Vám děkuji za přízeň a sledování přenosu a těším se někdy příště na počtenou! (19:05:32)
     
    Je tomu konec. Miliarda nevyužitých šancí na straně domácích a kupa fantastických zákroků píseckých gólmanů. Tak by se dal shrnout průběh duelu. Bruslaři měli více ze hry, ale střeleckou smůlu prolomili až dvě minuty před koncem. 264 diváků tak vidělo těsnou, ubojovanou a hlavně těsnou výhru.
     
    Konec zápasu.
     
    59:45
    Tomáš Chlubna dokázal sebrat puk a poslat ho do středního pásma, čímž ukončil dlouhotrvající tlak IHC. Jihočeši napadali jako o život a drželi puk na holích, ale Lukáše Dusíka nepřekonali.
     
    58:35
    Písek se tlačí za vyrovnáním a je nastěhovaný před brankou Lukáše Dusíka, kterého ostřeluje ze všech pozic. Michael Panec je navíc na střídačce!
     
    57:56
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Tak se jim to přeci jen povedlo. Po sérii asi 5 264 nevyužitých tutovek konečně mohl stadion v Kotlině poprvé zakřičet zplna a od plic "gól". Miroslav Třetina rozdal puk na Miroslava Dubna, který jej zatáhl po levém křídle a naservíroval jej před kasu, kde jej trknul za Michaela Pance PATRIK PŘIDAL! Hostující góman měl k puku blízko, ale Přidal trefil přesně. Asistence: Miroslav Duben a Miroslav Třetina.
     
    57:27
    Nádherná akce domácích. Tomáš Chlubna zatáhl puk na levý kruh, odkud ho jen tak lehce poslal na zadní tyč. Do puku se lehce trefil Petr Kuchta, ale tuto tečku do protipohybu bryskně chytil Michael Panec!
     
    56:49
    David Kozlík napřáhl na levém kruhu a rozezvučel tyčku. Následný mumel před brankou vyřešil Panec tím, že zalehl puk!
     
    56:21
    Po krátkém intermezzu v útočném a středním pásmu už je Písek zase zatlačen do defenzivy. Michael Panec se tak musí mít na pozoru před kombinací domácích. Naposledy nedosáhl na přihrávku před prázdnou Simon Beran.
     
    55:09
    Nechte je bejt, oni se vychytaj sami! Tohle si teď musí myslet písečtí hráči, protože Pavel Blažek v samostatném úniku položil k ledu vyjetého Michaela Pance, obhodil ho a měl před sebou prázdnou klec, kterou ale minul. Tak vidíte, mohl být klid, ale místo toho je to pořád s nulou.
     
    54:28
    Jiří Ferebauer si už už šteloval puk na holi k tomu, aby ho zasadil pod horní tyč jako semínko do brázdy, ale nakonec jej čistě poslal k zemi Pavol Zahradný. Následně trefil zadní mantinel Petr Škopek. Odražený kotouč schoval Lukáš Dusík pod lapačku.
     
    53:39
    Dvakrát se prodral do šance Petr Kuchta, ale pokaždé trefil jen pozorného brankáře Písku. Nejprve jej Panec vyčapal betony a následně ukryl jeho ránu z levého kruhu v náručí.
     
    52:37
    Divím se, že v Kotlině je stále ještě led! Domácí totiž pálí jednu tutovku za druhou! Miroslav Třetina ujížděl s Patrikem Přidalem dva na jednoho, ale druhý jmenovaný nedostal ideální nahrávku. Nakonec ještě dvakrát střílel David Vala, ale pokaždé jen do obránce. Nakonec vše uťal až Michael Panec, který skočil po touši a schoval ho pod lapačkou.
     
    51:35
    Písek se dostal do brejku a Cibochovo sražené nahození ukryl pod lapačku Lukáš Dusík. Ten hned po buly čelil další ráně Petra Škopka, kterou tentokrát zastavil vyrážečkou. Nutno dodat, že na tu střelu asi moc neviděl.
     
    51:07
    Pro hru vysokou holí byla hra vykázána do středního pásma. Tam zaúřadovali na buly domácí a Martin Kříž se dral do útoku, ale přišel o puk díky dobré práci obránců.
     
    50:17
    Jiří Ferebauer se protáhl po levém křídle až k zakončení. "Feryho" ránu ale vykopl rychlým slajdem Lukáš Dusík. Následně přišla ještě jedna podobná střela, ale tu přizvedl do ochranné sítě Jakub Kořínek.
     
    49:38
    Broďáci sice vyhráli buly, ale neudrželi se před brankou. Zápasu v posledních momentech chybí šťáva a dynamičtější nasazení.
     
    49:09
    Písecký atak skončil jen střelou do noh obránce od Kamila Tajbla. Na druhé straně byl kotouč zašlápnut v rohu pásma, takže se vhazuje před Pancem.
     
    48:20
    Jako lasička do kurníku se protáhl Filip Vlček na pravý kruh, odkud udělal dvě tempa ke kase a vypálil. Jeho dělovku ale pohotově zkrotil v klíně Lukáš Dusík.
     
    47:38
    Miroslav Třetina měl puk jako na zlatém podnose, Michael Panec seděl na ledě po předchozím zákroku, ale domácí kanonýr netrefil odkrytou klec. Následně si hostující brankář nadvakrát poradil se střelou z levého křídla.
     
    46:39
    Wow! Tlak také na druhé straně a hodně solidní rána od Petra Škopka! Jeho dělovka ale nenašla svého účinku, protože narazila na bleskový beton Lukáše Dusíka, jenž si připsal vynikající "save".
     
    45:40
    Josef Vlk na druhé straně zahrozil a z levého kruhu vystřelil, ale jeho zakončení si našlo cestu jen do betonu klečícího Lukáš Dusíka.
     
    45:08
    Na levém křídle se probil až do koncovky Tomáš Chlubna, ale jeho rána skončila jen na hrudi připraveného Michaela Pance.
     
    44:38
    Písek je kompletní. Druhou část oslabení zvládl lépe, jelikož držel havlíčkobrodské střelecké choutky na uzdě.
     
    43:45
    To není možné! V Písku si evidentně umí naladit formu gólmanů! Vladimír Szilva byl zcela volný a dorážel Pancem vykopnutou střelu Miroslava Třetiny z pravého kruhu, ale trefil jen bravurně se přesunuvšího gólmana. Puk následně vypadl k Miroslavu Dubnovi, jehož dělovka od modré těsně minula zadní tyč!
     
    42:38
    Ludvík pak byl sražen v brankovišti Filipem Vlčkem (PIS), který je už za hrubost vykázán na trestnou lavici.
     
    42:38
    Takhle by to šlo! Petr Kuchta se po několika skvělých nahrávkách a vyšachování obrany ocitl sám na pravém rohu brankoviště, ale proti jeho zakončení se bravurně přesunul Panec, jenž vykopl puk betonem. Následně ještě tečoval a pak i dorážel střelu od modré Tomáš Ludvík, ale hruď píseckého gólmana zůstala pevná!
     
    42:03
    Je to ospalé. Domácím se moc nevede směrem dopředu a Písek v klidu vyhazuje. Bruslaři by potřebovali trochu zlepšit kombinaci.
     
    41:17
    Bruslaři se probili před kasu Michaela Pance. Párkrát zašmrdlali pukem a nakonec i vypálili, ale v úterý ještě brodský muž s maskou zasáhl a schoval puk ve výstroji.
     
    40:51
    Bruslaři mají přesilovku. Libor Jirků (PIS) je potrestán za hákování. Šance pro domácí na první gól v zápase.
     
    40:17
    Domácí tým svůj první útok nezvládl, když se přes obránce nedostal do zakončení. Písek je tak v plném počtu.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Písecký hrdina jde z ledu. Ano, Václava Pipka, který dnes na rozdíl od legendárního fotbalového brankáře Bohemky Radka Sňozíka v klidu chytí i taxík, se do klece staví Michael Panec.
     
    Hráči už si krouží po ledové ploše jako hejno ptáků nad kádí zrní. To značí jediné. Raz, dva tři... třetí třetina startuje!
     
    Třetí dějství začne cca v 18:31. Bude Pipek dál držet nulu?
     
    Mít u sebe sochařské kladívko a kámen, tak snad vysochám Václavu Pipkovi sochu. To, co předvádí ten chlapec, to snad není možné. Domácí mohli v suchém triku vést už 4:0, nebo i klidně víc, ale tak se neděje kvůli heroickému výkonu Pipkovu. Písečtí tak několikrát zahrozili, ale Lukáš Dusík nebyl v takové permanenci jako obrněný muž Písku. A jinak tedy, skóre stále 0:0.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:40
    Pozor na chybu v rozehrávce! Zpoza své brány namazali Písečtí Davidu Kozlíkovi, jenž chytil kotouč u mantinelu, povodil si ho na střed a tvrdě vypálil. Jeho pumelice těsně minula zadní tyč a řádně rozduněla zadní mantinel.
     
    39:18
    Bruslařům se návrat do útoku nepovedl. Písek odpaluje touš až za hájemství Lukáše Dusíka.
     
    38:40
    Publikum se čílí. Domácím byl odpískán těsný ofsajd a hra se tedy vytahuje do středního pásma.
     
    38:17
    Akce domácích může pokračovat! Václav Novák (PIS) je potrestán dvěma minutami za vražení na hrazení. Ve výhodě pálil od modré čáry Miroslav Duben, Pipek ale vykopl touš svými betony.
     
    37:42
    Bruslaři teď předvedli, jak má vypadat bojovná kombinace v útočném pásmu. Pavol Zahradný zajel až za bránu, odkud nahazoval. Kotouč ale skončil na boční síti, odkud ho vyklepl Tomáš Chlubna a kombinoval s Davidem Kozlíkem. Nakonec z toho vzešla nahrávka na modrou čáru a tvrdá rána Vladimíra Szilvy, kterou však schoval do své mrštné lapačky Václav Pipek.
     
    36:33
    Tak nakonec se Bruslařům přeci jen povedlo vyhodit a Miroslav Třetina navíc střílel z pravého křídla, ale puk byl ztečován nad. Domácí jsou kompletní, ale zapotili se teda řádně.
     
    35:30
    To je ale tlak! Písek kombinuje jako o život. Dvě šance Kamil Tajbla, jenž dvakrát střílel z levého křídla skončily jen na betonech Lukáše Dusíka. Domácím se nedaří vyhodit. Písečtí hlídají modrou čáru jako pes Jonatán utržené sluchátko Machovi s Šebestovou.
     
    34:39
    Písek bude mít přesilovku. Domácí nevyužili několik zajímavých střeleckých pozic, když pálili jen mimo. Následně zahrál vysokou holí Patrik Přidal (HBR), což neuniklo bystrému oku sudího.
     
    33:48
    Tomáš Chlubna kombinoval s Petrem Kuchtou a druhý jmenovaný nakonec střílel z brankoviště. Výsledek vám je asi jasný. Pipek zasáhl betony.
     
    32:34
    A zase ten Pipek! Toho teď musí nenávidět půlka Brodu! Simon Beran nejprve ujížděl sám na bránu, rozhýbal si gólmana, který ale následně proti jeho zakončení nastavil vyrážečku. Beran ale zůstal na puku a zakombinoval s Lukášem Breberou, jehož zakončení do prázdné vykopĺ Pipek betony. Následně písecký hero schoval touš pod lapačku.
     
    32:10
    Písečtí dokázali dvakrát vyhodit, ale i tak domácí zlobí. Pavel Blažek tečoval nahození od modré čáry, ale puk prošel jen vedle tyče.
     
    31:03
    To byl ale mumraj! Miroslav Třetina nejprve trefil jen Pikovy betony, puk ale zůstal na domácích holích, Miroslav Duben zakombinoval společně s Patrikem Přidalem a byla z toho znovu pozice pro Třetinu. Na něj se ale natáhli dva beci, a tak domácí forward volil nahrávku na Přidala, jehož zakončení do skoro prázdné klece vykopl slajdující Pipek! Následně vznikl další mumel, který přerušil až písecký gólman, který vleže skryl touš pod lapačku!
     
    30:30
    Pavel Procházka (PIS) se provinil vysokou holí a dává domácím šanci na skórování.
     
    29:45
    Písečtí nyní zlobí a cpou se před Lukáše Dusíka. Led je pořádně horký a domácí gólman musel dvakrát zasahovat proti ranám z levého křídla, které vysílal ze své hole Jakub Volf. Obě ale zastavil svými betony.
     
    28:45
    Marek Havel se svou bojovností prodral až k zakončení z levého křídla. Než však stihl zakončit, kde se vzal, tu se vzal, jeden z obránců přimazal a obral ho o puk.
     
    27:46
    Jak nyní nazvat brankáře Písku? Snad jen Pipkinátor, protože co teď předvedl, to je skoro na mimořádnou prémii! Nejprve mohl zakončovat do odkryté klece Miroslav Třetina, ale narazil jen na beton maskovaného muže z jihu Čech. Následně domácí předvedli kombinaci po ose Třetina – Kirill Vlasov, přičemž ránu druhého jmenovaného, která mířila do protipohybu, senzačně vyrazil Pipek ramenem a poradil si i s Třetinovou dorážkou, kterou pokrotil betony! Bravo!
     
    26:26
    Na druhé straně zlobil Písek. Šup sem, šup tam a náhle stál před kasou volný Josef Vlk, kterému střela sedla, mířila nad vyrážečku Lukáše Dusíka, ale ten stihl na poslední chvíli skvěle zasáhnout. Následný závar vyřešila obrana.
     
    25:47
    Výborná kombinace domácích, při níž zlobil nejvíce Tomáš Chlubna nakonec skončila nevalně, protože Dušan Mendl od modré trefil jen brusle protihráče.
     
    24:48
    Bruslaři oslabení přečkali a sami se vydali do útoku. Nahození Petra Kuchty od pravého hrazení bylo tečované a skončilo pod lapačkou Václava Pipka.
     
    24:10
    Nyní zase hra lahodí oku kouče Jihočechů, protože to jsou oni, kdo se snaží ostřelovat Lukáše Dusíka, ale zatím bez úspěchu.
     
    23:46
    Domácí ve čtyřech a puk častěji než u Dusíka u druhé kasy. To je kombinace, která se musí domácímu trenérovi líbit.
     
    23:10
    Pavel Procházka to zkusil svižnou střelou zápěstím, ale jeho rána skončila jen na hrudi pozorného Dusíka, který před sebou měl řádnou hradbu těl.
     
    22:54
    Bruslaři dokázali vyhodit puk k Pipkovi a drží tak Písecké daleko od střeleckých pokusů. První trest se pomalu chýlí ke konci.
     
    22:18
    Minutová přesilovka pět na tři! Petr Kuchta (HBR) byl totiž vykázán na trestnou lavici za podražení!
     
    21:54
    Bruslařský klub dokázal vyhodit kotouč až ke kase, kterou hájí Václav Pipek. Písek je však už zase zpátky v útočné třetině.
     
    21:14
    Patrik Přidal (HBR) podrazil soupeře a Písek bude hrát přesilovku. Ve výhodě ještě zasahoval Dusík proti střele z brankoviště, kterou vykopl betonem.
     
    20:58
    Úvod druhé třetiny je ospalý. Oba týmy kupí chybu za chybou. Vypadá to, jako by hráči byli stejně jako polovina zimního stadionu na klobáse, která je teď tíží v žaludku.
     
    20:13
    Domácí se hned vrhli do útočného pásma a Miroslav Duben se snažil od modré vypálit na Pipka, ale byl zablokován protihráči.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Písecký gólman už si nemusí připadat osaměle. Na led najíždějí i další jeho spoluhráči a dokonce i protihráči a registrujeme zde i pruhované dresy rozhodčích.
     
    Solitér. Na ledě je zatím jako jediný hrdina první třetiny Václav Pipek, který si zahřívá brankoviště.
     
    Začátek druhé třetiny se pomalu blíží. Zajímavý bude počet diváků, protože zatím je tu víc lidí, než vloni na ligové zápasy v první lize.
     
    Druhá třetinka začne cca v 17:48.
     
    Domácí měli v úvodní části duelu více ze hry, ale čelili příliš velkému soupeři – Václavu Pipkovi. Ten likvidoval jednu šanci za druhou. Uvidíme, zda jeho forma vydrží i přes druhou třetinu.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:55
    Písku se nepovedlo udržet pásmo a Broďáci dokonce vyhodili a následně se pokusili rozdmýchat vodu před Václavem Pipkem, což se jim povedlo a gólman IHC musel vytáhnout bystrou lapačku.
     
    18:49
    Broďáci dokázali na úvod oslabení vyhodit, ale Písek se dostal zpět do útočné třetiny a od modré vypálil Pavel Procházka, jehož ale v klidu vyčapal Lukáš Dusík. Písecký kapitán se pak čílil na útočníky, že tito nedělali před gólmanem bugr a ten tak na střelu pohodlně viděl.
     
    18:06
    Přesilová hra pro žluto-modrý Písek. David Vala (HBR) u mantinelu naroloval jednoho z hostů a je vyloučen za krosček.
     
    17:53
    Bojovalo se před Dusíkovou klecí a nakonec vyhráli přetlačovanou domácí. Sudí ale pokus o brejk uťal, protože u mantinelu zůstal ležet otřesený Jihočech.
     
    16:58
    Domácí tým se neudržel v útočné třetině a Písek se vydal do brejku, který ale zakončil jen nepřesnou střelou po které se Dusík jen ohlédl.
     
    16:13
    Nejprve se blýskl výborným zákrokem Václav Pipek, který zastavil rychlý útok a následně po vyhraném buly zakončoval do poloodkryté svatyně Marek Havel, ale rozezvučel jen levou tyč. Tohle břinknutí musí znít Pipkovi v uších slastně jako národní hymna.
     
    15:30
    Jihočeši teď zazlobili. Konkrétně Josef Vlk, který nejprve střílel z mezikruží a jeho ránu zastavil Miroslav Duben chrániči. Následně to zkusil z levého křídla, ale rozvlnil jen boční síťku.
     
    14:48
    Krásnou nahrávku z obranného pásma dostal Petr Kuchta, jenž přebral kotouč a řítil se sám na Václava Pipka, ale jeho brejk zastavil ostrý hvizd čárového sudího, který odpískal ofsajd!
     
    14:25
    Pro hru vysokou holí se hra přesunula před Lukáše Dusíka. Písek zde díky velkému štěstí nakonec zůstal, ale ke střele se nedostal.
     
    13:55
    David Ciboch rychle přenesl hru a za modrou vypálil. Jeho střelu deset čísel nad ledem ale v klidu zastavil Dusík betony. Domácí gólman následně pokryl touš pod lapačku.
     
    13:48
    Tak nakonec se dostal ke střele mezi kruhy David Ciboch, ale mířil jen nad. Na druhé straně byl zastaven unikající Kirill Vlasov pohotovým zásahem obránce,
     
    13:10
    Písek je v plném počtu a snaží se prokombinovat do pásma a zaútočit. Domácí obrana ale zatím funguje na jedničku.
     
    12:20
    Rychlá kombinace domácích znovu nepřinesla změnu skóre. Po krásném křižném pasu z levého rohu zakončoval na pravém kruhu David Vala, ale proti jeho ráně se bryskně přesunul Václav Pipek, jenž uschoval touš na hrudi!
     
    11:41
    Bruslaři sice kombinují, ale bez střeleckého efektu. Nyní to zkusil od modré Miroslav Duben, ale jeho dělovka si to naštrádovala jen nad.
     
    10:41
    Kirill Vlasov se rozjel plnou parou, rozpohyboval Pipka a chtěl udělat slavné "roztáhni mi nohy a já ti tam dám kotouč", leč písecký gólman zřejmě tuto legendární hlášku Roberta Záruby zná taky a nechal betony scvaklé.
     
    10:41
    Milan Černý (PIS) podrazil protihráče a jde na dvě minuty z ledu. Navíc bylo nařízeno trestné střílení za hákování Petra Škopka!
     
    10:18
    Osamocen ujížděl po levém křídle Filip Vlček, zatím nejaktivnější z jihočeské tlupy, který na úrovni levého kruhu vypálil pod horní tyč, ale Lukáš dusík předvedl famózní semafor a vysloužil si ovace publika!
     
    09:42
    Bruslaři mocně kombinují. Tomáš Chlubna si vyjel s kotoučem až k modré čáře a ostře zakončil. Jeho střela ale počechrala jen zadní mantinel.
     
    08:49
    Na druhé straně znovu dobrá palebná pozice pro havlíčkobrodské mužstvo. Ta ale byla střílícímu hráči k ničemu, protože z levého kruhu trefil jen připraveného Václava Pipka.
     
    08:32
    Na druhé straně se ke střele od pravého mantinelu probil Milan Černý, ovšem jeho rána skončila jen na hrudi pozorného Lukáše Dusíka.
     
    07:11
    Tak jsem to s tou útočnou aktivitou trochu zakřikl! Parádní pas za obranu dostal Petr Kuchta, jenž najížděl sám na kasu, udělal Pipkovi "pocem, kam jdeš", ale hostující brankář zůstal ledově klidný a Kuchtovu míchanici zkazil nastraženým betonem!
     
    06:35
    Domácí celek trochu polevil ve své útočné aktivitě a do hry se víc prosazují hosté z jihu Čech. Ty nyní trápí obrana Havlíčkova Brodu, která je nepropustná,
     
    05:35
    Pozor, pozor! Jihočeši se utrhli do brejku dvou proti jednomu. Filip Vlček si několikrát vyměnil kotouč s Josefem Vlkem, čímž dokonale zmátli obránce mezi nimi. Nakonec zakončoval druhý jmenovaný, ale proti němu se pohotově přemístil Lukáš Dusík, jenž udržel puk v náručí!
     
    04:48
    Bruslaři mají více ze hry a jsou neustále natlačení před brankářem IHC. Ten čelil spršce střel, v níž byl nejaktivnějším kanonýrem David Kozlík, ale dvakrát trefil betony brankáře a jednou hůl beka.
     
    03:56
    Obě mužstva jsou kompletní a zaútočil i Písek. Domácí nejprve provětrali jen Pipkovu výstroj, aby z následného protiútoku pálil z levého kruhu ostře Jiří Duchoň, který ovšem minul horní tyč.
     
    03:15
    Při hře čtyř proti čtyřem se do velké příležitosti dostal Miroslav Třetina, který byl na levé straně zcela sám před Václavem Pipkem, ale ten ho dobře vystál a domácí "superstar" trefila jen jeho hrudník!
     
    02:35
    Bruslaři jsou už zase před soupeřovou svatyní. Tentokrát se prokombinovali až k zakončení do poloodkryté klece, kam se Pipek horko těžko přesouval, ale Miroslav Duben z první trefil jen brusle obětavě padajícího beka!
     
    01:53
    Jenže Bruslaři se provinili útočným faulem. Soupeře zahákoval Tomáš Chlubna (HBR). Hra se posouvá před Dusíka.
     
    01:38
    Písek sice dokázal vyhodit kotouč ven z pásma, ale domácí se nastěhovali před kasu, kde dorážel nebezpečně David Kozlík, leč trefil jen pohotového Pipka. Byl u toho ale hákován Markem Hrubým (PIS). Pět na tři pro domácí!
     
    19:18
    Je to první trest. Písečtí jdou do čtyř. Přidalovo řádění nevydržel Petr Škopek (PIS), který jej hákoval. Hlavní arbitr už je na ledě.
     
    19:25
    Domácí se hned od startu drží v útočném pásmu a Patrik Přidal motá obranou, co to jde. Písečtí jej ale zatím drží zuby nehty u mantinelů.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Zápas nakonec začne dvojice čárových. Jdeme na to!
     
    Tak ne! Hlavní rozhodčí právě zmizel průchodem k domácí šatně. Zřejmě si potřebuje ještě nechat přebrousit brusle.
     
    Hráči na ledě, rozhodčí taky. Fanklub domácích je připraven. Duel odstartuje každým momentem.
     
    V sestavě hostů registrujeme na postu druhého gólmana Michaela Pance, jenž má za sebou už 27 minut v dresu Havlíčkova Brodu, kdy čelil Moravským Budějovicím. Předtím chytal dvě třetiny za Písek v Klatovech. "Situace okolo Michaela Pance ještě není dořešená. Případnou náhradu jsme zatím moc neřešili. Bereme z toho, co máme," vyjádřil se k situaci ohledně brankářského postu předseda BK Havlíčkův Brod David Kozlík.
     
    Úvodní sestavy:

    BK Havlíčkův Brod: Dusík (Zvolánek) – Duben "A", Vala, Kořínek, Kříž, Pecen, Mendl, J. Doležal, Zahradný – Přidal, Třetina "C", Szilva – Vlasov, Ludvík, M. Havel – Kozlík, Chlubna, Kuchta – Beran, Brebera, Blažek. Trenér: Aleš Totter.

    IHC Písek: Pipek (Panec) – Jirků, Procházka "C", Tajbl, Škopek, Hanus, Hrubý, Vejda, R. Volf – Urbanec, Vlček, Vlk, Duchoň, Novák, J. Volf, Černý, Ciboch, Ferebauer, Rod. Trenér: Karel Slabý.

    Rozhodčí: Jan Doležal – Tomáš Kukeně, Petr Křivohlavý.
     
    Domácí borci jsou již pomalu oblečeni v dresech a po píseckých hokejistech zatím ani vidu, ani slechu. Zřejmě nezvolili ideální dopravní spojení a fikli to z Humpolce přímo, čímž se dostali do velké zácpy, která trápí tento směr z důvodu přestavby mostu nad železniční tratí.
     
    Krásného dne přeji!

    Rozhodli jste se sledovat onlajn reportáž z přípravného zápasu mezi BK Havlíčkův Brod a IHC Písek. Proč byste měli trávit čas právě u tohoto zápasu?

    Obě mužstva jsou na startu nové éry a spojuje je statut nováčka druhé ligy. Akorát domácí celek šel cestou pádu z ligy vyšší, kdežto Písek se prodral z krajského přeboru přes kvalifikaci až k postupu.

    Ještě dvě sezony zpátky se obě mužstva střetávala na poli prvoligovém, teď dojde k obnovení tradičních soubojů v lize nižší.

    Jak BK, tak IHC budují mužstvo, jež bude schopné konkurovat ve třetí nejvyšší české soutěži. Písek má náskok, jelikož s přerodem začal již po sešupu z 1. ligy a teď tedy spíše jen doplňuje kádr a ladí sestavu. Bruslaři naopak složili dohromady zcela nový line-up. Bude zajímavé sledovat, jak se tento tým uchytí.

    Havlíčkobrodští za sebou mají již venkovní premiéru. V úterý čelili Moravským Budějovicím, které dokázali porazit 6:5, i když v první třetině prohrávali již 1:4. To Jihočeši mají za sebou premiér již několik – doma, venku, porážka, vítězství i remíza. Na úvod kolotoče přípravných špílů odvezli triumf z juniorky Motoru (5:3), s kterou pak doma remizovali 6:6. Mezitím si Písečané udělali výlet do Klatov, kde dostali naloženo 2:6.

    V zápase bude mírnějším favoritem Brod. Ten dokázal proti Moravským Budějovicím uspět s velmi mladou sestavou a proti Písku bude nastupovat s plným kádrem. Na ledě nebudou chybět taková jména jako Miroslav Třetina či Miroslav Duben,

    Předpokládaná sestava BK HB: Zvolánek (Dusík) – Duben, Vala, Kořínek, Kříž, Pecen, Mendl, Doležal, Zahradný – Přidal, Třetina, Szilva, Vlasov, Ludvík, Havel, Kozlík, Chlubna, Kuchta, Beran, Brebera, Blažek.

    Takže tedy shrnuto – v pět hodin odpoledne startuje duel dvou bývalých prvoligových rivalů, kteří začínají, jak se říká, od píky.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 58. Přidal (Duben, Třetina)


    BK Havlíčkův Brod: Dusík (Zvolánek) – Duben "A", Vala, Kořínek, Kříž, Pecen, Mendl, J. Doležal, Zahradný – Přidal, Třetina "C", Szilva – Vlasov, Ludvík, M. Havel – Kozlík, Chlubna, Kuchta – Beran, Brebera, Blažek. Trenér: Aleš Totter.
    IHC Králové Písek: Pipek (41. Panec) – Jirků, P. Procházka "C", Tajbl, Škopek, Hanus, Hrubý, Vejda, R. Volf – Urbanec, Vlček, Vlk, Duchoň, Novák, J. Volf, Černý, Ciboch, Ferebauer, Rod. Trenér: Karel Slabý.

    Rozhodčí: Jan Doležal – Tomáš Kukeně, Petr Křivohlavý

    Diváci: 264
    bahis siteleri