Finsko – Rusko 3:4 (kon.) | Kanada – Švédsko 7:3 (kon.)
konec
Kanada
7:3 (4:0, 2:1, 1:2)
Švédsko
Sobota 15.08.2015, 17:10 • Ice Bors Aréna • Hlinka Gretzky Cup • Finále
Předzápasové kurzy
Partner:
    Beck MALESTYN - 7:3
     
    51:13
    Kanada právě vstřelila branku!
    To byla ovšem lahůdka pro diváky. Zpoza branky našel mezi kruhy Josta Dubois, první jmenovaný však ještě celou akci vylepšil nahrávkou k tyčce na BECKA MALESTYNA, jenž neměl problém zasunout puk do prázdné branky, Asistence: Tyson Jost, Pierre-Luc Dubois.
    Wiliam FÄLLSTRÖM - 6:3
     
    42:42
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Další gól v této přesilovce a je to již o tři branky! Svou ránou z pravého kruhu se prosadil WILIAM FÄLLSTRÖM, který trefil zadní tyčku branky. Asistence: Alexander Nylander, Adam Thilander.
    Alexander NYLANDER - 6:2
     
    41:19
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Ostřelování kanadské brány nakonec nese ovoce! Mezi kruhy natáhl ALEXANDER NYLANDER a snižuje na 2:6. Erik Brännström, Jesper Bratt.
    Jordan KYROU - 6:1
     
    39:20
    Kanada právě vstřelila branku!
    Početní výhoda využita a skóre posunuto na ukazatel 6:1. Skrze pásmo dostal nahrávku JORDAN KYROU a střelou z první překonal Wallina mezi betony. Asistence: Nolan Patrick, Victor Mete.
    Jesper BRATT - 5:1

     
    33:19
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    I Tre Kronor se dočkávají gólu a je tu jiskřička naděje! Zpoza branky našel Fällström připraveného JESPERA BRATTA, který z první propálil kanadského brankáře. Asistence: Wiliam Fällström., David Duetsch.
    Tanner KASPICK - 5:0
     
    27:14
    Kanada právě vstřelila branku!
    Hráči Tre Kronor schytávají tak zvaného búra! Ve zmatku před brankou se nejlépe zorientoval TANNER KASPICK a dotlačil puk do sítě. Asistence: Miko McLeod.
    Tyler BENSON - 4:0

     
    16:54
    Kanada právě vstřelila branku!
    A kanonáda pokračuje! Pokus Girarda Gustavsson ještě vyrazil, ovšem k puku se dostal kanadský supertalent TYLER BENSON a nemohl netrefit odkrytou klec. Asistence: Sam Girard.
    Mike MCLEOD - 3:0
     
    15:59
    Kanada právě vstřelila branku!
    Tre Kronor jsou zralí na ručník. Hrají celkem vyrovnanou hru, do žádných velký šancí soupeře nepouštějí, ale i tak je to už 3:0! Nyní dostal MIKE MCLEOD nahrávku zpoza branky a zužitkoval ji. Asistence: Tanner Kaspick.
    PIERRE-LUC DUBOIS - 2:0
     
    11:17
    Kanada právě vstřelila branku!
    Tři sekundy před koncem početní výhody se přeci jenom Kanada dočkala gólu! Střelu Girarda od modré dorazil do sítě z otočky opět PIERRE-LUC DUBOIS. Asistence: Sam Girard.
    PIERRE-LUC DUBOIS - 1:0
     
    02:28
    Kanada právě vstřelila branku!
    Třetí minuta zápasu a je tu úvodní gól! PIERRE-LUC DUBOIS projel s pukem až mezi kruhy a propálil gólmana Gustavssona. Bez asistence.

    Jakub Kudláč

    Branky a nahrávky: 3. Dubois, 12. Dubois (Girard), 16. McLeod (Kaspick), 17. Benson (Girard), 28. Kaspick (McLeod), 40. Kyrou (Patrick, Mete), 52. Malestyn (Jost, Dubois) – 34. Bratt (Fällström, Deutsch), 42. Nylander (Brännström, Bratt), 43. Fällström (Nylander, Thilander)


    Kanada: Wells (Hart) – Fabbro, Bean, Clague, Mete, Quenneville, Girard, Poirier, Mahura – Kaspick, McLeod, Malenstyn – Benson, Patrick, Kyrou – Dube, Jost, Bitten – Howden, Steel, Dubois
    Švédsko: Gustavsson (17. Wallin) – Cederholm, Brännström, Thilander, Nässén, Horrsell, Deutsch – Nylander, Fallström, Bratt – Oskar, Lindström , Weissbach – Steen, Petterson, Wahlgren – Andersson, Davidsson, Bokvist – Olsson

    Rozhodčí: Hodek, Šír – Gebauer, Lederer

    Diváci: 654
    bahis siteleri