Finsko – Rusko 3:4 (kon.) | Kanada – Švédsko 7:3 (kon.)
konec
Finsko
3:4 (2:1, 1:0, 0:3)
Rusko
sk Sobota 15.08.2015, 15:00 • Zimný štadión Ondreja Nepelu, Bratislava • Hlinka Gretzky Cup • O 3.–4. místo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Na ľadovej ploche prebieha dekorovanie bronzového tímu. Pohár za tretie miesto odovzdáva Róbert Pukalovič, generálny sekretár SZĽH, priamo do rúk ruského kapitána Nikitu Makejeva. (17:08:30)
     
    Najlepší hráči zápasu:
    Fínsko: Sami Moilanen
    Rusko:German Rubtcov
     
    Zápas sa skončil, bronz na tohtoročnom Ivan Hlinka Memorial Cupe získava ruský tím!
     
    Koniec zápasu.
     
    59:47
    Rusi dostali puk von z pásma a nahodili ho na prázdnu bránku, ale trafili iba jej konštrukciu.
     
    59:33
    Fíni hrajú stále v šestici a pokúšajú sa páliť z každej pozície, ale ruský brankár puk aj teraz schoval vo svojej moci a hru radšej prerušil.
     
    59:16
    Rusi sa potrebujú upokojiť a ich tréner si vyžiadal oddychový čas. Po ňom bude nasledovať vhadzovanie pred bránkou Suchačeva.
     
    59:16
    Fíni to najskôr skúsili nahodením od modrej čiary, ale to RUsi dokázali poslať von z pásma. Následne sa hokejisti SUomi do pásma vrátili, ale takisto bez úspechu.
     
    58:40
    Vhadzovať sa bude pred ruskou bránkou a fínsky gólman Isokangas je na striedačke!
     
    58:20
    Fíni nahodili puk do útoku: Räsänen sa tam pokúsil predrať pred bránku, ale cez dvojicu obrancov sa mu to nepodarilo.
     
    58:06
    Fínsko pokračuje vo veľkej bojovnosti, ale dopustilo sa zakázaného uvoľnenia, takže gólman je stále medzi tromi žrďami.
     
    57:53
    Fínsky tréner si vyžiadal oddychový čas!
     
    57:33
    Hokejisti Suomi to skúšajú z každej možnej pozície. Od modrej čiary teraz pálil kapitán Välimäki, no jeho pokus skončil iba v lapačke ruského brankára.
     
    57:01
    Medzičasom sa nám začali posledné tri minúty riadnej hracej doby tohto zápasu. Puk majú na hokejke Fíni a držia sa s ním v útočnom pásme.
     
    56:30
    Rusko sa takisto dostalo do útoku a vôbec to tam nemyslelo zle. Od modrej čiary pálil Aleksejev a brankár Isokangas jeho pokus vyrazil, ale následne fínska defenzíva všetko upratala.
     
    55:49
    Fíni stále ostávajú v útočnej tretine a pokúšajú sa tam niečo vymyslieť. Vidíme veľmi bojovný výkon na oboch stranách.
     
    55:31
    Fíni sa presunuli pred brankára súpera a takmer sa im podarilo vyrovnať! Z bezprostrednej vzdialenosti sa tam puk do siete pokúšal dostať Tolvanen, ale poslal ho iba do hrude gólmana.
     
    53:57
    Rusi majú puk pod kontrolou a postupne prechádzajú do útokov. Teraz sa už nemusia nikam ponáhľať a sú radi, že sa zdržiavajú mimo svojej bránky.
     
    53:17
    Zápas bol spočiatku nezáživný, ale hokejisti teraz ukazujú, že vždy je o čo bojovať a aj bronz je pre hokejistov svetového formátu veľkým úspechom.
    52:37. Artur KAJUMOV - 3:4
     
    52:37
    Rusko dalo gól!

    Rusko predvádza perfektný obrat a razom je vo vedení! Postaral sa o to ARTUR KAJUMOV, ktorý unikol obrane a v zakončení sa nemýlil. Asistencia: Nikita Popugajev.
     
    52:24
    Fíni sa udržali v útoku a pokúsili sa prekvapiť gólmana. Z ľavej strany pálil od modrej čiary kapitán Välimäki, ale jeho rana skončila iba na gólmanovi.
     
    51:19
    Medzičasom teda hrajú Fíni v plnom počte a zápas sa začína v podstate od začiatku. Za vyrovnaného stavu teraz majú k bronzu rovnako blízko a zároveň ďaleko oba celky.
    50:48. Nikita POPUGAJEV - 3:3
     
    50:48
    Rusko dalo gól!

    Rusi opäť využívajú presilovku a je vyrovnané! NIKITA POPUGAJEV ostal pred bránkou nepokrytý, inkasoval dobrú prihrávku a tú iba umiestnil pod hornú žrď. Asistencia: German Rubtcov.
     
    49:50
    Rusi sa ihneď v úvode svojej presilovky nasťahovali do útoku a pokúšajú sa tam niečo vymyslieť. Fíni sú vo štvorici pred svojím gólmanom.
     
    49:36
    Fínsko sa bude brániť! Na dve minúty za podrazenie smeruje na trestnú lavicu Sami Moilanen.
     
    48:50
    Rusi ale ukážkovo obsadili strednú tretinu, cez ktorú súperovi vôbec nedovolili dostať sa pred gólmana. Hra sa aktuálne pohybuje v okolí stredového kruhu.
     
    48:19
    Fínsko si prevzalo puk na svoje hokejky a rado by sa presunulo do útoku, kde by chcelo zvýšiť svoj tesný náskok.
     
    47:58
    Na ľadovej ploche sledujeme síce väčšiu bojovnosť než v predchádzajúcich tretinách, ale tá aktuálne k ničomu nevedie a tímy sa v podstate iba naháňajú za pukom.
     
    46:27
    Ďalšia zaujímavá akcia fínskych hokejistov. Na opačnej polovici bránkoviska sa teraz ocitol sam Oksanen, ale ani ten v rýchlosti nezakončil presne.
     
    45:51
    Fínsko sa napokon do zakončenia po menšej snahe predsa len dostalo. V celkom sľubnej pozícii bol Tuulola, ale jeho pokus skončil iba nad konštrukciou bránky.
     
    44:26
    Koivula v strede klziska vystihol prihrávku svojho súpera, ale nemal s kým útočiť, takže puk iba nahodil do útočnej tretiny a odišiel striedať.
     
    43:51
    Puk po súboji v strede klziska prepadol mimo hracej plochy a hra sa musí prerušiť. Aktuálne je to na ľadovej ploche dosť rozkúskované, ale tlak ruského celku začína byť citeľný.
     
    43:11
    Fíni chceli puk dostať preč od svojej bránky, ale dopustili sa iba zakázaného uvoľnenia.
     
    42:42
    Mohlo byť vyrovnané! Vo veľmi dobrej pozícii bol German Rubtcov, ktorý sa zo strany vyrútil na brankára úplne sám, ale napokon mu to úspech neprinieslo a puk poslal iba do hrude brankára.
     
    41:59
    Fínsko sa pokúsilo odpovedať na opačnej polovici klziska, kde ale Jokiharju poslal tvrdú delovku iba na zadný mantinel.
     
    40:59
    Fíni teda už medzičasom hrajú v plnom počte a vylúčenie zo záveru minulej tretiny ich ešte môže mrzieť.
    40:27. Nikita POPUGAJEV - 3:2
     
    40:27
    Rusko dalo gól!

    Rusi začínajú bleskovo a využívajú presilovku! Tvrdou strelou sa o to postaral NIKITA POPUGAJEV. Asistencie: Artr Kajumov a German Rubtcov.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    39:37
    Fínsko sa bude brániť! Na trestnú lavicu smeruje na dve minúty za podrazenie Emil Oksanen.
     
    39:07
    Rusi chceli puk rýchlo rozohrať spoza svojej bránky, ale dopustili sa iba zakázaného uvoľnenia. Pred nami je posledná minúta tejto tretiny.
     
    37:41
    Rusko mohlo už niekoľkýkrát znížiť náskok súpera! Priamo pred brankára sa teraz dostal Popugajev, ktorý ale z dobrej pozície napálil iba vyrážačku gólmana fínskeho celku.
     
    36:58
    V samom závere tretiny sa už hra ani neprerušuje a Rusko stále zvyšuje svoj tlak. Zdá sa, že uvidíme ešte rušné chvíľky.
     
    36:17
    Fínsko dokázalo hru presunúť na opačnú polovicu ľadovej plochy, ale ani tam sme nevideli využitie pomerne zaujímavej šance. Z pravej strany chcel vyrazený puk dorážať Somppi, no jeho pokus skončil iba mimo bránky.
     
    35:47
    Rusi v ďalšej skvelej príležitosti na skórovanie! Z ľavej strany poslal výbornú prihrávku Rubtcov, ktorý hľadal svojho spoluhráča Kajumova, no ten puk z jazdy napálil len do betónov gólmana Isokangasa.
     
    35:11
    Rusi sa stále pokúšajú o útočenie, teraz ich na útočnej modrej čiare zastavil ofsajd.
     
    34:24
    Hra sa poriadne zrýchlila. Rusi sa teraz museli stiahnuť k svojej bránke, odkiaľ chceli rozohrávať, ale ich pokus sa skončil iba zakázaným uvoľnením.
     
    33:51
    Rusi sa dostávali do prečíslenia dvoch proti jednému, ale nedokázali ho využiť! Z ľavej strany cez obrancu prihrával Geraskin, ale jeho pokus bol príliš dlhý a druhý ruský korčuliar puk nestihol zachytiť.
     
    32:40
    Na ľadovej ploche teraz sledujeme viacero dobrých, ale nevyužitých šancí. Rusi rýchlo preniesli puk na opačnú polovicu, kde z pravej strany spred bránkoviska prudkú strelu tečoval Popugajev, ale iba tesne vedľa bránky.
    31:56.
     
    31:56
    Na opačnej polovici ľadovej plochy sa do útoku dostali aj Fíni a nastrelili konštrukciu bránky! Autorom prudkej rany bol Somppi, ale skóre sa po nej nezmenilo.
     
    30:33
    Rusko hrá teraz veľmi dobre a skutočne sa pokúša dostať späť do hry! Z ľavej strany poslal krížnu prihrávku od mantinelu Rubtcov a jeho pokus sa snažil tečovať Popugajev, ale Rusi napokon puk poslali iba tesne vedľa fínskej svätyne.
     
    29:48
    Fíni sa pokúšajú útočiť aj naďalej, ale teraz si puk na svoje hokejky prevzali Rusi, ktorých zastavil ofsajd na modrej čiare.
     
    29:38
    Rusi mohli znížiť náskok súpera! Pred bránku sa dostal Ševčenko, ktorý chcel zakončovať, ale napokon bol telom odstavený a skončil na zemi.
     
    28:57
    Rusi dostali puk z pásma, ale dopredu sa vôbec nedokázali natlačiť a opäť sa museli stiahnuť do defenzívy.
     
    28:51
    Na ľadovej ploche sa stále nič nemení. Hra sa teraz dlhšie neprerušila, pretože fínski hráči útočili, no napokon nevymysleli nič zaujímavejšie.
     
    27:40
    Na opačnej polovici ľadovej plochy sa do zakončenia dostali fínski hokejisti a nastrelili hornú žrď! Fíni majú na ľade jasnú prevahu a vyzerá to, že smerujú k zisku bronzu.
     
    26:47
    Ruskí hráči začali po buly aktívne a pokúsili sa o odpoveď, ale úspešní neboli, pretože spoza bránky sa do zakončenia nedostali.
     
    26:28
    Hokejisti Suomi boli stiahnutí pred svojou bránkou a puk od nej dostali iba za cenu zakázaného uvoľnenia, čo ich ale príliš trápiť nemusí.
     
    25:55
    Rusi sa presunuli do pásma a pokúšajú sa tam niečo vymyslieť, ale Fíni sa nemusia nikam ponáhľať a môžu sa sústrediť na defenzívu. Na ľadovej ploche sa nedeje nič zaujímavejšie.
     
    24:51
    Fíni ostali v útoku aj po vhadzovaní, ale žiadnu extrémnu snahu z ich strany nevidíme. Zápas skutočne nemá žiaden veľký náboj.
     
    24:26
    Fíni majú duel pod kontrolou a aj teraz sa udržali v útočnej tretine. Tentokrát od modrej čiary zakončoval Niemeläinen, ale jeho nahodenie brankára ohroziť nemohlo.
    23:07. Joona KOPPANEN - 3:1
     
    23:07
    Fínsko dalo gól!

    Hokejisti Suomi teraz svojho súpera dokonale zaskočili, keď sa po rýchlej hre dostal do zakončenia JOONA KOPPANEN a puk skončil až za novým mužom v ruskej bránke. Asistencia: Henri Jokiharju.
     
    22:55
    Rusi by radi vyrovnali, ale z ich strany nesledujeme žiaden životný výkon. Aj teraz sa natlačili až priamo pred brankára a chceli mu cloniť, ale stále bezúspešne.
     
    22:30
    Fíni sa v úvode museli iba brániť, až teraz sa im hru poradilo dostať na opačnú polovicu ľadovej plochy. Opäť sa začalo pomerne opatrne na oboch stranách.
     
    21:47
    Rusi mohli vyrovnať! Z pravej strany sa do zakončenia dostal Ševčenko, no jeho rana obtrela iba konštrukciu bránky z vonkajšej strany.
     
    21:03
    Puk po súboji v strednom pásme skončil iba na striedačke, takže sa hra musí prerušiť a nasledovať bude vhadzovanie v strednom pásme.
     
    20:36
    Rusi začali aktívnejšie a ihneď sa tlačia do útočnej tretiny, kde by radi dosiahli vyrovnávajúci gól.
     
    20:01
    Zmena v bránke Ruska! Namiesto Kaljajeva sa medzi tri žrde postaví Suchačev.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    Prvá tretina je minulosťou. Videli sme v nej pomerne nezáživný hokej bez väčšieho nasadenia, ktorý na atraktivite začal naberať až postupom pribúdajúceho času a gólov. Aktuálne sú v lepšej východiskovej pozícii pre bronz Fíni, ktorí vedú najtesnejším možným rozdielom.

    Druhá tretina sa začne približne o 15:46.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    19:53
    Rusi ešte v samom závere tretiny dostali puk do útoku, ale tam sa im už nemôže podariť nič vymyslieť, pretože Fíni majú defenzívu plne pod kontrolou.
     
    19:34
    Medzičasom sa nám začala posledná minúta tejto tretiny a Fíni sa pri pokuse o prechod do pásma dopustili zakázaného uvoľnenia.
     
    18:52
    Rusko hrá medzičasom v plnom počte, aj pri tejto oslabovke sa dokázalo ubrániť.
     
    18:21
    Fíni sa rýchlo dostali späť do útoku a skúsili to svojím tradičným nahodením od modrej čiary. Odtiaľ puk posielal Reunanen, ale pred bránkou si s ním nikto excelentne neporadil.
     
    17:39
    Rusko sa ale bráni skutočne dobre, domáci hráči puk aj teraz poslali cez všetky čiary. Tlak a chuť Fínov sú už ale citeľné.
     
    17:05
    Fíni vo svojej aktivite stále neustávajú a ihneď po buly opäť vystrelili, ale opäť iba do náručia pozorného gólmana.
     
    16:52
    Rusko sa bude brániť! Tím zbornej inkasuje dvojminútový trest pre hráčsku lavičku za príliš veľa hráčov na ľadovej ploche.
    16:02. Juuso VÄLIMÄKI - 2:1
     
    16:02
    Fínsko dalo gól!

    Fíni sa dve sekundy po konci vlastnej presilovky ujímajú vedenia! Stalo sa tak po prudkej rane z hranice pravého kruhu, autorom ktorej bol JUUSO VÄLIMÄKI. Asistencia: Janne Koukkanen.
     
    16:00
    Rusko hrá v plnom počte.
     
    15:45
    Fíni puk rýchlo vrátili na modrú čiaru a Välimäki to skúšal opäť, tentokrát však korčuliari jeho ranu tečovali iba do gólmanovej hrude.
     
    15:37
    Fínsko je späť v útoku a pokúša sa ujať vedenia. Od modrej čiary prudko pálil kapitán Välimäki, ale jeho pokus bol zrazený iba nad brvno.
     
    14:40
    Rusi sa následne dokázali rýchlo spamätať a puk vyhodili cez všetky čiary. Fínsko musí začínať spoza svojej bránky.
     
    14:13
    Fíni začali veľmi aktívne a mohli sa ujať vedenia! Z ľavej strany z uhla zakončoval Räsänen, ale jeho pokus zastavila iba konštrukcia bránky.
     
    14:00
    Rusko sa bude brániť! Na trestnú lavicu smeruje na dve minúty za podrazenie Nikita Gromov.
     
    13:46
    Oksanen veľmi dobre začal fínsku útočnú akciu, keď puk z vlastnej tretiny posunul Koukkanenovi, ktorý s ním prešiel do útoku a pálil, ale ruský gólman si puk dokázal podržať a z lapačky ho nepustil.
     
    12:26
    Somppi si chcel nakorčuľovať na puk do jazdy, ale pred ním ho na vlastnej obrannej čiare stiahol jeden z ruských obrancov a nebezpečenstvo neprišlo.
     
    11:52
    Zápas po tomto góle opäť dostáva nový náboj a môžeme povedať, že tímy už začínajú aj bojovať. Stále sa to však nedá porovnávať s nasadením, ktoré by predviedli vo finále.
    11:16. Juha JÄÄSKÄ - 1:1
     
    11:16
    Fínsko dalo gól!

    Fíni vyrovnávajú proti plnému počtu hráčov súpera a zápas sa môže začať v podstate od začiatku. Moilanen odviedol kusisko práce a dobre prečítal hru, keď puk z kruhu poslal priamo pred odkrytú žrď, kde sa už JUHA JÄÄSKÄ nemohol mýliť. Asistencia: Sami Moilanen.
     
    10:35
    Rusko hrá v plnom počte, ubrániť sa dokázalo bez závažnejších problémov. Fíni stále pokračujú v útočení.
     
    09:29
    Teraz ale musíme uznať, že Tuulola pri svojom druhom pokuse totálne vyhorel! Hráč bol osamotený pred brankárom, opäť dostal puk na teč, ale napokon ho zrazil iba mimo priestoru troch žrdí.
     
    09:21
    Fíni sa napokon v pásme rozostavili a pokúsili sa tam niečo vymyslieť. Priamo pred bránku sa natlačil Tuulola, ktorý skúšal tečovať nahodený puk, ale neúspešne.
     
    08:43
    Fíni začali veľmi aktívne a po dvoch buly ihneď vystrelili a pokúsili sa prekvapiť gólmana. Zatiaľ sa im to nedarí a Kaljajev si drží čistý štát.
     
    08:35
    Rusko sa bude brániť! Na trestnú lavicu odchádza na dve minúty za nedovolené bránenie v hre Georgij Ivanov.
     
    08:03
    Mäkinen chcel dostať puk do pásma popri mantineli na pravej strane, ale bol tam odstavený telom a nepodarilo sa mu to. Stále nám chýbajú zaujímavejšie akcie.
     
    07:21
    Hokejisti Suomi tentokrát rozohrávali spoza svojej bránky, ale takisto neboli úspešní a dopustili sa iba ďalšieho zakázaného uvoľnenia.
     
    07:01
    Hra sa prelieva zo strany na stranu. Teraz sa do útoku dostali Fíni, ale vystreliť napokon ani nestihli, pretože hra bola prerušená pre prihrávku rukou.
     
    06:43
    Zápas stále neprináša očakávané nasadenie ani na jednej strane, aj keď Rusi sa stále snažia aspoň útočiť. Teraz ich zastavil ofsajd na modrej čiare.
     
    05:45
    Rusi vybojovali puk vo vlastnom obrannom pásme a chceli ísť do situácie dvoch proti dvom, ale v strede klziska sa Popugajev pošmykol a skončil iba na ľadovej ploche.
     
    05:09
    Fíni sa museli stiahnuť až k svojej bránke, odkiaľ chceli rozohrávať puk, ale nepodarilo sa im to a dopustili sa iba zakázaného uvoľnenia.
     
    04:22
    Fínsky hráč Kuokkanen si vzal puk na svoju hokejku a presunul sa s ním do útoku. Tam síce urobil pekné kľučky, ale napokon nebol v dobrej streleckej pozícii a páliť nemohol.
     
    03:55
    Zápas o tretie miesto sa zatiaľ hrá bez akýchkoľvek emócií a je vidieť, že Fíni aj Rusi by oveľa radšej hrali finále a tento duel pre nich nie je až tak dôležitý.
     
    02:57
    Medzičasom teda hrajú Fíni v plnom počte a pokúsia sa o odpoveď na opačnej polovici ľadovej plochy, kde doposiaľ ani raz nevystrelili.
    02:34. Vjačeslav ŠEVČENKO - 0:1
     
    02:34
    Rusko dalo gól!

    Rusi sa napokon usadili v pásme a po veľmi nenápadnej situácii sa ujímajú vedenia! Postaral sa o to VJAČESLAV ŠEVČENKO, ktorý ostal pred bránkou úplne nepokrytý a po presnej bekhendovej prihrávke od Verijajeva nemal problém zakončiť. Asistencie: Danil Verijajev, Demitrij Alexejev.
     
    01:50
    Fíni sa bránia veľmi dobre a puk teraz dvakrát v rade vyhodili zo svojej obrannej tretiny. Zo strany Ruska sme ešte presilovkovú strelu nezaznamenali.
     
    01:19
    Rusi začali ihneď aktívne a pokúsili sa o strelu. Ivanov z pravej strany hádzal puk do medzikružia na Afanaseva, ale ten bol dobre pokrytý a zakončovať napokon nemohol.
     
    00:54
    Fínsko sa hneď v úvode bude brániť, pretože hráčska lavička inkasuje dvojminútový trest za príliš veľa hráčov na ľadovej ploche.
     
    00:09
    Fínsko sa ihneď stiahlo ku svojej bránke, odkiaľ chcelo puk rozohrať na opačnú polovicu klziska, ale napokon sa dopustilo iba zakázaného uvoľnenia.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Hráči oboch celkov sú už na ľadovej ploche a stretnutie sa o malý moment začne. Rusi nastúpia v bielych dresoch, Fíni v modrej farbe.

    Dámy a páni, prajeme vám príjemný športový zážitok.
    Predstavovanie hráčov na kocke.
     
    Úvodné zostavy:

    Fínsko: Isokangas (Halonen) – Jokiharju, Välimäki (C), Salo (A), Niemeläinen, Reunanen, Kotkansalo, Pylkkänen, Toivola – Oksanen, Mäkinen (A), Kuokkanen – Tuulola, Somppi, Vesalainen – Koivula, Räsänen, Tolvanen – Moilanen, Koppanen, Jääskä

    Rusko: Kaljajev (Suchačev) – Alexejev, Jakovenko, Ryženkov, Makejev (C), Afanasev, Gromov, Achmetgalijev, Švyrjev – Bajn, Rubtcov, Verba – Popugajev, Ivanov, Kajumov – Verijajev, Ševčenko, Ivanjuženkov – Avramjenko, Meščerjakov, Geraski

    Rozhodca: Baluška, D. Konc – Šefčík, Výleta.
    Rozkorčuľovanie je v plnom prúde.
     
    Vážení športoví fanúšikovia, srdečne vás vítame pri sledovaní predposledného zápasu Ivan Hlinka Memorial Cupu. V Bratislave budú diváci svedkami duelu o tretie miesto, v ktorom sa proti sebe postavia hokejisti Fínska a Ruska.

    Fíni v semifinále narazili na Švédov a prehrali iba rozdielom jediného gólu. Hokejisti Suomi predviedli počas zápasu aktivitu i bojovnosť, ale inkasovali hneď v úvode a aj keď sa im potom podarilo vyrovnať, Švédi boli vo využívaní šancí lepší a svoj tesný náskok si napokon ustrážili.

    Ruskí hokejisti cestovali na semifinále do Česka, kde poriadne vytrápili obhajcu prvenstva. Kanaďania prehrávali už od 20. minúty a aj keď sa im pomerne rýchlo podarilo vyrovnať, ruskí hráči vzdorovali až do konca predĺženia. O víťazovi napokon rozhodli až samostatné nájazdy a Kanada napokon do finále postúpila ôsmykrát v rade.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 15:00.

    Veronika Pancuráková

    Branky a nahrávky: 12. Jääskä (Moilanen), 17. Välimäki (Koukkanen), 24. Koppanen (Jokiharju) – 3. Ševčenko (Verijajev, Alexejev), 41. Popugajev (Kajumov, Rubtcov), 51. Popugajev (Rubtcov), 53. Kajumov (Popugajev)


    Finsko: Isokangas (Halonen) – Jokiharju, Välimäki (C), Salo (A), Niemeläinen, Reunanen, Kotkansalo, Pylkkänen, Toivola – Oksanen, Mäkinen (A), Kuokkanen – Tuulola, Somppi, Vesalainen – Koivula, Räsänen, Tolvanen – Moilanen, Koppanen, Jääskä
    Rusko: Kaljajev (Suchačev) – Alexejev, Jakovenko, Ryženkov, Makejev (C), Afanasev, Gromov, Achmetgalijev, Švyrjev – Bajn, Rubtcov, Verba – Popugajev, Ivanov, Kajumov – Verijajev, Ševčenko, Ivanjuženkov – Avramjenko, Meščerjakov, Geraski

    Rozhodčí: Baluška, D. Konc – Šefčík, Výleta
    bahis siteleri