TPS – Linz 6:1 (kon.) | Košice – Mnichov 2:4 (kon.) | Djurgården – Tappara 2:4 (kon.)
SønderjyskE – Salzburg 4:1 (kon.) | Stavanger – Třinec 4:1 (kon.) | Storhamar – Sparta 2:3 (kon.)
Frölunda – Sheffield 9:1 (kon.) | Växjö – Braehead 10:2 (kon.) | Krefeld – Kärpät 0:2 (kon.)
Fribourg – Rauma 3:4 (1:2 po s.n.) | Färjestad – Davos 0:4 (kon.) | Gap – Zürich 4:5 (kon.)
konec
Djurgårdens IF
2:4 (1:1, 1:2, 0:1)
Tappara Tampere
Čtvrtek 20.08.2015, 19:00 • Hovet Arena, Stockholm • Hokejová Liga mistrů • Skupina 2
Předzápasové kurzy
Partner:
    55:43. LAINE - 2:4
     
    55:43
    Tappara právě vstřelila branku!
    Tappara utíká na rozdíl dvou branek! Po nepřesné přihrávce jednoho z domácích obránců se dostal k puku PATRIK LAINE a jel sám na brankáře, kterého krásným blafákem a následnou střelou překonal!
    29:44. ILOMAKI - 2:3
     
    29:44
    Tappara právě vstřelila branku!
    Hosté se ujímají poprvé v zápase vedení! Po krásné kombinaci v útočné třetině mezi Jan-Mikaelem Jarvinenem a Attem Makinenem dostal přihrávku ARRTU ILOMAKI, který tvrdou střelou ze střední vzdálenosti trefil skvěle místečko! Asistence: Atte Makinen, Jan-Mikael Jarvinen.
    28:08. LAINE - 2:2
     
    28:08
    Tappara právě vstřelila branku!
    Tappara ihned odpovídá na inkasovaný gól a opět vyrovnává. PATRIK LAINE podržel puk v rohu kluziště, následně si vybruslil a krásnou skrytou střelou vymetl šibenici! Asistence: Teemu Aalto, Pekka Saravo.
    27:49. SORENSEN - 2:1
     
    27:49
    Djurgårdens právě vstřelilo branku!
    Domácí se po druhé v zápase ujímají vedení a podruhé v zápase využívají početní výhodu. Dvě sekundy před koncem přesilové hry si totiž MARCUS SORENSEN po krásné přihrávce od Högströma udělal prostor, položil si Noronena a v klidu zasunul puk mezi tři tyče! Asistence: Marcus Högström.
    17:45. PELTOLA - 1:1
     
    17:45
    Tappara právě vstřelila branku!
    Tappara vyrovnává! Po několika nepřesných přihrávkách domácích se dostal k puku Patrik Laine a do prázdné brány ho předložil JUKKEMU PELTOLOVI, která s klidem zasunul puk za brankovou čáru! Asistence: Patrik Laine.
    01:51. FÄLLSTRÖM - 1:0
     
    01:51
    Djurgårdens právě vstřelilo branku!
    Domácí využili přesilovou hru a ujímají se vedení! ALEXANDER FÄLLSTRÖM se jako první dostal k nahozenému puku od modré čáry a poté dostal puk za záda bezmocného Noronena.

    Branky a nahrávky: 2. Fällström, 28. Sorensen (Hogstrom) – 18. Peltola (Laine), 29. Laine (Aalto, Saravo), 30. Ilomaki (Makinen, Jarvinen), 56. Laine


    Djurgårdens IF: Tellqvist (Armalis) – Högström, Holm, Hultström, Falk, Englund, Ollas-Mattsson, Westlund – Fällström, Sallinen, Sörensen – Anderson, Brodin, Lundberg – Vejdemo, Alvarez, Ljungh – Rundqvist, Ahlen, Bernhardt – Eriksson
    Tappara Tampere: Noronen (Karhunen) – Saravo, Aalto, Kankaanperä, Plastino, Elorinne, Bonsaksen, Mäkinen – Dixon, Savinainen, Kuusela – Lajunen, Haapala, Järvinen – Ilomäki, Laine, Peltola – Kaksonen, Rauhala, Tuomisto – Karjalainen

    Rozhodčí: Piechaczek (GER), Sjöberg (SWE) – Dahmén (SWE), Altberg (SWE)

    Diváci: 2127
    bahis siteleri