Luleå – Rauma 4:3 (2:1 po s.n.) | Eisbären – Zürich 3:6 (kon.) | Kuopio – Třinec 4:3 (2:1 po s.n.)
JYP – Sheffield 3:0 (kon.) | Zug – Tappara 0:7 (kon.) | Pardubice – Davos 2:3 (kon.)
HV71 – Salzburg 4:1 (kon.) | Düsseldorf – Linz 6:3 (kon.) | Vienna Capitals – Kärpät 0:2 (kon.)
Ingolstadt – Braehead 5:2 (kon.) | Ženeva – Sparta 4:3 (po pr.)
konec
EV Zug
0:7 (0:3, 0:2, 0:2)
Tappara Tampere
Sobota 22.08.2015, 17:00 • Bossard Arena • Hokejová Liga mistrů • Skupina 2
Předzápasové kurzy
Partner:
    Henrik HAAPALA - 0:7
     
    43:45
    Tappara právě vstřelila branku!
    Tohle už zavání pořádně vysokým skóre v dnešním utkání. Podobně jako v případě dnešní první využité přesilovky hostující družiny, také nyní stačilo Tappaře jen pár vteřin a bylo vymalováno. HENRIK HAAPALA vyslal kotouč na bránu a síťka se zase chvěla. Domácí fanoušci nestačí sledovat puky v síti jejich oblíbenců. Bez asistence.
    Stephen DIXON - 0:6
     
    41:06
    Tappara právě vstřelila branku!
    Druhou přesilovku zápasu sice Tappara nevyužila, avšak při hře v pěti muží na kluzišti přeci jen šestý zásah do klece trápícího se Zugu přidává. Kus černé gumy skončil jen těsně za brankovou čarou, ale gól platí a jeho autorem se stal STEPHEN DIXON, jenž zařídil další radost pro finské hráče v dnešním duelu. Asistence: Kristian Kuusela.
    Atte MAKINEN - 0:5
     
    36:19
    Tappara právě vstřelila branku!
    Branka v pěti proti pěti, gól v přesilovce. A teď také zásah v oslabení. Tappaře se dnes ve Švýcarsku daří vesměs vše, na co sáhne. ATTE MAKINEN byl nyní zakončovatelem akce, která ještě více rozesmutnila početné publikum v hale. Domácí přesilovka sice bude pokračovat, ale Zug inkasoval již pětkrát. Asistence: Kristian Kuusela.
    Manu HONKANEN - 0:4
     
    32:59
    Tappara právě vstřelila branku!
    Nedáš a dostaneš. Je to sice domácí EV Zug, kdo od začátku druhé třetiny produkuje jednu příležitost za druhou a ostřeluje branku soupeře, přesto ale opět slaví hráči Tampere puk v sítí gólmana Stephana. MANU HONKANEN se nejlépe ze všech zorientoval na brankovišti, aby následně bez problémů doklepl touš do v tu chvíli nehlídané klece. Již slibný náskok pro finský klub. Asistence: Teemu Aalto.
    Javi-Mikael JARVINEN - 0:3
     
    10:00
    Tappara právě vstřelila branku!
    První početní výhoda zápasu a zároveň hned napoprvé využitá. Ani polovinu přesilové hry nepotřebovali Finové k tomu, aby poslali vyloučeného domácího muže zpátky do hry. Krásně vymetl pavučinky v brance Stephana JAVI-MIKAEL JARVINEN, jehož radost je pochopitelná. Zug musí hodně rychle začít zabírat. Asistence: Henrik Haapala, Jani Lajunen.
    Jani LAJUNEN - 0:2
     
    06:08
    Tappara právě vstřelila branku!
    Časté pobývání před brankou Tappary zatím není dostatečným receptem pro švýcarský mančaft. Domácí družina totiž inkasuje druhý puk do sítě během krátké chvíle, raduje se tedy opět Tampere. JANI LAJUNEN zůstal nepohlídaný před klecí brankáře Stephana a procedil kus černé gumy do volného místa mezi jeho chrániči. Velmi kvalitní začátek v podání finského velikána. Asistence: Henrik Haapala.
    Markus KANKAAMPERA - 0:1
     
    01:17
    Tappara právě vstřelila branku!
    Jenže neuplynuly ani první dvě minuty hry a skóre na tabuli už není takové jako před rozjezdem duelu ve švýcarské hale. Velmi rychlý protiútok Tappary vyústil v přesnou střelu z pravé strany, tu vyslal na gólmana Stephana MARKUS KANKAAMPERA, kotouč proklouzl brankáři Zugu někde mezi chráni. Asistence: Veli-Matti Savinainen.

    Martin Schwarz

    Branky a nahrávky: 2. Kankaampera (Savinainen), 7. Lajunen (Haapala.), 10. Jarvinen (Haapala, Lajunen), 33. Honkanen (Aalto), 37. Makinen (Kuusela), 42. Dixon (Kuusela), 44. Haapala


    EV Zug: Stephan (Bader) – Ramholt, Grossmann, Alatalo, Sondell, Morant, Erni, Blaser, Stadler – Buergler, Immonen, Bouchard – Lammer, Holden, Suri – Zangger, Peter, Schnyder – Thibaudeau, Diem, Marchon.
    Tappara Tampere: Karhunen (Noronen) – Aalto, Saravo, Plastino, Kankaampera, Elorinne, Bonsaksen, Makinen, Rouhiainen – Kuusela, Dixon, Savinainen – Haapala Lajunen, Jarvinen – Laine, Ilomaki, Peltola – Heikkila, Honkanen, Kaksonen.

    Rozhodčí: Brüggemann (GER), Wehrli – Kovacs, Bürgi (oba SUI)

    Diváci: 3 727
    bahis siteleri