Slavia – Moser Medical Graz 99ers 1:2 (kon.) | Poprad – Junosť Minsk 2:4 (kon.)
konec
HC Slavia Praha
1:2 (0:0, 0:1, 1:1)
Moser Medical Graz 99ers
sk Sobota 22.08.2015, 15:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tatranský pohár
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    46:31
    Graz dal gól!
    Hokejisti Grazu sa dostávajú do vedenia v zápase! Obranca New vypálil tvrdo od modrej čiary a jeho strelu z medzikružia tečoval MORTEN POULSEN a Graz mení skóre na 1:2!
    Asistencia: New.
     
    43:25
    Tím Slavia práve strelil gól!
    Hokejisti Slavie v úvode tretej tretiny prichádzajú s vyrovnávajúcim gólom! K puku sa na modrej čiare dostal Ružička, ktorý posunul na pravý kruh MIlANOVI HRUŠKOVI a jeho následné zakončenie skončilo v bráne!
    Asistencia: Antonín Ružička.
     
    23:21
    Graz dal gól!
    Vo vlastnom oslabení sa hokejisti Grazu dostávajú do vedenia v zápase! Slavisti sa zabudli v útočnom pásme, po pravej strane vykorčuľoval s pukom WOGER a strelou spoza hráča prekvapil Frodla, ktorému následne od vyrážačky puk prepadol do bránky!
    Bez asistencie.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Branky a nahrávky: 44. Hruška (Ružička) – 24. Woger, 47. Poulsen (New)


    HC Slavia Praha: Frodl (Hylák) – Hruška, Ružička, Hraško, Punčochář, Petira, Kolařík, Adam, Drahorád – Robinson, Vas, Markovič – J. Doležal, Kašpařík, Čermák – Micka, Andres, Jiránek – Jedlička, Tomek, Veselý
    Moser Medical Graz 99ers: Honeckl (Dahm) – Oraze, Marcou, Borg, Mitchell, Kondradsheim, New, Petrovitz – Poulsen, White, DeSimone – Feichtner, Novotný, Zusevics – Strohmeier, Pinter, Woger – Konečný, Natter

    Rozhodčí: Snášel – Bednár, Štofančík
    bahis siteleri