Tappara – Djurgården 2:3 (po pr.) | Kärpät – Krefeld 4:1 (kon.) | Rauma – Fribourg 4:2 (kon.)
Litvínov – Grenoble 6:4 (kon.) | Skellefteå – Nitra 3:2 (3:2 po s.n.) | Salzburg – SønderjyskE 7:2 (kon.)
Linz – TPS 2:3 (po pr.) | Mannheim – Něman Grodno 2:1 (kon.) | Zürich – Gap 6:1 (kon.)
Växjö – Ingolstadt 4:2 (kon.)
konec
EC Red Bull Salzburg
7:2 (2:1, 2:0, 3:1)
SønderjyskE Ishockey
Čtvrtek 27.08.2015, 19:30Hokejová Liga mistrů • Skupina 3
Předzápasové kurzy
Partner:
    Benn FERRIERO - 7:2
     
    56:19
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Domácí přidávají sedmý bolavý zásah. O vylepšení salzburské pozice do posledních minut duelu se postaral dnešním čtvrtým zářezem BENN FERRIERO. Asistence: John Hughes.
    Morten SKOV - 6:2
     
    55:10
    SønderjyskE právě vstřelilo branku!
    Přece jen jsme se dočkali zkorigování výsledku ze strany SønderjyskE. Nedostatečná komunikace mezi členy bránící formace způsobila, že kotouč doskotačil k čepeli MORTENA SKOVA, jemuž nedělalo problém překvapit bezmocného gólmana. Asistence: Anders Foerster.
    Benn FERRIERO - 6:1
     
    50:07
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Trestuhodný přístup Vojensu v obranné fázi nemohl skončit jinak než inkasovanou brankou. BENN FERRIERO s velkým klidem zpracoval přihrávku z boku, aby v následné chvíli prostřelil barikádu v podobě gólmanova těla a završil hattrick. Asistence: John Hughes a Brian Connelly.
    Ryan DUNCAN - 5:1
     
    41:33
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Tohle RYAN DUNCAN vyřešil podle nejsvětlejších představ. Úspěšný střelec se osamostatnil na pravém křídle, odkud předvedl bezchybný výstřel mířící na vzdálenější tyč. Naděje SønderjyskE pohasíná. Asistence: Brian Connelly a Brian Fahey
    Benn FERRIERO - 4:1
     
    29:36
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Špičkově provedená brejková situace v podání Red Bullu! Hráči odění do modročervené kombinace se osvobodili z područí soka, dostali se do přečíslení a BENN FERRIERO ve vysoké rychlosti trefuje volné místo. Asistence: Ryan Duncan a John Hughes.
    Benn FERRIERO - 3:1
     
    23:17
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Rakouský zástupce pojišťuje vedoucí postavení. Přestože už to vypadalo, že akce BENNA FERRIERA skončí fiaskem, podařilo se ofenzivně laděnému hokejistovi dostrkat kotouč za čáru. Asistence: Dominique Heinrich a John Hughes.
    Brian CONNELLY - 2:1
     
    16:41
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Poměr branek opět více vyhovuje domácí partě. BRIAN CONNELLY kvalitně provedenou palbou z voleje umístil kotouč naprosto mimo dosah Myllykoskiho lapačky. Asistence: Ben Walter a Andreas Kristler.
    Mads LUND - 1:1
     
    14:05
    SønderjyskE právě vstřelilo branku!
    MADS LUND si najel na osu hřiště, kde i s dávkou štěstí převzal chytře mířený pas od kolegy stojícího u hrazení. Učebnicovým dělem vymetl síť za fantomem rakouské svatyně. Bez asistence.
    Ben WALTER - 1:0
     
    02:48
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Skóre otevírají domácí. BEN WALTER stál ve správný čas na správném místě a po protivníkově chybě v rozehrávce stihl bleskurychle umístit puk k nepokryté tyči Myllykoskiho svatyně. Asistence: Ryan Duncan.

    Tadeáš Mima

    Branky a nahrávky: 3. Walter (Duncan), 17. Connelly (Walter, Kristler), 24. Ferriero (Heinrich, Hughes), 30. Ferriero (Duncan, Hughes), 42. Duncan (Connelly, Fahey), 51. Ferriero (Hughes, Connelly), 57. Ferriero (Hughes) – 15. Lund, 56. Skov (Foerster)


    EC Red Bull Salzburg: Gračnar (Weinhandl) – Fahey, Pallestrang, Connelly, Viveiros, Trattnig, Kutlák, Heinrich – Komarek, Latusa, Raffl – Ferriero, Hughes, Duncan – Kristler, Welser, Walter – Beach, Brucker, Cijan – Rauchenwald
    SønderjyskE Ishockey: Myllykoski (Lee-Olsen) – Bodker, Eskesen, Sorensen, Gotto, Hansen, Galbraith, Overmark, Carstensen – Spelling, Quirk, Skov – Campbell, Dau, Lykkeskov – Mohr, Foerster, Lund – Rasmussen, Eskildsen
    bahis siteleri