Mountfield HK – Olomouc 4:2 (kon.)
konec
Mountfield HK
4:2 (1:0, 2:1, 1:1)
HC Olomouc
Čtvrtek 27.08.2015, 16:00 • Malá hala FORTUNA arény, Hradec Králové • Přípravné zápasy staršího dorostu
Partner:
     
    55:23
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hradci se nakonec podařilo vstřelit čtvrtý gól. Ještě v přesilovce Mikuláš Pohl poslal přihrávku na pravou tyč Schejbalovy branky, tam si najel KRYŠTOF PAŽOUREK, a i když tísněn obráncem, povedlo se mu puk dostat do branky. Asistence: Mikuláš Pohl.
     
    53:51
    Za podražení vyloučen olomoucký Podlaha. Podaří se Hradci vsítit čtvrtý gól?
     
    51:10
    Vzápětí domácí Moník vyloučen za podražení. Hosté budou hrát dvouminutovou přesilovku.
     
    50:40
    Velký závar Hradce! Šalda si sjel na kruhy, odkud střílel ale jeho střelu Schejbal vyrazil. Vyraženou střelu dojel Moník, který hostujícího gólmana překonal, ale puk skončil na pravé tyči.
     
    46:17
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Olomouc se dostává na dostřel jednoho gólu. Druhým střelcem Hané je JOSEF PODLAHA. Na jeho střelu byl Bartozel krátký. Asistence: Miroslav Skopal.
     
    41:50
    Krásná akce Olomouce. Machálek si sjel z modré a vystřelil. Gólman i s přispěním ležícího obránce situaci zvládl.
     
    41:10
    Olomouc si zahraje další přesilovku. Dvě minuty si odsedí Šalda.
     
    34:52
    A Hradec mohl vést už o tři branky! Domácí hráči sice dostali puk do sítě Olomouce, ale gól nemohl být uznán, jelikož padnul po zásahu rukou.
     
    34:43
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hradec vede už o dvě branky. PATRIK MAŠÍN dostal krásný pas a uháněl sám na Schejbala. Ačkoliv se mu obránci snažili zabránit, vystřelil a puk propadl do sítě gólmana Schejbala. Asistence: Radim Šalda, Filip Moník.
     
    34:03
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hradec jde opět do vedení. JOSEF ŠIMŮNEK dostal pas na levý kruh, střílel zápěstím a do protipohybu gólmana vsítil druhý gól Hradce. Asistence: Radim Šalda, Mikuláš Matouš.
     
    31:19
    Hradec si zahraje další přesilovku po faulu Krejčího.
     
    28:20
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Olomouc vyrovnává zápas z trestného střílení. MARTIN PĚCHA vymíchal domácího brankáře a klučkou do bekhendu srovnává stav utkání. Bez asistence.
     
    28:20
    Pěcha byl v jasné šanci seknut domácím Šimůnkem a je nařízeno trestné střílení.
     
    25:55
    Hradec má obrovský tlak! Jirásek měl úplně volnou bránu, ale přes shluk těl touš do branky nedostal.
     
    25:01
    Olomoucký Wolf vyloučen na dvě minuty za držení.
     
    23:08
    Wolf dostal krásnou přihrávku na hůl a stál tváří v tvář domácímu gólmanovi. Bartozel koncem lapačky vyrazil puk do rohu.
     
    19:55
    Štohanzl poslal krásnou přihrávku před bránu. Ta z první letěla na volného Moníka, který střílel do odkryté brány, ale brankář Schejbal se výborně přesunul! Krásně sehraná kombinace domácích.
     
    16:39
    Úžasné akce domácích! Šalda pálil od modré a brankář měl co dělat. Puk se odrazil od zadního mantinelu přímo na hůl Šimůnkovi, který pálil na bližší tyč, ale olomoucký gólman se stihl přesunout.
     
    13:57
    Dvořák nahrál úplně volnému Fanderlikovi, který měl před sebou už jen hostujícího gólmana. Bohužel pro Hradec zamířil do Schejbala.
     
    05:57
    Za nedovolené bránění vyloučen domácí Pohl. Olomouc má možnost srovnat stav utkání.
     
    04:23
    Hradec právě vstřelil branku!
    Mountfield slaví první úspěch. Šimůnek nahazoval od mantinelu, gólman puk vyrazil betonem, ale pouze před VÁCLAVA MARŠÍKA, který puk z voleje poslal do branky. Asistence: Josef Šimůnek, Mikuláš Matouš.

    Nikola Matějčková

    Branky a nahrávky: 5. Maršík (Šimůnek, Matouš), 35. Šimůnek (Šalda, Matouš), 35. Mašín (Šalda, Moník), 56. Pažourek (Pohl) – 29. Pěcha, 47. Podlaha (Skopal)


    Mountfield HK: Bartozel (Kouba) – Gaspar, Muška, Šalda, Pohl, Fanderlik, Jonáš, Lelek, Brádler, Jirásek, Štohanzl, Dvořák, Mašín, Pažourek, Moník (C), Matouš, Šimůnek, Maršík, Havelec.
    Trenér: Jiří Slabý.

    HC Olomouc: Schejbal (T. Urban) – Beutl (C), Dajčar, Galvas, Rutar, Štreit, Krejčí, Murla, Holiš, Říčka, Cach, M. Urban, Svetina, Husták, Janečko, Machálek, Podlaha, Skopal, Wolf, Pěcha, Janků.
    Trenér: Jan Tomajko.
    bahis siteleri