Mountfield HK – Straubing 4:1 (kon.)
konec
Mountfield HK
4:1 (0:0, 3:0, 1:1)
Straubing Tigers
Neděle 30.08.2015, 16:00 • FORTUNA aréna, Hradec Králové • Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:21
    Jenže Radovan Pavlík (HKM) podle názoru sudích dorážel na Strahlmeiera příliš aktivně a odpočine si za sekání. 4 na 4.
     
    59:16
    A ještě si domácí zahrají přesilovku. Michael Connolly (STT) je vyloučen za vyhození puku mimo hřiště.
     
    58:22
    Straubing právě vstřelil branku!
    Hradecký brankář Ondřej Kacetl měl nadosah druhé čisté konto v řadě, ale nakonec ho nebude moci slavit. Hosté totiž v předposlední minutě kosmeticky upravují skóre. CONNOR JAMES dostal prostor k výjezdu před branku a bekhendem se trefil velmi přesně – 4:1! Bez asistence.
     
    57:57
    Dylan Yeo uháněl na Kacetla úplně sám, ale Martin Pláněk se v poslední možné chvíli vrátil a svému gólmanovi pomohl vyseknutím kotouče!
     
    57:13
    Dnešní utkání sleduje 1898 diváků. Sluší se dodat, že oba kotle dodávají zápasu výbornou atmosféru.
     
    55:36
    Dustin Strahlmeier potěšil fanoušky ukázkovým semaforem, který dokázal náležitě prodat. Autorem střely z levého kruhu byl Rudolf Červený. Právě v tu chvíli startuje německá přesilovka.
     
    54:42
    Vypadalo to, že konflikt dostane větších rozměrů, ale situace se uklidnila. Nakonec je tak vyloučen jen Jaroslav Kudrna (HKM) za sekání, rozhodčí signalizovali tento trest už krátce před potyčkou.
     
    54:42
    Stadion už zvedal ruce nad hlavu, ale Šimánek po Knotkově přisunutí trefil síť jen z boku! Následně se před brankou strhla mela.
     
    53:37
    Hradec má osm sekund přesilovky pět na tři. Connor James (STT) odchází k trestoměřičům za sekání.
     
    53:22
    Kukumberg a Kudrna doráželi hradeckou střelu, puk ale do sítě neprotlačili. Jaroslav Kudrna pak inkasoval slušnou hrazdu do zad od kanadského beka Dylana Yea.
     
    52:11
    Knotkova jedovka z mezikruží byla ještě tečována obráncem, Strahlmeier zasahuje.
     
    51:45
    Hradečtí budou cílit na pátou trefu, Colten Jobke (STT) je totiž vyloučen za hrubost. Dokáží domácí podruhé využít přesilovku?
     
    50:50
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hosté jsou potrestáni za nevyužité přesilovky a teď už se jim bude se zápasem jenom těžko něco dělat. Mezi kruhy se k puku od Karla Pilaře dostal Rastislav Dej, jenž ho posunul k tyčce na BEDŘICHA KÖHLERA. Ten prokázal pohotovost a pomohl mu i velký kus štěstí, neboť kotouč odrazil o beton německého gólmana za čáru – 4:0! Asistence: Rastislav Dej, Karel Pilař.
     
    47:43
    Teď už je hra přerušena. Martin Pláněk (HKM) je vyloučen za podražení a německý tým čeká 59 sekund hry pět na tři!
     
    46:42
    Domácí celek si vzápětí nepohlídal střídání a je potrestán za hru v šesti. Přesilovka pro hosty.
     
    46:35
    Ale tohle už silně zavánělo gólem v hradecké síti. Z mezikruží pálil osamocený Steven Zalewski a Ondřej Kacetl musel kotouč skvěle vyškrábnout lapačkou!
     
    42:47
    A další ideální akce domácího týmu. Červený vysunul do přečíslení sedmnáctiletého Radovana Pavlíka, který zvolil přímou střelu. Strahlmeier byl pozorný.
     
    41:19
    Nádherná hradecká kombinace končí střelou Rastislava Deje do břevna!
     
    36:30
    Verdikt je jasný. Sean O'Connor (STT) inkasuje menší trest a trest 5 + OK za hrubost, Stanislav Dietz (HKM) menší trest za hrubost. Domácí mají k dispozici pětiminutovou přesilovku.
     
    36:30
    Dámy a pánové, tak tohle v extralize jen tak neuvidíme. Kapitán Straubingu Sean O'Connor se skutečně a nefalšovaně zbláznil, když zbaběle srazil k zemi Stanislava Dietze a jako smyslů zbavený do něj začal mlátit! I když je rozhodčí oddělili, potom se za ním ještě dral a celou akci chtěl "dokončit". Na rozdíl od zraněného Downa jsme moc rádi, že i pro tohohle chlapíka dnešní utkání končí, protože by se měl dát na úplně jiný sport.
     
    35:14
    Hradec právě vstřelil branku!
    Tahle situace vyvolala mezi hokejisty velké emoce, každopádně se Hradec ujímá už tříbrankového vedení. Bohumil Jank narazil Blaina Downa na hrazení a přestože byl kanadský forvard otřesen, rozhodčí nechali plynout útočnou akci domácích. Brian Ihnačák pak v přečíslení ideálně vybídl RUDOLFA ČERVENÉHO, který neměl problém gólově zakončit – 3:0! Asistence: Brian Ihnačák.
     
    32:08
    Hradec právě vstřelil branku!
    Ale tohle byla paráda! Kanadský rodák s italským pasem a českými kořeny BRIAN IHNAČÁK předvedl nádhernou akci, když si s pukem najel do pásma, zmátl soupeře a udělal kličku do středu hřiště. Potom natáhl k milimetrově přesné střele na první růžek a Strahlmeier se vyrážečkou jen ohnal – 2:0! Asistence: Jaroslav Kudrna.
     
    31:50
    Tomáš Knotek se nebojí pálit ani z velkých úhlů. Teď se do puku z první opřel u pravého hrazení a Dahlmeier ho vytáhl těsně vedle tyčky! Hosté jsou kompletní.
     
    29:40
    Obranný matador Karel Pilař se nádherně zbavil Floriana Ondruschky (STT), kterému nezbylo než faulovat. Dvě minuty za sekání a další výhoda pro Hradec.
     
    25:31
    Hradec právě vstřelil branku!
    Tak přece jen Hradec přesilovku využívá a otevírá skóre zápasu! Domácí se rychle dostali do pásma a Karel Pilař pak z pravé strany přesunul hru na TOMÁŠE KNOTKA. Ten vypálil a než se Strahlmeier stačil přesunout, puk se mu odrazil od vnitřní konstrukce branky zpátky do hřiště. Ale rozhodčí nezaváhal – 1:0! Asistence: Karel Pilař.
     
    24:59
    Další finesy Jiřího Šimánka musí hasit výborně chytající německý gólman! Domácí kapitán si vyjel z levého kruhu až před branku, ale pak neuspěl.
     
    23:52
    A tentokrát si přesilovou hru vyzkouší domácí družina. Michael Connolly (STT) je vyloučen za podražení.
     
    21:29
    Tobias Wörle se protáhl po pravém křídle až před branku, ale Dietz mu na poslední chvíli sekl do hokejky a zabránil v zakončení.
     
    18:24
    Hradec už je ve čtyřech, když se Straubing radoval z gólu. Do prázdné brány totiž puk dorazil Tobias Wörle. Rozhodčí ale rozpažili, neboť hosté předtím sklepli kotouč vysokou hokejkou!
     
    17:53
    Nádherná teč Seana O'Connora končí na hradeckém břevnu!
     
    17:29
    Také hosté si zahrají v pěti proti třem, i když jen 15 sekund. Ale pak budou moci dlouho pokračovat v klasické výhodě. Rastislav Dej (HKM) dostává čtyři minuty za vysokou hůl.
     
    15:44
    Tomáš Troliga (HKM) se přetahoval o puk s Alexanderem Dotzlerem, vysekl mu však hokejku z ruky a odchází na trestnou. Druhá přesilovka pro Tygry.
     
    13:39
    Tohle střídání patřilo kapitánovi domácích Jiřímu Šimánkovi. Nejdřív hledal Knotka, k němuž na poslední chvíli přistoupil soupeř, potom pálil před gólmanem sám. Ale bylo to v pádu a Strahlmeier rychle vykopl levý beton.
     
    09:47
    Šimánek hledal napříč brankovištěm Kudrnu, ten mu potom ještě kotouč vracel. Ale bez střely gól nemůže padnout!
     
    08:33
    Pozor na to. Dylan Yeo (STT) sekl Zdeňka Čápa a putuje na trestnou lavici. Pro Hradec obrovská možnost!
     
    07:57
    Blaine Down (STT) je vyloučen za kraťoučké sevření kotouče, celkem se tomu diví. A já se mu nedivím. Na menším trestu to ale nic nemění, budeme sledovat hru čtyř proti čtyřem.
     
    06:41
    Na světě je první přesilová hra zápasu. Rudolf Červený (HKM) se ve středním pásmu dopustil podražení, Tygři jdou na přesilovku.
     
    03:00
    A další šance! Stefan Loibl přebruslil Karla Pilaře, jeho střelu v úniku ale zastavil Ondřej Kacetl.
     
    02:11
    Tentýž recept o chvilku později vyšel a před hradeckou brankou zůstal volný Martin Hinterstocker. Z první ale klec přestřelil!
     
    00:27
    První závar v brankovišti Straubingu! První lajna domácích zavezla kotouč, který se po střele od modré odrazil do brankoviště. Nechybělo moc a Strahlmeier si ho srazil za záda, po dorážce se ještě natahoval Kudrna.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 26. Knotek (K. Pilař), 33. Ihnačák (Kudrna), 36. Červený (Ihnačák), 51. Köhler (Dej, K. Pilař) – 59. James


    Mountfield HK: Kacetl (Král) – Pláněk, Vydarený, K. Pilař, Jank, Frühauf, Dietz, Čáp – Kudrna, Knotek, Šimánek "C" – Pavlík, Ihnačák, Červený – Köhler, Kukumberg, Dej – Tvrdík, Troliga, R. Pilař. Trenér: Peter Draisaitl.
    Straubing Tigers: Strahlmeier (Climie) – Dotzler, Edwards, Jobke, Ondruschka, Ostreloh, Urban, Yeo – Brandl, Connolly, Down, Hedden, Hinterstocker, Höfflin, James, Loibl, O'Connor "C", Schönberger, Wörle, Zalewski. Trenér: Larry Mitchell.

    Diváci: 1898
    bahis siteleri