Poprad – Žilina 4:1 (kon.) | Kometa Brno – Olomouc 1:1 (kon.) | K. Vary – Litoměřice 3:2 (kon.)
Vsetín – Nový Jičín 5:8 (kon.) | Břeclav – Mor. Budějovice 3:4 (kon.) | Vrchlabí – Jablonec n/N 6:0 (kon.)
Jindř. Hradec – Písek 3:6 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
5:8 (2:2, 1:4, 2:2)
HK Nový Jičín
Pátek 04.09.2015, 18:00 • Zimní stadion Na Lapači • Přípravné zápasy
Partner:
     
    56:20
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Nyní Valaši přesilovou hru využívají. Vaňkova střela se zastavila v klubku hráčů před brankou, kde si kotouče první všiml FRANTIŠEK ZÚBEK a dostal puk za záda novojičínského brankáře. Asistence: Daniel Vaněk, Michal Žák.
     
    52:07
    Nový Jičín právě vstřelil branku!
    Valaši inkasují ve vlastním oslabení, obránci Valachů dnes mají problém s udržením modré čáry, kde často propadávají, toho momentálně využil JIŘÍ ZDENĚK, upaloval sám na Plška a ukázkově vsetínského brankáře vymíchal a zavěsil pod víko. Bez asistence.
     
    50:40
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Domácí korigují stav, skákající kotouč dokázal v předbrankovém prostoru usměrnit za Gebauerova záda JOSEF DANĚK. Bez asistence.
     
    49:27
    Nový Jičín právě vstřelil branku!
    Vsetínští závěr zápasu opravdu nezvládají, tak trochu zbytečného faulu se dopustil Ambruz a hosté se dokázali v signalizované výhodě prosadit, když od modré vyslal jedovatou střelu PATRIK FLAŠAR. Asistence: Jiří Zdeněk.
     
    36:04
    Nový Jičín právě vstřelil branku!
    Hosté jedou dál, přesilovou hru využil ZDENĚK NOVOSAD, ten si najel do mezikruží, kde obdržel kotouč Zdeňka a z první prostřelil Plška. Asistence: Jiří Zdeněk.
     
    30:36
    Nový Jičín právě vstřelil branku!
    Hosté pokračují ve své spanilé jízdě druhou třetinou! MATĚJ MÁLEK si připisuje druhou trefu po sobě, když si od mantinelu najel do mezikruží a nechytatelnou střelou nedal Plškovi šanci. Asistence: Matouš Kratochvíl.
     
    27:36
    Nový Jičín právě vstřelil branku!
    Hosté se postarali o rychlý obrat. Novojičínští využili dokonale své dvojnásobné početní výhody, z předbrankového prostoru překonal Lukáše Plška MATĚJ MÁLEK, vsetínskému brankáři se kotouč otřel o lapačku a zapadl za brankovou čáru. Asistence: Zdeněk Novosad, Matouš Kratochvíl.
     
    27:13
    Nový Jičín právě vstřelil branku!
    Nyní už vsetínská defenzíva padla. Dlouhý kolotoč v podání novojičínských hráčů končí vyrovnávací brankou, kterou umístěnou střelou z mezikruží obstaral PŘEMYSL VAŠUT. Asistence: Dominik Novotný, Patrik Flašar.
     
    20:30
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Vsetínští znovu využívají přesilovou hru. Tesařík vystřelil od modré čáry, Gebauer kotouč vyrazil před sebe a v předbrankovém prostoru se nejlépe orientoval FRANTIŠEK ZÚBEK. Asistenci: Radim Tesařík.
     
    18:16
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Na Lapači máme zase srovnáno. Domácí se nyní prezentovali pohlednou kombinací ve středním pásmu. Vávra poslal kotouč PETRU DVOŘÁKOVI, ten dokázal najít cestu přes novojičínskou obranu a střelou k tyči skóroval. Asistence: Tomáš Vávra, Lukáš Finsterle.
     
    16:03
    Nový Jičín právě vstřelil branku!
    Hosté se dostávají zpátky do vedení. Střelu Hrušky Plšek znovu jen vyrazil do volného prostoru, kde byl znovu dobře postaven JAKUB IŽACKÝ a jeho úloha už byla snadná. Asistence: Jakub Hruška.
     
    13:56
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Domácí se přeci jen dočkali vyrovnání, Ambruz zpoza branky našel přihrávkou STANISLAVA BÁCHORA a ten procedil za záda novojičínského brankáře.
     
    12:26
    Nový Jičín právě vstřelil branku!
    Domácí propadli na útočné modré a Kabeláč mohl rozjet protiútok tři na jednoho, Kabeláč zvolil zakončení, načež Plšek vyrazil, ale pouze na hůl JAKUBA IŽÁCKÉHO a ten kotouč zametl do branky Vsetína. Asistence: Martin Kabeláč.

    Jan Tajzler

    Branky a nahrávky: 14. Báchor (Ambruz), 19. Dvořák (Vávra, Finsterle), 21. Zúbek (Tesařík), 51. Daněk, 57. Zúbek (Vaněk, Žák) – 13. Ižácký (Kabeláč), 17. Ižacký (Hruška), 28. Vašut (Novotný, Flašar), 28. Málek (Novosad, Kratochvíl), 31. Málek (Kratochvíl), 37. Novosad (Zdeněk), 50. Flašar (Zdeněk), 53. Zdeněk


    VHK ROBE Vsetín: Plšek (Hromada) – Tesařík, Hryciow, Nedbálek, Vrba, Žák, Řezáč, Báchor, Štědrý – Zúbek, Vaněk, Kolařík – Finsterle, Dvořák, Vávra – Kubo, Ondráček, Vítek – Jurík, Daněk, Ambruz.
    HK Nový Jičín: Gebauer K. (Chvostek) – Žvátora, Flašar, Hruška, Hoďa, Vašut, Andrýsek – R. Gebauer, Kabeláč, Mikšan, Lehečka, Zdeněk, Málek, Novosad, Kratochvíl, Ižacký, Novotný.

    Diváci: 690
    bahis siteleri