Poprad – Žilina 4:1 (kon.) | Kometa Brno – Olomouc 1:1 (kon.) | K. Vary – Litoměřice 3:2 (kon.)
Vsetín – Nový Jičín 5:8 (kon.) | Břeclav – Mor. Budějovice 3:4 (kon.) | Vrchlabí – Jablonec n/N 6:0 (kon.)
Jindř. Hradec – Písek 3:6 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
5:8 (2:2, 1:4, 2:2)
HK Nový Jičín
Pátek 04.09.2015, 18:00 • Zimní stadion Na Lapači • Přípravné zápasy
Partner:
     
    59:19
    Sotva se Nový Jičín dostal do plného počtu, bude znovu hrát v oslabení, dvě minuty pro Novotného za podražení.
     
    57:57
    Nový Jičín se v závěru třetiny prezentuje mimořádnou nedisciplinovaností, vsetínští si však nenechali nic líbit a na ledě se nyní utvořily dvě šarvátky. Vyloučení za hosty Flašar, za domácí Vrba.
     
    57:10
    A znovu vyloučení na straně Nového Jičína, tentokrát Jakub Lehečka, dvě minuty sekání.
     
    56:20
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Nyní Valaši přesilovou hru využívají. Vaňkova střela se zastavila v klubku hráčů před brankou, kde si kotouče první všiml FRANTIŠEK ZÚBEK a dostal puk za záda novojičínského brankáře. Asistence: Daniel Vaněk, Michal Žák.
     
    54:29
    Vsetín si znovu zkusí přesilovou hru, za vražení na hrazení putuje na trestnou lavici Robin Gebauer.
     
    52:07
    Nový Jičín právě vstřelil branku!
    Valaši inkasují ve vlastním oslabení, obránci Valachů dnes mají problém s udržením modré čáry, kde často propadávají, toho momentálně využil JIŘÍ ZDENĚK, upaloval sám na Plška a ukázkově vsetínského brankáře vymíchal a zavěsil pod víko. Bez asistence.
     
    51:36
    Šance pro Vsetín ještě zabrat, dvě minuty za zdržování hry obdržel novojičínský brankář Gebauer, trest odsedí Ižacký.
     
    50:40
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Domácí korigují stav, skákající kotouč dokázal v předbrankovém prostoru usměrnit za Gebauerova záda JOSEF DANĚK. Bez asistence.
     
    50:29
    Utkání začíná být ve svém závěru vyhrocené, znovu se strhla mela u mantinelu, ve které hráli hlavní roli vsetínský Vávra a hostující Kratochvíl, oba fasují shodný trest 2+2 minuty hrubost.
     
    49:27
    Nový Jičín právě vstřelil branku!
    Vsetínští závěr zápasu opravdu nezvládají, tak trochu zbytečného faulu se dopustil Ambruz a hosté se dokázali v signalizované výhodě prosadit, když od modré vyslal jedovatou střelu PATRIK FLAŠAR. Asistence: Jiří Zdeněk.
     
    48:22
    David Vítek nyní nestačil uposlechnout pískot rozhodčího, ten přerušil jeho samostatný únik pro postavení mimo hru, Vítek přesto zakončil a to novojičínské značně rozčílilo. A Vítek za svou opožděnou reakci bude pykat, dvě plus deset minut za hrubost, samý trest platí pro novojičínského Hoďu, který to přehnal se svou pomstou.
     
    47:14
    Novojičínský Ižacký byl velmi blízko k hattricku, jeho střela z levého kruhu zazvonila o tyč!
     
    43:21
    Poměr sil na ledě se srovná, alespoň na dobu osmačtyřiceti vteřin, dvě + deset minut obdržel vsetínský Finsterle za úder do oblasti hlavy a krku, dvouminutový trest odsedí Štědrý.
     
    42:09
    Další přesilová hra pro zelenožluté, dvě minuty za podražení pro Jakuba Hrušku.
     
    39:07
    Vsetín dostává možnost s nepříznivým stavem něco udělat, dvě minuty za nedovolené bránění odsedí Mikšan.
     
    37:16
    Vsetínští se po dlouhé době dostali do slibné příležitosti, chvíli vzruchu před Gebauerem obstaral Josef Daněk, ten dokázal přihrát do předbrankového prostoru osamocenému Ambruzovi, ale novojičínský brankář si branku dát nenechal!
     
    36:04
    Nový Jičín právě vstřelil branku!
    Hosté jedou dál, přesilovou hru využil ZDENĚK NOVOSAD, ten si najel do mezikruží, kde obdržel kotouč Zdeňka a z první prostřelil Plška. Asistence: Jiří Zdeněk.
     
    34:29
    Vsetínu bude opět horko, dvě minuty za hákování odsedí Báchor.
     
    31:25
    Vsetínští neví, kde jim hlavy stojí, k samostatnému uniku se znovu propracoval Martin Kabeláč, zkoušel Plška vymíchat, ale kotouč mu sjel z hole a zamířil mimo červenou tyč.
     
    30:36
    Nový Jičín právě vstřelil branku!
    Hosté pokračují ve své spanilé jízdě druhou třetinou! MATĚJ MÁLEK si připisuje druhou trefu po sobě, když si od mantinelu najel do mezikruží a nechytatelnou střelou nedal Plškovi šanci. Asistence: Matouš Kratochvíl.
     
    28:43
    Nový Jičín je nyní lepším týmem, do střelecké pozice si k pravému kruhu najel Kabeláč, už zvedal ruce nad hlavu, ale kotouč se od tyče odrazil pod výstroj vsetínského brankáře!
     
    27:36
    Nový Jičín právě vstřelil branku!
    Hosté se postarali o rychlý obrat. Novojičínští využili dokonale své dvojnásobné početní výhody, z předbrankového prostoru překonal Lukáše Plška MATĚJ MÁLEK, vsetínskému brankáři se kotouč otřel o lapačku a zapadl za brankovou čáru. Asistence: Zdeněk Novosad, Matouš Kratochvíl.
     
    27:13
    Nový Jičín právě vstřelil branku!
    Nyní už vsetínská defenzíva padla. Dlouhý kolotoč v podání novojičínských hráčů končí vyrovnávací brankou, kterou umístěnou střelou z mezikruží obstaral PŘEMYSL VAŠUT. Asistence: Dominik Novotný, Patrik Flašar.
     
    26:15
    Dvojnásobná přesilová hra pro hosty, osamocený únik Zdeňka zastavil nedovoleným zákrokem Řezáč, v pěti proti třem bude hrát Nový Jičín pětatřicet vteřin.
     
    24:50
    Přesilová hra pro Nový Jičín, dvě minuty vyfasoval Zúbek.
     
    20:30
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Vsetínští znovu využívají přesilovou hru. Tesařík vystřelil od modré čáry, Gebauer kotouč vyrazil před sebe a v předbrankovém prostoru se nejlépe orientoval FRANTIŠEK ZÚBEK. Asistenci: Radim Tesařík.
     
    18:33
    V závěru první třetiny si Vsetín zahraje svou třetí přesilovou hru. Tuto nabídku jim zajistil Robin Gebauer, když se dopustil přestupku proti pravidlům.
     
    18:16
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Na Lapači máme zase srovnáno. Domácí se nyní prezentovali pohlednou kombinací ve středním pásmu. Vávra poslal kotouč PETRU DVOŘÁKOVI, ten dokázal najít cestu přes novojičínskou obranu a střelou k tyči skóroval. Asistence: Tomáš Vávra, Lukáš Finsterle.
     
    16:03
    Nový Jičín právě vstřelil branku!
    Hosté se dostávají zpátky do vedení. Střelu Hrušky Plšek znovu jen vyrazil do volného prostoru, kde byl znovu dobře postaven JAKUB IŽACKÝ a jeho úloha už byla snadná. Asistence: Jakub Hruška.
     
    14:35
    A domácí jsou při chuti, Tesařík se prokličkoval až do předbrankového prostoru, kde posunul kotouč na Kolaříka, tomu se podařilo překonat novojičínského brankáře, ale kotouč si přes brankoviště našel kurz mimo branku.
     
    13:56
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Domácí se přeci jen dočkali vyrovnání, Ambruz zpoza branky našel přihrávkou STANISLAVA BÁCHORA a ten procedil za záda novojičínského brankáře.
     
    13:24
    V přesilové hře zatím hraje velmi dobře domácí Jurík, nejprve křižnou přihrávkou našel u brány postaveného Daňka, načež dostal nabito a orazítkoval tyč!
     
    13:09
    Nový Jičín se po vstřelené brance nadechoval k náporu, ale jeho útočné počínání přerušil Robin Gebaurem, když zasáhl domácího hráče holí do obličeje.
     
    12:26
    Nový Jičín právě vstřelil branku!
    Domácí propadli na útočné modré a Kabeláč mohl rozjet protiútok tři na jednoho, Kabeláč zvolil zakončení, načež Plšek vyrazil, ale pouze na hůl JAKUBA IŽÁCKÉHO a ten kotouč zametl do branky Vsetína. Asistence: Martin Kabeláč.
     
    06:46
    Tentokrát si přesilovou hru zahraje Vsetín, dvě minuty pro Kratochvíla za podražení.
     
    06:02
    Domácí se dostali do plného počtu a Kubo vyslal do samostatného úniku Ondráčka, vsetínský útočník zakončil v tutové šanci mimo branku.
     
    04:51
    Obrovská šance Nového Jičína, Mikšan posunul kotouč na Kabeláče, ten už byl před Plškem sám a zkusil kličku do bekhendu, kotouč se však svezl po Plškových betonech , následně se Kabeláč dostal do slibné šance znovu, ale ani napodruhé nepropasíroval kotouč za vsetínského brankáře.
     
    03:49
    První přesilová hra v dnešním utkání, zahraje si ji Nový Jičín, vyloučen Ambruz za hákování.

    Jan Tajzler

    Branky a nahrávky: 14. Báchor (Ambruz), 19. Dvořák (Vávra, Finsterle), 21. Zúbek (Tesařík), 51. Daněk, 57. Zúbek (Vaněk, Žák) – 13. Ižácký (Kabeláč), 17. Ižacký (Hruška), 28. Vašut (Novotný, Flašar), 28. Málek (Novosad, Kratochvíl), 31. Málek (Kratochvíl), 37. Novosad (Zdeněk), 50. Flašar (Zdeněk), 53. Zdeněk


    VHK ROBE Vsetín: Plšek (Hromada) – Tesařík, Hryciow, Nedbálek, Vrba, Žák, Řezáč, Báchor, Štědrý – Zúbek, Vaněk, Kolařík – Finsterle, Dvořák, Vávra – Kubo, Ondráček, Vítek – Jurík, Daněk, Ambruz.
    HK Nový Jičín: Gebauer K. (Chvostek) – Žvátora, Flašar, Hruška, Hoďa, Vašut, Andrýsek – R. Gebauer, Kabeláč, Mikšan, Lehečka, Zdeněk, Málek, Novosad, Kratochvíl, Ižacký, Novotný.

    Diváci: 690
    bahis siteleri