Jihlava – Olomouc 4:3 (1:0 po s.n.) | Mountfield HK – Č. Budějovice 7:2 (kon.) | K. Vary – HC Litvínov 4:0 (kon.)
Kometa Brno – Vítkovice 1:2 (kon.) | Zlín – Třinec 4:3 (2:0 po s.n.) | HC Plzeň – Chomutov 6:5 (po pr.)
Pardubice – Sparta 2:7 (kon.) | Liberec – Mladá Boleslav 3:1 (kon.) | Slavia – Kladno 7:3 (kon.)
po s.n. (2:0)
Berani Zlín
4:3 (1:1, 1:1, 1:1 - 0:0)
HC Oceláři Třinec
Sobota 05.09.2015, 13:00 • ZS Luďka Čajky • DHL Extraliga juniorů • 1. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým PSG Zlín.
    Autorem vítězné branky je JIŘÍ KARAFIÁT, který procedil puk mezi betony. Ale chvíli to trvalo, než sudí uviděl puk za brankovou čárou.
     
    54:46
    Třinec právě vstřelil branku!
    Povedená kombinace Ocelářů končím vyrovnáním. Bartko předal od modré puk k mantinelu, přes šířku kluziště ho Zahradníček poslal na druhou stranu, kde z první vypálil VÍT CHRISTOV a jeho střela zamířila přesně k tyči. Haloda na puk nedosáhl. Asistence: Jan Zahradníček, Jan Bartko.
     
    50:44
    Zlín právě vstřelil branku!
    Nedáš, dostaneš. To se nyní také potvrdilo. Třinec nevyužil svou šanci a tak na druhé straně udeřili domácí. k puku se po chybné rozehrávce dostal PATRIK DALAJKA a uklidil kotouč za záda Dudáčka. Bez asistence.
     
    39:44
    Třinec právě vstřelil branku!
    Hosté jsou v přesilovkách výborní a na konci druh třetiny vyrovnávají. Po vyhraném buly se ke střele od modré dostal JAN BARTKO a jeho dělovka skončila až za zády Halody. Ten přes clonící hráče nemohl nic vidět. Asistence: Michal Kovařčík, Jan Zahradníček.
     
    22:51
    Zlín právě vstřelil branku!
    Štěstí dnes stojí na straně domácích. Kolařík vyslal nenápadnou střelu od mantinelu a ta možná trochu překvapivě skončila až v bráně Dudáčka. Ten se divil, kudy a jak se puk dostal do sítě. Asistence: Petr Strmiska, Tomáš Pavlůsek.
     
    17:24
    Třinec právě vstřelil branku!
    A máme vyrovnán. Třinec využil první přesilovku zápasu a srovnává stav. Když se hosté usadili v pásmu, dostal se puk na Christova, který jej přes šířku kluziště předložil MICHALU KOVAŘČÍKOVI a jeho dělovka skončila až za brankou Halody. Zlínský brankář puk viděl až v brance. Asistence: Vít Christov, Michal Roman.
     
    09:45
    Zlín právě vstřelil branku!
    Jako blesk z čistého nebe udeřili domácí. Nejprve se nepískalo zakázané uvolnění na straně Třince. Ševci se zmocnili puku a rychle přenesli hru na druhou stranu. Ke střele se dostal Miko, jehož střelu Dudáček ještě vytěsnil, ale na dorážku DANIELA GAZDY byl už krátký. Asistence: Petr Miko, Michal Gago.

    Michal Sedláček

    Branky a nahrávky: 10. Gazda (Miko, Gago), 23. Kolařík (Strmiska, Pavlůsek), 51. Dalajka, rozh. náj. Karafiát – 18. Kovařčík (Christov, Roman), 40. Bartko (Kovařčík, Zahradníček), 55. Christov (Zahradníček, Bartko)

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Bartko (TRI)
    1:0   Karafiát (ZLN)
    2. série:
    1:0   Kovařčík (TRI)
    2:0   Gago (ZLN)


    Berani Zlín: Haloda (Barvík) – Kosorin, Sirota, Váňa, Kolařík, Schmied, Procházka, Gazda – Hlaváč, Gago, Miko, Dalajka, Lainka, Stiksa, Pavlůsek, Karafiát, Strmiska, Hladiš, Bumbál.
    HC Oceláři Třinec: Dudáček (Hlaváč) – Janiczek, Zahradníček, Bartko, Roman, Stránský, Haman – Kaukič, Petrák, Švaňa, Trčka, Flok, Kofroň, Kovařčík, Sztwiertnia, Roman, Christov, Murín, Pala.

    Rozhodčí: Obadal – Novotný, Šimčík.
    bahis siteleri