Jihlava – Olomouc 4:3 (1:0 po s.n.) | Mountfield HK – Č. Budějovice 7:2 (kon.) | K. Vary – HC Litvínov 4:0 (kon.)
Kometa Brno – Vítkovice 1:2 (kon.) | Zlín – Třinec 4:3 (2:0 po s.n.) | HC Plzeň – Chomutov 6:5 (po pr.)
Pardubice – Sparta 2:7 (kon.) | Liberec – Mladá Boleslav 3:1 (kon.) | Slavia – Kladno 7:3 (kon.)
po s.n. (2:0)
Berani Zlín
4:3 (1:1, 1:1, 1:1 - 0:0)
HC Oceláři Třinec
Sobota 05.09.2015, 13:00 • ZS Luďka Čajky • DHL Extraliga juniorů • 1. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým PSG Zlín.
    Autorem vítězné branky je JIŘÍ KARAFIÁT, který procedil puk mezi betony. Ale chvíli to trvalo, než sudí uviděl puk za brankovou čárou.
     
    63:24
    Lainka dostal pas přímo před bránu, otočil se, ale poté zakončil jen do ruky Dudáčka.
     
    61:43
    Zlínský hráč byl faulován před brankou a tak musí následovat vyloučení. Brankář Dudáček však na trestnou nemůže, takže ho zastoupí někdo z hráčů.
     
    60:37
    Už mohlo být rozhodnuto. Roman se ocitl sám před Halodou, ale ten si z jeho střelou poradil a ramenem ji vytěsnil ven.
     
    56:44
    Hosté navíc budou hrát přesilovku. Váňa už odjíždí na trestnou.
     
    56:44
    Opět Christov potrápil obranu Zlína. Nejprve se kličkou elegantně zbavil obránce a vypálil. Ovšem mimo. Poté se dost.al k dorážce a jen díky skvělému Halodovi neskočil puk v brance.
     
    54:46
    Třinec právě vstřelil branku!
    Povedená kombinace Ocelářů končím vyrovnáním. Bartko předal od modré puk k mantinelu, přes šířku kluziště ho Zahradníček poslal na druhou stranu, kde z první vypálil VÍT CHRISTOV a jeho střela zamířila přesně k tyči. Haloda na puk nedosáhl. Asistence: Jan Zahradníček, Jan Bartko.
     
    53:46
    Toto je velká komplikace pro Zlín. Hladiš dostal trest na 2+10 za zásah do oblasti hlavy a krku. Třinec bude hrát přesilovku.
     
    53:28
    Švaňa se ocitl mezi kruhy, ale střela mu asi nějak nesedla, protože moc ostré nebyla a s tím co šlo na branku si poradil Haloda.
     
    50:44
    Zlín právě vstřelil branku!
    Nedáš, dostaneš. To se nyní také potvrdilo. Třinec nevyužil svou šanci a tak na druhé straně udeřili domácí. k puku se po chybné rozehrávce dostal PATRIK DALAJKA a uklidil kotouč za záda Dudáčka. Bez asistence.
     
    49:10
    Den otevřených dveří byl na zimním stadionu ve Zlíně včera, ale jako by dneškem ještě pokračoval. Obrany obou týmů nejsou zrovna pevné. Nyní opět jeli hosté dva na jednoho. Kovařčík dostal přihrávku od svého spoluhráče vypálil z první a trefil břevno odkryté brány. Skoro to vypadlo jako gól, ale sudí zůstal klidný.
     
    44:27
    Hosté jeli dva na jediného obránce. Vyměnili si kotouč až před odkrytou bránu, ale byl to zřejmě Roman, který puk netrefil ideálně a místo prázdné klece vyslal pomalou střelu, po které se tygřím skokem vrhl Haloda a zachránil svůj tým. Nadšené maminky v hledišti jásali: "Dobře gólman!"
     
    43:51
    Ševce čeká přesilovka. Na trestnou usedá Matěj Murín za hákování.
     
    39:44
    Třinec právě vstřelil branku!
    Hosté jsou v přesilovkách výborní a na konci druh třetiny vyrovnávají. Po vyhraném buly se ke střele od modré dostal JAN BARTKO a jeho dělovka skončila až za zády Halody. Ten přes clonící hráče nemohl nic vidět. Asistence: Michal Kovařčík, Jan Zahradníček.
     
    39:34
    A další komplikace pro domácí celek. Hladiš si jde odsedět dvě minuty za nedovolené bránění a Třinec tak bude hrát přesilovku 4 na 3.
     
    39:30
    Přesilová hra však neměla dlouhého trvání. Karafiát už míří na trestnou za faul kolenem.
     
    39:05
    Minuta do konce třetiny a máme tu vyloučení. Murín si odsedí dvě minuty za nedovolené bránění. Zlín si tak zahraje přesilovku.
     
    36:31
    Zlín střídal a málem toho litoval. Obránci zapomněli na úplně volného hráče Ocelářů. Kdyby dostal přesnější přihrávku, mohl jít sám na gólmana.
     
    33:09
    Třinec dal vše do útoku a tím hodně zariskoval. Hosté sice měli tlak ,ale zapomněli na Filipa Stiksu, který využil zaváhání obrany a řítil se sám na branku, Puk mu úplně nesedl na čepel, tak zvolil kličku do forhendu, ovšem z tou si Dudáček poradil.
     
    22:51
    Zlín právě vstřelil branku!
    Štěstí dnes stojí na straně domácích. Kolařík vyslal nenápadnou střelu od mantinelu a ta možná trochu překvapivě skončila až v bráně Dudáčka. Ten se divil, kudy a jak se puk dostal do sítě. Asistence: Petr Strmiska, Tomáš Pavlůsek.
     
    19:19
    Přesilovku si zahrají také ševci. Na trestnou usedá za sekání Michal Roman.
     
    18:59
    Už se mohli dostat Oceláři do vedení. Střela z úhlu nadělala Halodovi velké potíže. Puk se svezl po výstroji za jeho záda, spadl na čáru a na poslední chvíli ho domácí gólman stačil schovat pod lapačku.
     
    17:24
    Třinec právě vstřelil branku!
    A máme vyrovnán. Třinec využil první přesilovku zápasu a srovnává stav. Když se hosté usadili v pásmu, dostal se puk na Christova, který jej přes šířku kluziště předložil MICHALU KOVAŘČÍKOVI a jeho dělovka skončila až za brankou Halody. Zlínský brankář puk viděl až v brance. Asistence: Vít Christov, Michal Roman.
     
    16:20
    Máme tu první vyloučení. Na trestnou usedá domácí Schmied za hákování.
     
    09:45
    Zlín právě vstřelil branku!
    Jako blesk z čistého nebe udeřili domácí. Nejprve se nepískalo zakázané uvolnění na straně Třince. Ševci se zmocnili puku a rychle přenesli hru na druhou stranu. Ke střele se dostal Miko, jehož střelu Dudáček ještě vytěsnil, ale na dorážku DANIELA GAZDY byl už krátký. Asistence: Petr Miko, Michal Gago.

    Michal Sedláček

    Branky a nahrávky: 10. Gazda (Miko, Gago), 23. Kolařík (Strmiska, Pavlůsek), 51. Dalajka, rozh. náj. Karafiát – 18. Kovařčík (Christov, Roman), 40. Bartko (Kovařčík, Zahradníček), 55. Christov (Zahradníček, Bartko)

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Bartko (TRI)
    1:0   Karafiát (ZLN)
    2. série:
    1:0   Kovařčík (TRI)
    2:0   Gago (ZLN)


    Berani Zlín: Haloda (Barvík) – Kosorin, Sirota, Váňa, Kolařík, Schmied, Procházka, Gazda – Hlaváč, Gago, Miko, Dalajka, Lainka, Stiksa, Pavlůsek, Karafiát, Strmiska, Hladiš, Bumbál.
    HC Oceláři Třinec: Dudáček (Hlaváč) – Janiczek, Zahradníček, Bartko, Roman, Stránský, Haman – Kaukič, Petrák, Švaňa, Trčka, Flok, Kofroň, Kovařčík, Sztwiertnia, Roman, Christov, Murín, Pala.

    Rozhodčí: Obadal – Novotný, Šimčík.
    bahis siteleri