Třinec – Vyšehrad 3:3 (kon.) | Sokolov – Č. Budějovice 3:3 (kon.) | Karviná – Opava 3:0 (kon.)
Táborsko – Pardubice 2:1 (kon.)
konec
FK Třinec
3:3 (0:1)
FC Slavoj Vyšehrad
Sobota 05.09.2015, 10:15 • Stadion Rudolfa Labaje, Třinec (kapacita: 2000 míst) • FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA • 5. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Diváci již opustili stadion Rudolfa Labaje a loučit se budu také já. Děkuji vám za pozornost a doufám, že jste byli s přenosem spokojeni! Přeji vám dobrou chuť k obědu a příjemný zbytek soboty. U dalšího přenosu se na vás těším již zítra při Juniorské lize. Na počtenou! (12:12:25)
     
    Líbil se vám online přenos? V tom případě bych byl potěšen, kdybyste mě začali sledovat na Twitteru. Děkuji za přízeň.
     
    Stejným výsledkem, tedy remízou 3:3, skončilo také souběžně hrané utkání Sokolova proti Českým Budějovicím. Třinec zůstává v tabulce zatím na deváté pozici, Vyšehrad se díky získanému bodu udržel desátý. V příštím kole čeká Třinecké cesta do Opavy, kde se představí v sobotu 12. září od 18:00. Vyšehrad bude v neděli 13. září v 10:15 hostit silný Sokolov.
     
    Druhá půle nabídla hned pět gólů a spoustu zajímavých situací. Malcharkovu hlavičku srazil Macháček na roh, v šedesáté první minutě pak Teplého ve vápně fauloval Egert a byla nařízena penalta pro Třinec. K míči se postavil Malcharek a přízemní ranou k tyči srovnal. Další minuty ovšem patřily Vyšehradu, T. Krbečka vychytal Paleček, Jindráček střílel v dobré pozici vysoko nad. Pak už se ale střelecky prosadil Smolák, když postupoval zprava sám na branku a zacílil přesně k tyči.

    Třinec znovu dotáhl ztrátu za šest minut, tehdy Janoščínův centr usměrnil do sítě hlavou Dedič. Nejveseleji bylo na tribuně třineckého stadionu sedm minut před koncem. Na Málkův centr si totiž naběhl Černý a po několika desítkách sekund pobytu na hřišti tečoval míč za Štěpanovského. Poté Slezané přežili šance Smoláka a T. Krbečka, v devadesáté minutě však ještě jednou inkasovali. Konečnou remízu zařídil po rohu Myslivečka hlavičkující kapitán Kučera. Utkání proto končí spravedlivou remízou.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Mysliveček si vyměnil balon s Blažkem, pak ho ovšem k hlavičce nepustil Hloch. Rozhodčí Franěk ukončuje dnešní divoké utkání.
     
    90+2
    Vyšehrad se provinil útočným faulem, balon do útoku nakopl Vomáčka. Slezané spěchají, chtějí ještě zápas zvrátit ve svůj prospěch.
     
    90
    Vyšehrad na začátku nastaveného času naposledy střídá. Zápas skončil pro střelce druhé branky Pražanů Davida Smoláka, nastupuje David Matějka.
     
    90
    Kučera si při oslavách přivodil nějaké menší zranění, ale zápas už dohraje. Nastavovat se nad rámec devadesáti minut budou další tři.
     
    90
    Vyšehrad právě vstřelil branku!
    To je zápas, panečku! Myslivečkův rohový kop zamířil do pokutového území přesně na MARTINA KUČERU a vyšehradský kapitán zamířil hlavou s odrazem o pravou tyč do sítě – 3:3!
     
    89
    Myslivečkův tečovaný centr skončil jen na Palečkově brance. Mysliveček si centr zopakuje, bude totiž rozehrávat rohový kop.
     
    88
    Štěpanovský nastřelil svým výkopem Černého a rozehrávku si zopakoval. Jenže Vyšehrad o míč přišel, pak zastihla přihrávka Černého Dediče v ofsajdu.
     
    87
    Třinečtí naposledy v dnešním utkání střídají. Za potlesku tribuny odchází ze hřiště Václav Mozol, v posledních minutách pomůže svému týmu na hřišti Martin Motyčka.
     
    86
    Centr Vyšehradu z levé strany pořádně zabrnkal na nervy domácím fanouškům! K zakončení se ve skrumáži před Palečkem tlačili Smolák a T. Krbeček, než Třinečtí zvládli odkopnout!
     
    85
    Po Vomáčkově faulu rozehrával standardní situaci z dálky Kučera. Jeho přízemní centr odvrátil ještě na hranici šestnáctky Salachna.
     
    84
    Slezané tak sedm minut před koncem základní hrací doby dokonali obrat. Teď je na tahu Vyšehrad, který se bude muset tlačit dopředu.
     
    83
    Třinec právě vstřelil branku!
    DANIEL ČERNÝ byl na hřišti jen několik desítek sekund a hned se mu podařilo vstřelit zatím rozdílovou branku! Málek pronikl po pravé straně a Černý jeho polocentr lehce tečoval za záda Štěpanovského – 3:2!

    Ondřej Zoubek

    Branky: 63. Malcharek (pen.), 74. Dedič, 83. Černý – 5. Blažek, 68. Smolák, 90. Kučera

    Karty:   25. Dedič (TRI), 53. Salachna (TRI) – 52. Egert (VYS), 68. Smolák (VYS), 80. Blažek (VYS)


    FK Třinec: Paleček – Velner, Vomáčka (C), Hloch, Janoščín – Malcharek (71. Málek), Mozol (87. Motyčka), Salachna, Tomeček – Teplý (82. Černý), Dedič. Trenér: Radim Nečas.
    Náhradníci: Bruk – Málek, Knötig, Čelůstka, Motyčka, Šenk, Černý.

    FC Slavoj Vyšehrad: Štěpanovský – Šimkovský, Egert (63. Gregora), Petrášek, Šraga – Smolák (90. Matějka), T. Krbeček, Kučera (C), Macháček (76. Mysliveček) – Blažek, Jindráček. Trenér: Jiří Novotný.
    Náhradníci: L. Krbeček – Matějka, Gregora, Mysliveček, Polanský, Schön.

    Rozhodčí: Pavel Franěk – Pavel Vlasjuk, Michal Myška

    Diváci: 352 (18 % celkové kapacity)
    bahis siteleri