Skellefteå – Liberec 5:2 (kon.) | Sparta – Ženeva 5:2 (kon.) | Třinec – Kuopio 6:0 (kon.)
Kärpät – Vienna Capitals 4:0 (kon.) | Mannheim – Vítkovice 2:1 (3:1 po s.n.) | Salzburg – HV71 1:3 (kon.)
Bern – Linköping 1:7 (kon.) | Davos – Pardubice 5:3 (kon.) | Sheffield – Frölunda 1:4 (kon.)
Braehead – Ingolstadt 6:4 (kon.)
konec
EC Red Bull Salzburg
1:3 (1:1, 0:1, 0:1)
HV71
Sobota 05.09.2015, 19:40 • Eisarena Salzburg • Hokejová Liga mistrů • Skupina 3
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    54:39
    Rozhodčí dnes určitě nikoho nešetří. Dvě minuty teď dostane samotný brankář Weinhandl, který protihráče podrazil při výjezdu z branky. Počet hráčů na ledě se tedy srovná, trest odpykává Thomas Raffl.
     
    53:59
    Hosté jsu kompletní a trenér Salzburgu za tuhle početní výhodu své svěřence určitě chválit nebude. Nedostali se pořádně ani ke střele. Teď ale mizí za vrátky trestné lavice Erik Andersson a je tu nová šance pro Rakušany. Trest za podražení.
     
    51:58
    Salzburgu pomalu začíná utíkat čas do konce základní hrací doby. Nyní má ale šanci vyrovnat, Jere Karalahti totiž inkasuje dvě minuty za hákování.
     
    40:43
    Hra v roho u mantinelu přerušena, bude se totiž vylučovat z hostujících řad. Martin Thörnberg dostává dvě minuty za zcela jasné podražení.
     
    37:39
    S vyloučeními se roztrhl pytel. Další trest pro domácí mužstvo, Wesler je potrestán dvěma minutami za krosček.
     
    34:51
    Brian Fahey míří dnes podruhé na trestnou lavici. Dostává dvě minuty za podražení a jeho tým si zahraje nechtěné oslabení.
     
    29:55
    Hráč Jonköpingu Teemu Laine je hlavním rozhodčím odeslán na trestnou lavici za hrubost. Dobrá šance pro Salzburg na dorovnání skóre.
     
    22:25
    Naopak se ale trestá na druhé straně. Za hákování dostává trest hráč Salzburgu Fahey, který bude doufat, že jeho mančaft neinkasuje.
     
    19:57
    Hokejista Berglund z HV71 se odebírá na trestnou lavici, bylo mu totiž odsouzeno nedovolené bránění.
     
    16:48
    Hlavní rozhodčí ukazuje, že bude dnes podruhé vylučovat. Ven jde hokejista z řad HV71, takže je tu první domácí přesilovka. Vyloučen je za vysokou hokejku Oscar Sundh.
     
    01:37
    První vyloučení tohoto utkání, domácí Rakušané jdou do čtyř. Jeden z hokejistů Salzburgu inkasuje trest za podražení, konkrétně se jedná o Connellyho.

    Martin Schwarz

    Branky a nahrávky: 13. Beach (Pallestrang) – 9. Stenlund, 24. Melin (Karalahti, Berglund), 60. Törnberg


    EC Red Bull Salzburg: Weinhandl (Gracnar) – Pallestrang, Kutlák, Heinrich, Trattnig, Connelly, Fahey, Lindner – Duncan, Hughes, Ferriero, Raffl, Latusa, Komarek, Walter, Welser, Kristler, Rauchenwald, Cijan, Beach, Brucker
    HV71: Petterson (Ersberg) – Berglund, Karalahti, Campoli, O´Byrne, Hansson, Eidstedt, Cederholm – Onerud, Tedenby, Laine, Melin, Tornberg, Brithen, Sundh, Sandberg, Bengtsson, Lestan, Ahl, Stenlund

    Rozhodčí: Hribik (CZE), Smetana (AUT) – Nagy, Soos (oba HUN)

    Diváci: 1 512
    bahis siteleri