Skellefteå – Liberec 5:2 (kon.) | Sparta – Ženeva 5:2 (kon.) | Třinec – Kuopio 6:0 (kon.)
Kärpät – Vienna Capitals 4:0 (kon.) | Mannheim – Vítkovice 2:1 (3:1 po s.n.) | Salzburg – HV71 1:3 (kon.)
Bern – Linköping 1:7 (kon.) | Davos – Pardubice 5:3 (kon.) | Sheffield – Frölunda 1:4 (kon.)
Braehead – Ingolstadt 6:4 (kon.)
konec
EC Red Bull Salzburg
1:3 (1:1, 0:1, 0:1)
HV71
Sobota 05.09.2015, 19:40 • Eisarena Salzburg • Hokejová Liga mistrů • Skupina 3
Předzápasové kurzy
Partner:
    Martin TÖRNBERG - 1:3
     
    59:31
    HV71 právě vstřelili branku!
    Je pravděpodobně rozhodnuto, MARTIN TÖRNBERG posílá kotouč do odkryté svatyně a zvyšuje na rozdíl dvou branek pro hosty ve chvíli, kdy do konce utkání zbývá necelé půl minuty. Nejdříve to vypadalo, že to domácí obrana stihne zpátky, ale nestalo se. Bez asistence.
    Bjorn MELIN - 1:2
     
    23:36
    HV71 právě vstřelili branku!
    Vše je ale rázem jinak a hokejisté ze Švédska se mohou rázem radovat naplno. Z původně hodně špatně vypadající přesilovky je nakonec gól v početní výhodě, přestože kotouč skončil za brankovou čarou hodně kostrbatě. Ve chvíli, kdy už brankář Salzburgu Weinhandl ležel na ledě, doklepl za něj touš BJORN MELIN. Rakušané mají znovu od začátku periody co dohánět. Asistence: Jere Karalahti, Kristofer Berglund.
    Kyle BEACH - 1:1
     
    12:50
    Salzburg právě vstřelil branku!
    A je vyrovnáno! Ztichlá hala začala najednou burácet, tato branka byla charakterně hodně podobná první brance Švédů. Trojice hokejistů v modrém trikotu se přemístila do útočného pásma, puk byl předán krásně na hokejku hráče jménem KYLE BEACH, ten už si se svým zakončením věděl rady. Puk totiž ukázkově pověsil pod víko svatyně brankáře Pettersona. Hra se nám začíná rozjíždět. Asistence: Alexander Pallestrang.
    Kevin STENLUND - 0:1
     
    08:29
    HV71 právě vstřelili branku!
    Dlouho nic, prakticky hokej bez šancí a najednou tu máme hodně nečekaný gól. Dává ho klub ze Švédska, jenž hodně překvapil domácího brankáře Weinhandla. Sám se mezi dva bránící hráče vměstnal autor dnešní úvodní branky KEVIN STENLUND, jenž vzal prostě puk na hokejku a poslal ho nízko po ledě mezi betony gólmana Salzburgu. Uvidíme ještě další branky v první periodě? Bez asistence.

    Martin Schwarz

    Branky a nahrávky: 13. Beach (Pallestrang) – 9. Stenlund, 24. Melin (Karalahti, Berglund), 60. Törnberg


    EC Red Bull Salzburg: Weinhandl (Gracnar) – Pallestrang, Kutlák, Heinrich, Trattnig, Connelly, Fahey, Lindner – Duncan, Hughes, Ferriero, Raffl, Latusa, Komarek, Walter, Welser, Kristler, Rauchenwald, Cijan, Beach, Brucker
    HV71: Petterson (Ersberg) – Berglund, Karalahti, Campoli, O´Byrne, Hansson, Eidstedt, Cederholm – Onerud, Tedenby, Laine, Melin, Tornberg, Brithen, Sundh, Sandberg, Bengtsson, Lestan, Ahl, Stenlund

    Rozhodčí: Hribik (CZE), Smetana (AUT) – Nagy, Soos (oba HUN)

    Diváci: 1 512
    bahis siteleri