Zlín – Vsetín 10:1 (kon.) | Vsetín – Vítkovice 1:12 (kon.) | Opava – Havířov 1:6 (kon.)
Kladno – HC Plzeň 3:10 (kon.) | Havlíčkův Brod – Jihlava 4:0 (kon.) | Č. Budějovice – Chomutov 4:2 (kon.)
Sparta – Slavia 8:3 (kon.) | Mladá Boleslav – Kometa Brno 2:3 (kon.) | Liberec – Mountfield HK 2:3 (po pr.)
HC Litvínov – K. Vary 2:4 (kon.) | Poruba – Olomouc 0:7 (kon.) | Třinec – Zlín 4:3 (kon.)
Letňany – Pardubice 5:4 (kon.)
konec
BK Mladá Boleslav
2:3 (0:2, 2:1, 0:0)
HC Kometa Brno
Sobota 05.09.2015, 12:30Extraliga staršího dorostu • 2. kolo
Partner:
     
    38:07
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Domácí opět snižují na rozdíl jediné branky! Ihned po vhazování přiťukl Dvořák puk na v posledních minutách aktivního DUŠANA KERDU, který ranou z první překvapil Dostála! Asistence: Jan Dvořák.
     
    26:21
    Kometa právě vstřelila branku!
    Nedáš, dostaneš! Na jedné straně netrefil z poloviny prázdnou branku Vojtěch Outrata a hosté z následující akce udeřili! V závaru před brankou se nejlépe zorientoval MATĚJ NOVÁK, který si připisuje už druhý přesný zásah v dnešním mači! Asistence: Martin Nečas.
     
    23:27
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Domácí snižují na rozdíl jedné branky! Outrata našel v předbrankovém prostoru dobře stojícího PATRIKA STRAKU, jenž přesnou ranou nedal Dostálovi šanci! Asistence: Vojtěch Outrata.
     
    11:54
    Kometa právě vstřelila branku!
    Další zaváhání v obraně Bruslařů Kometa opět trestá! Novák našel před brankou nikým nehlídaného LIBORA ZÁBRANSKÉHO, který přesnou ranou zvyšuje na 2:0! Asistence: Matěj Novák, Filip Král.
     
    09:07
    Kometa právě vstřelila branku!
    Kometa se ujímá vedení po gólu ve vlastním oslabení! Mlynář vyslal na steč MATĚJE NOVÁKA, který se po zaváhání obrany Brulařů řítil sám na Kroftu a ranou k levé tyči ho i dokázal prostřelit! Asistence: Tomáš Mlynář.

    Vojtěch Tůma

    Branky a nahrávky: 24. Straka (Outrata), 39. Kerda (Dvořák) – 10. Novák (Mlynář), 12. Zábranský (Novák, Král), 27. Novák (Nečas)


    BK Mladá Boleslav: Krofta (Marek) – Uřídil "C", Obrtlík, Jirásek, Linhart, Kalus, Chládek, Nepokoj – Kerda, Flynn, Musliu, Straka, Jindra, Zahradník, Kalaš, Outrata, Homolka, Hrachovec, Dančišin, Dvořák
    HC Kometa Brno: Dostál (Holík) – Jeřábek, Trnka, Král, Jurnečka, Zábranský, Kučera, Petrla, Mikyska – Novák, Klenec, Hasoň, Gajarský, Škvrně, Čejka, Mlynář, Knap, Frydrych, Ferda "C", Süss, Nečas

    Rozhodčí: Koziol – Axman, Čuňočka

    Diváci: 65
    bahis siteleri