Dukla Praha – Bohemians 1905 0:1 (kon.) | Slavia – Mladá Boleslav 2:0 (kon.) | Ostrava – Sparta 2:1 (kon.)
Třinec – Plzeň 2:1 (kon.) | Teplice – Č. Budějovice 5:0 (kon.)
konec
FK Třinec
2:1 (2:1)
FC Viktoria Plzeň
Neděle 06.09.2015, 11:00 • Stadion Rudolfa Labaje, Třinec (kapacita: 2000 míst) • Juniorská liga • 7. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+1
    Střídání Slezanů je hned dvojnásobné. Jakuba Kalfase vystřídá na závěrečné chvilky Michal Lanc, Pavola Zimku nahradí Lukáš Kantor.
     
    77
    Po střetu uprostřed hrací plochy zůstal ležet Tomáš Glazer a nakonec je střídán. Na jeho místo nastupuje Jan Petr. To bylo čtvrté plzeňské střídání.
     
    76
    Provod se v souboji s Minaříkem utopil v kličkách a vhazují domácí. Ještě předtím střídá Martina Samiece na hřišti Tomáš Pustka.
     
    69
    Potřetí v zápase střídá Plzeň. Ze hry je stažen Lukáš Stratil, na hřiště nastupuje sedmnáctiletý Dušan Pinc. Samiec mezitím vybojoval rohový kop.
     
    67
    Slezané tedy střídají poprvé v zápase. Útočníka Daniela Černého, který je v Třinci na hostování právě z Plzně, nahrazuje nejlepší třinecký střelec Mario Latocha.
     
    41
    Plzeň střídá v krátkém časovém sledu i podruhé. Ze hry je stažen Korejec Che Bong Hyun, kterého na hřišti střídá osmnáctiletý Heřman Svoboda.
     
    40
    Adam Čihák si v souboji s Černým zranil, odvalil se za brankovou čáru a je střídán. Na jeho místo nastupuje pět minut před přestávkou Rudolf Novák.

    Ondřej Zoubek

    Branky: 22. Samiec, 35. Martynek – 17. Bong

    Karty:   87. Kalfas (TRI)


    FK Třinec: Brych – Šenk, Minařík, Kučera (C), Kalfas (90+1. Lanc) – Foitzik – Zimka (90+1. Kantor), Bedecs, Martynek – Samiec (76. Pustka), Černý (67. Latocha). Trenér: Lubomír Vašek.
    Náhradníci: Orawski – Puczok, Pustka, Lanc, Kantor, Latocha.

    FC Viktoria Plzeň: Luhový – Glazer (77. Petr), Čihák (C) (40. Novák), Brožík, Mlynařík – Ruml, Doležal, Boček, Provod – Stratil (69. Pinc), Bong (41. Svoboda). Trenér: Jiří Kohout.
    Náhradníci: Šampalík – Petr, Svoboda, Pinc, Novák.

    Rozhodčí: Radim Dresler – Petr Caletka, Petr Antoníček

    Diváci: 35
    bahis siteleri