Dukla Praha – Bohemians 1905 0:1 (kon.) | Slavia – Mladá Boleslav 2:0 (kon.) | Ostrava – Sparta 2:1 (kon.)
Třinec – Plzeň 2:1 (kon.) | Teplice – Č. Budějovice 5:0 (kon.)
konec
FK Třinec
2:1 (2:1)
FC Viktoria Plzeň
Neděle 06.09.2015, 11:00 • Stadion Rudolfa Labaje, Třinec (kapacita: 2000 míst) • Juniorská liga • 7. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+1
    Střídání Slezanů je hned dvojnásobné. Jakuba Kalfase vystřídá na závěrečné chvilky Michal Lanc, Pavola Zimku nahradí Lukáš Kantor.
     
    87
    Jakub Kalfas (TRI) obdržel první žlutou kartu za faul na Provoda. To je dobrá šance pro Plzeň, která bude rozehrávat nebezpečný přímý kop.
     
    77
    Po střetu uprostřed hrací plochy zůstal ležet Tomáš Glazer a nakonec je střídán. Na jeho místo nastupuje Jan Petr. To bylo čtvrté plzeňské střídání.
     
    76
    Provod se v souboji s Minaříkem utopil v kličkách a vhazují domácí. Ještě předtím střídá Martina Samiece na hřišti Tomáš Pustka.
     
    69
    Potřetí v zápase střídá Plzeň. Ze hry je stažen Lukáš Stratil, na hřiště nastupuje sedmnáctiletý Dušan Pinc. Samiec mezitím vybojoval rohový kop.
     
    67
    Slezané tedy střídají poprvé v zápase. Útočníka Daniela Černého, který je v Třinci na hostování právě z Plzně, nahrazuje nejlepší třinecký střelec Mario Latocha.
     
    64
    Kučerův křižný centr z pravého křídla našel před brankou Černého, jenž si balon zpracoval ale Luhového nepokořil! Šance na dorážku pak útočným faulem znemožnil Samiec.
     
    41
    Plzeň střídá v krátkém časovém sledu i podruhé. Ze hry je stažen Korejec Che Bong Hyun, kterého na hřišti střídá osmnáctiletý Heřman Svoboda.
     
    40
    Adam Čihák si v souboji s Černým zranil, odvalil se za brankovou čáru a je střídán. Na jeho místo nastupuje pět minut před přestávkou Rudolf Novák.
     
    35
    Třinec právě vstřelil branku!
    Nádherným gólem z přímého kopu Třinec otáčí vývoj zápasu! Sám faulovaný DAVID MARTYNEK se postavil k balonu, mistrně obstřelil zeď a Luhový se po balonu natahoval marně – 2:1!
     
    22
    Třinec právě vstřelil branku!
    Druhý rohový kop Martynka už končí vyrovnávacím gólem! Centr nalezl nabíhajícího MARTINA SAMIECE, který se v pádu hlavou trefil přesně k pravé tyči – 1:1!
     
    17
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Po sedmnácti minutách otevírá Plzeň skóre utkání! Stratil využil okénka třinecké obrany na levé straně, přihrál před branku na Rumla, jenž sklepl balon pod sebe. CHE BONG HYUN se poté trefil přesně k pravé tyči mimo dosah Brycha – 0:1!
     
    9
    Další šance Plzně už byla z kategorie nebezpečných! Kalfas v pádu hlavou netrefil na polovině hřiště balon, Bong přesprintoval Foitzika, ale Brych jeho pokus vyrazil před sebe! Tam už balon získal Minařík a v poklidu odkopl.

    Ondřej Zoubek

    Branky: 22. Samiec, 35. Martynek – 17. Bong

    Karty:   87. Kalfas (TRI)


    FK Třinec: Brych – Šenk, Minařík, Kučera (C), Kalfas (90+1. Lanc) – Foitzik – Zimka (90+1. Kantor), Bedecs, Martynek – Samiec (76. Pustka), Černý (67. Latocha). Trenér: Lubomír Vašek.
    Náhradníci: Orawski – Puczok, Pustka, Lanc, Kantor, Latocha.

    FC Viktoria Plzeň: Luhový – Glazer (77. Petr), Čihák (C) (40. Novák), Brožík, Mlynařík – Ruml, Doležal, Boček, Provod – Stratil (69. Pinc), Bong (41. Svoboda). Trenér: Jiří Kohout.
    Náhradníci: Šampalík – Petr, Svoboda, Pinc, Novák.

    Rozhodčí: Radim Dresler – Petr Caletka, Petr Antoníček

    Diváci: 35
    bahis siteleri