Tisková konference HC Škoda Plzeň (kon.) | Tisková konference AZ Havířov (kon.)
Tisková konference ČEZ Motor České Budějovice (kon.) | Tisková konference Salith Šumperk (kon.)
Tisková konference HC Dukla Jihlava (kon.) | Tlač. konferencia futbal. reprezentácie Ukrajiny (kon.)
Tlač. konferencia futbal. reprezentácie Slovenska (kon.)
konec
Tisková konference Salith Šumperk

Pondělí 07.09.2015, 16:00Tiskové konference
     
    16:51
    Zcela neobvyklá situace, dotaz od předstoupivšího funkcionáře jinému. Libor Pivko se zaměřil na pana Martince, s dotazem, jestli Pardubice půjčí Šumperku brankáře Brandona Maxwella, který podle šumperských trenérů předvedl obrovský potenciál a kvalitu. "Nechme to na domluvě sportovního úseku, ale přimluvím se," odpověděl pan Martinec.
     
    16:14
    "Vše podstatné nyní řekl pan Velčovský, už je toho málo, co bych doplnil. Je dobře, že se nám podařilo sehnat takové partnera na spolupráci. Je to smlouva a nyní musíme sladit vzájemné názory. Sportovní manažeři by měli spolu komunikovat a někdy i malý ústupek může pomoci klubu. Pro nás je podstatné, aby hráči hráli. A jak bylo řečeno, nebudou do Šumperku chodit za trest, budou do 1. ligy chodit, aby se vyhráli, aby se zlepšili, aby si vybojovali místo v ELH."
     
    16:08
    "Klub je finančně zajištěný, nemá žádné závazky. Šumperk do dnes prodal 80 permanentek, Přerov 1600, Budějovice přes 3000.... Závidím těmto klubům. Vše samozřejmě souvisí se vším. Rekonstrukce zimního stadionu by měla napomoci ke zkulturnění prostředí. V etapách by se mělo začít technologií, potom předpokládám v kombinaci s opláštěním a zkulturněním prostředí více vtáhnout diváky."
     
    "Dnes byl mimořádný aktiv 1. ligy, ta má nového partnera. Je jím společnost WCM. To bude mít vliv na branding helem, webů a tak dále. Zaplať pánbůh za to."
     
    "Nedopadli jsme špatně, získali jsme nejvíce bodů v naší historii. Mnoho lidí nám vkládá, že máme nízké cíle a nedostaneme se dál. Všem bych chtěl říci, jak to vnímám já, po dnešku zvlášť, ta konkurence je stále větší a větší. Málokdo z vás si dokáže uvědomit, jaké je to úsilí. Zde provozovat první ligu je nadlidské úsilí, stojí to velké množství peněz...."

    Jaroslav Svoboda

    bahis siteleri