Tisková konference před startem CHANCE futsal ligy (kon.) | Tisková konference HC VERVA Litvínov (kon.)
Tisková konference HC Kometa Brno (kon.) | Tisková konference HC Dynamo Pardubice (kon.)
Tisková konference Pirátů Chomutov (kon.)
konec
Tisková konference HC Dynamo Pardubice

Středa 09.09.2015, 13:00Tiskové konference
     
    Oficiální část tiskové konference skončila. (13:39:38)
     
    Dušan Salfický o Tomáši Divíškovi: Tlačila nás bota v ofenzivní fázi, nedařila se nám vhazování. Tomáš neměl angažmá, a tak jsme mu nabídli zkoušku. Je to i dobrý článek do kabiny, ale bereme ho hlavně kvůli hokejovým vlastnostem.
     
    Dušan Salfický: Klub může ještě využít třetího brankáře Vejmelku, který působí v Třebíči.
     
    Václav Baďouček: Brankáře číslo jedna nemáme určeného. Do pátečního zápasu nechceme říkat, kdo do branky půjde, nejprve se to dozví brankáři. Zkušenějším je samozřejmě Kristan, s Maxwellem jsou ale vyrovnanou dvojicí.
     
    Ondřej Šebek: Dnes v 18.00 hodin pořádá klub diskuzní setkání s fanoušky, kteří se mohou dozvědět novinky z klubu a prohlédnout si nový dres.
     
    Ondřej Šebek: Je to pro nás ohodnocení naší práce, na druhou stranu trenérům přináší starosti, neboť přijdou o hráče, kterého zabudovali do sestavy.
     
    Pardubický hokejový klub se intenzivně věnuje práci s mládeží, je členem Akademie ČSLH a často mívá nejvyšší počet reprezentantů v jednotlivých týmech v České a Slovenské republice. I letos je reálný předpoklad účasti nominace až čtyř našich hráčů na vrcholnou akci mládežnických reprezentací – mistrovství světa do dvaceti let.
     
    Pardubický hokejový klub se aktivně věnuje charitativní činnosti. Pravidelně podporuje Dětské centrum Veská, dále pak úzce spolupracuje s Dětským domovem Pardubice, pro který organizuje Nadační běh.
     
    V minulé sezoně klub ve spolupráci s ČSOB bankou a ČSOB Pojišťovnou spustil projekt platební karty Dynamo, která je první kartou svého druhu v České republice. Počet jejich uživatelů přesáhl dva tisíce, kromě výhodného účtu u partnerské banky mohou její uživatelé využívat zajímavých slev u třicítky partnerů. Největší prostor pro benefity pochopitelně nabízí hokejový klub, který nově přichází i se speciálním vchodem pro držitele karet, slevou na občerstvení, nejzajímavějším bonusem zůstává 15% sleva na nákup vstupenek, nově i přes internet. Nejlevnější vstupenka na extraligový hokej v Pardubicích stojí 77 korun při platbě kartou Dynamo přes internet.
     
    Mládeži se věnuje i nový projekt manželů Lenky a Romana Šmidberských, který je věnován podpoře nadějných hokejistů Dynama. Z každého mládežnického týmu vyberou dva hráče, kterým zaplatí roční příspěvky a zakoupí potřebnou výstroj na novou sezonu. Jedním z hráčů bude ten, který bude dosahovat vynikajících sportovních a studijních výsledků a zároveň jej bude zdobit příkladné chování. Druhým mládežníkem zapojeným do tohoto projektu bude ten, jenž tuto pomoc využije nejvíce ze sociálních, či rodinných důvodů.
     
    Ondřej Šebek: Jednotlivé hráče si vylosovali přímo kluci. Hráči A týmu budou pravidelně docházet na tréninky a chodit se dívat na zápasy našich nadějí. V kabině se poté o utkání pobaví, kluci získají cennou vazbu od svých vzorů
     
    V nové sezoně budou hokejisté A týmu pravidelně navštěvovat tréninky a zápasy mládeže. Každá kategorie má svého patrona.
     
    Ondřej Šebek: V loňském roce jsme z ekonomického hlediska skončili v kladných číslech.
     
    Dušan Salfický: Cílem klubu je semifinále play off.
     
    Martin Charvát: Jako zástupce města jsem potěšen, že tato sezona je z ekonomického hlediska perfektně připravená. Přestože nám vzrostla konkurence v podobě hradeckého klubu, tak se povedlo rozpočet naplnit.
     
    Martin Charvát: Někdy kolem Vánoc by mohli diváci klubu dostat dárek v podobě nové multifunkční kostky nad ledem. Stávající opravdu neslouží, jak by měla.
     
    Petr Čáslava: Zápasy v Lize mistrů byly náročné. Ačkoliv výsledky neodpovídají, tak se mužstvo oproti loňskému roku hodně zvedlo. Jsem rád, že se vrátili Tomášové Divíšek s Rolinkem. Jsou to hráči, kteří se chtějí podílet na pořádku v kabině a na klubu jim záleží.
    Nové dresy Dynama pro novou extraligovou sezonu

    To je on! Nový dres #DYNAMO pro @telh_cz.

    Fotka zveřejněná uživatelem HC Dynamo Pardubice (@hcpce),

     
    Václav Baďouček: V počátku přípravy jsme dali prostor mladým hráčům, aby se ukázali. Naším cílem pak bylo s nejsilnější sestavou postoupit do další fáze Ligy mistrů. Bohužel nám chyběli zranění Starý a Moučka. Z českých týmů jsme měli nejsilnější skupinu, a přestože výsledky nebyly dle představ, v samotné hře byla pozitiva, na kterých se dá stavět. Pokud nasazení a chuť pracovat přeneseme do extraligy, tak bychom se mohli pohybovat v horní polovině tabulky.

    David Záruba