Tisková konference před startem CHANCE futsal ligy (kon.) | Tisková konference HC VERVA Litvínov (kon.)
Tisková konference HC Kometa Brno (kon.) | Tisková konference HC Dynamo Pardubice (kon.)
Tisková konference Pirátů Chomutov (kon.)
konec
Tisková konference HC VERVA Litvínov

Středa 09.09.2015, 12:00Tiskové konference
     
    Tisková konference loňských mistrů je u konce. Tímto se s vámi loučím, přeji pěkný zbytek dne. (12:26:41)
     
    V úvaze je zápase pod širým nebem. Jak je tento nápad daleko? Jiří Šlégr: Určitě bychom to chtěli v letošní sezoně uspořádat. Je to na dobré cestě, a teď přichází ta fáze, kdybychom měli v následujících čtrnácti dnech rozhodnout, zdali se to uskuteční či ne.
     
    Robert Kysela uvedl, že se Jaroslav Janus může stát nejlepším gólmanem ligy. Jaroslav Janus: Podepsal jsem tu v Litvínově smlouvu na dva roky. Je to pro mě obrovská motivace zaujmout místo po Pavlu Francouzovi. Cítím se v pohodě, myslím, že můžu své výkony v přípravných zápasech zhodnotit pozitivně.
     
    Otázka: "Los v lize mistrů vám přidělil Vídeň. Jak jste s tímto losem spokojení?" Michal Trávníček: Mým přáním bylo, abychom nemuseli cestovat daleko. S losem jsem spokojen, vždyť Vídeň je o něco blíž než některé týmy v lize.
     
    Otázka na Roberta Kyselu: Kolik se prozatím prodalo permanentek? Robert Kysela: To se ještě zatím neví, až dnes se ten výsledek bude dávat do hromady. Víceméně si myslím, že lístky k sezení budou určitě vyprodaný.
     
    Otázka na Jiřího Šlégra. "V tiskové zprávě jste uvedl, že rozpočet zůstal nezměněn. Nečekal jste, že se rozpočet zvýší po mistrovské sezoně?" Jiří Šlégr: Určitě to není tak, že by se náš rozpočet zvýšil, že by byl nějaký obrovský příliv sponzorů. Náš rozpočet zůstal stále stejný, tedy vyrovnaný.
     
    Další otázka z publika. "Je nějaká naděje, že by v případě zraněních v týmu, nastoupili na led Martin Ručinský?". Radim Rulík: Myslím, že Martin už se na led nevrátí ani v případě mnoha zranění v týmu. Jiří Šlégr: Plně souhlasím, myslím, že jeho návrat je už vyloučen.
     
    Na otázku z publika, "kdo zaujme místo nejmladšího a nejstaršího hráče", zazněla odpověď: Nejmladším hráčem bude prozatím obránce Martin Kokeš. Nejstaršího hráče bych asi nenazval takhle, ale hráče nejzkušenějším bych tipoval Kamila Piroše.
     
    Robert Kysela hovořil také o tom, jak citelnou ztrátou bylo ukončení kariéry Martina Ručinského, a také ukončení funkce kondičního trenéra Mariána Vody, který zamířil do Hradce Králové. Jeho pozici kondičního trenéra týmu obsadili nově Ondřej Ježek.
     
    Dále hovoří Robert Kysela: Jednou z největších ztrát byl odchodu Pavla Francouze do KHL. Na jeho místo jsme si našli náhradu v podobě Jaroslava Janus, který v celé přípravě podával kvalitní výkony a věřím, že se i on, podobně jako Pavel Francouz, může stát nejlepším gólmanem soutěže.
     
    Robert Kysela: Po mistrovské sezoně nám odešlo i pár lidí z realizačního týmu. Citelnou ztrátou byl odchodu trenéra Hořavy. Na jeho trenérské místo nastoupili Ondřej Weissmann, což je určitě adekvátní náhrada.
     
    Robert Kysela: Určitě si neklademe do nadcházející sezony malé cíle. Našim dílčím cílem je se dostat do play-off. Chceme, aby naše mužstvo pokračovalo v nasazeném trendu hry, který je celoplošný aktivní hokej.
     
    Jiří Šlégr: Vítám vás všechny na dnešní tiskové konferenci. Setkáváme se tu po fantastické sezoně, ve které jsme poprvé v historii získali mistrovský titul. Doufám, že se nám podaří navázat na skvělé výkony i po odchodu klíčových hráčů, jako byli například Pavel Francouz, Kuba Petružálek a Martin Ručinský.
     
    Tiskové konference se zúčastní Jiří Šlégr, Robert Kysela, Radim Rulík, Michal Trávníček a Jaroslav Janus.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 12:00.

    Martin Stříbrný

    bahis siteleri