Tisková konference před startem CHANCE futsal ligy (kon.) | Tisková konference HC VERVA Litvínov (kon.)
Tisková konference HC Kometa Brno (kon.) | Tisková konference HC Dynamo Pardubice (kon.)
Tisková konference Pirátů Chomutov (kon.)
konec
Tisková konference HC Kometa Brno

Středa 09.09.2015, 12:00Tiskové konference
     
    Tisková konference skončila! (12:14:48)
     
    Díky za pozornost a budeme se těšit na přenosy z DRFG Areny. Již v pátek od 18 hodin hostí Kometa soupeře z Liberce.
     
    Nyní proběhnou individuální rozhovory, tiskovka pozvolna končí.
     
    Alois Hadamczik: Gólmanem číslo jedna bude Marek Čiliak, který prokazuje formu už delší dobu, navíc je to kluk, který má dobrý charakter. Martin Falter bude dvojka, bez problémů respektuje svou pozici.
     
    Alois Hadamczik: Vždy je vstup do sezóny důležitý, chceme ho mít dobrý, pro psychiku týmu je to potřeba. Víme, že vloni se Kometa musela odrážet ze spodních pater tabulky, což se jí nakonec povedlo. Ale opakovat bychom tohle určitě nechtěli.

    Liberec dobře posílil v útoku, Řepík s Birnerem jsou kvalitní hráči do přesilovek, stejně tak Ševc do obrany, ale jinak jsou bez větších změn. Pokud však chceme hrát na špičce tabulky, musíme porážet všechny soupeře.
     
    Alois Hadamczik: Budeme hrát na šest obránců, máme problém s mladými hráči. Nemůžeme dát na soupisku například Radima Zohornu, který je zraněný. Sestavu doplní Raška, Mrázek, oba mají svou kvalitu, což ukázali v přípravě.
     
    Alois Hadamczik: Velkou sílu má Kometa v divácích, což je šestý hráč na ledě. Spolehnout se můžeme i na technické hráče, ale také i na silové borce a obětavce, kteří se nebojí jít do souboje po hlavě.
     
    Alois Hadamczik: V první části přípravy se nám přesilovky celkem dařili, teď už je to horší. Budeme na nich i nadále pracovat. Věřím, že z nich v sezoně budeme střílet čím dál víc gólů.

     
    Alois Hadamczik: Hynek Zohorna se uzdravil a v pátek nastoupí ve formaci s Leošem Čermákem.
     
    Alois Hadamczik: Dostal jsem tým, který hrál poslední sezóny hodně vysoko, cíle jsou proto jasné. Musíme ještě přidat, aby výsledek byl ještě lepší. Je škoda, že máme zraněného Petra Tona, který v pátek ještě nenastoupí.
     
    Alois Hadamczik. Očekávání jsou takové, které očekávají i diváci. Mužstvo bude hrát s maximální snahou, aby udělalo co nejlepší výsledek.
     
    Tisková konference byla zahájena!
     
    Tiskovka odstartuje za pár chvil, hráčům před chvílí skončil trénink, nyní už se vše připravuje na začátek.
     
    V salónku místního Kometa Pubu zasedne ke stolu hlavní trenér Alois Hadamczik a kapitán týmu Leoš Čermák. Témata jsou jasná, shrnutí přípravy a plány a cíle na novou sezónu. Ta startuje již v pátek, od 18:00 budou Brňané hostit Liberec.
     
    Hezký den z brněnské DRFG Areny, kde se dnes uskuteční předsezónní tisková konference klubu HC Kometa Brno.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 12:00.

    Roman Zajíček