Plzeň – K. Vary 5:1 (kon.) | Mladá Boleslav – Pardubice 2:1 (kon.) | Litvínov – Zlín 4:0 (kon.)
Třinec – Chomutov 3:0 (kon.) | Mountfield HK – Vítkovice 3:4 (0:2 po s.n.) | Kometa Brno – Liberec 5:2 (kon.)
Sparta – Olomouc 4:1 (kon.)
po s.n. (0:2)
Mountfield HK
3:4 (0:1, 2:1, 1:1 - 0:0)
HC Vítkovice Ridera
Pátek 11.09.2015, 18:00 • FORTUNA aréna, Hradec Králové • Tipsport extraliga • 1. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    Rostislav OLESZ - 3:4
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým HC Vítkovice Steel.
    Rozhodující nájezd proměnil ROSTISLAV OLESZ!
    44:54. Martin PLÁNĚK - 3:3
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    44:54
    Hradec právě vstřelil branku!
    Nene, fanoušci se dneska prostě nudit nebudou, máme znovu vyrovnáno! Hradeckým barvám se nepovedlo udeřit po průniku Courchaina, ale forčeking jim vynesl další možnost. Bednář poslal puk od modré k mantinelu Vydarenému, který ho nabídl napříč pásmem MARTINU PLÁŇKOVI, jenž rozvlnil síť u druhé tyčky – 3:3! Asistence: René Vydarený, Jaroslav Bednář.
    42:49. Stanislav BALÁN - 2:3
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    42:49
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Tak tohle si domácí hokejisté rozhodně za rámeček nedají! V přesilové hře nezvládli rozehrávku a za jejich záda prchnul STANISLAV BALÁN. Zatímco první únik v této třetině nevyužil, tentokrát si Kacetla parádně rozhýbal a forhendovou kličkou bez potíží zakončil do prázdné brány. Vítkovice se gólem v oslabení vrací do vedení – 2:3! Asistence: Michael Vandas.
    37:08. Tomáš KNOTEK - 2:2
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    37:08
    Hradec právě vstřelil branku!
    FORTUNA aréna podruhé vybuchla nadšením, Hradec poprvé v zápase využívá přesilovou hru a máme tady vyrovnáno! Za zády vítkovické obrany zůstali tři útočníci proti osamocenému Tomáši Kudělkovi. Když pak Tomáš Knotek nabízel puk před prázdnou bránu JAROSLAVU KUDRNOVI, právě nešťastník Kudělka si ho nataženou hokejkou srazil do prázdné klece. Ještě před čárou mu ale Kudrna pomohl – 2:2! Asistence: Tomáš Knotek, Karel Pilař.
    32:42. Brian IHNAČÁK - 1:2
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    32:42
    Hradec právě vstřelil branku!
    Trápení domácího týmu končí, máme na světě znovu nejtěsnější rozdíl! Bohumil Jank zachytil na modré kotouč a nabídl ho BRIANU IHNAČÁKOVI, který z pravého kruhu nádherně vymetl bližší růžek Kantorovy branky. Hostující gólman se lapačkou natahoval marně, kanadský rodák s italským pasem a českými kořeny Brian Ihnačák se tak raduje z první extraligové branky – 1:2! Asistence: Bohumil Jank.
    26:12. Rostislav OLESZ - 0:2
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    26:12
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    A pozor, Vítkovice se ujímají už dvoubrankového vedení! Jan Štencel rozehrál rychlou akci ze svého pásma a v přečíslení dojel kotouč ROSTISLAV OLESZ. Nabízel ho napříč pásmem spoluhráčovi, ale obránce puk zblokoval zpátky k Oleszovi, což hostům pomohlo. Vítkovický snajpr totiž okamžitě uklidil puk mezi betony Ondřeje Kacetla a je to 0:2! Asistence: Jan Štencel.
    09:39. Michael VANDAS - 0:1
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    09:39
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Na první gól jsme po pozvolném začátku nemuseli čekat dlouho, ale ze své první nebezpečné akce zápasu ho střílejí Vítkovice! MICHAEL VANDAS dostal na pravé straně opravdu luxusní prostor k tomu, aby vyjel s pukem od hrazení až před Kacetla, kterého překonal přesným zavěšením pod břevno – 0:1! Asistence: Stanislav Balán.
    Marken.cz

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 33. Ihnačák (Jank), 38. Kudrna (Knotek, K. Pilař), 45. Pláněk (Vydarený, Bednář) – 10. Vandas (Balán), 27. Olesz (Štencel), 43. Balán (Vandas), rozh. náj. Olesz

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Köhler (HKM)
    0:1   Olesz (VIT)
    2. série:
    0:1   Bednář (HKM)
    0:2   Kucsera (VIT)


    Mountfield HK: Kacetl (Svoboda) – Pláněk, Vydarený, K. Pilař, Jank, Frühauf, Dietz, Hronek – Kudrna, Knotek, Šimánek "C" – Bednář, Ihnačák, Courchaine – Köhler, Kukumberg, Dej – Vantuch, Tvrdík, Pavlík – Troliga. Trenér: Peter Draisaitl.
    HC Vítkovice Ridera: Kantor (Dolejš) – Štencel, Kudělka, Sloboda, Štich, Čerešňák, Kovář, Pastor – Olesz, Strapáč, Szturc – Vandas, Balán, Káňa – Zdráhal, Burger "C", Kucsera – Gřeš, Hlinka, Húževka. Trenéři: Ladislav Svozil a Jakub Petr.

    Rozhodčí: Hrubý, Fraňo – Bryška, Skopal.

    Diváci: 4923
    bahis siteleri