HC Plzeň – HC Litvínov 5:3 (kon.) | Mountfield HK – Havlíčkův Brod 3:1 (kon.) | Zlín – Opava 12:0 (kon.)
Vítkovice – Třinec 3:5 (kon.) | Pardubice – Mladá Boleslav 0:4 (kon.) | Olomouc – Vsetín 9:2 (kon.)
Chomutov – Kladno 7:3 (kon.) | Havířov – Poruba 2:3 (kon.) | Slavia – Č. Budějovice 6:1 (kon.)
K. Vary – Sparta 1:2 (po pr.) | Jihlava – Letňany 5:1 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
5:1 (0:1, 3:0, 2:0)
HC Letci Letňany
Pátek 11.09.2015, 18:00 • Horácký zimní stadion, Jihlava • Extraliga staršího dorostu • 3. kolo
Partner:
     
    53:09
    Dukla právě vstřelila branku!
    Kadleček si u mantinelu na obranné modré obhodil Antoše. Dukla se rázem dostala do přečíslení dva na jednoho. Kadleček nechrtil, dostal se před brankáře, přihrál kotouč na levou stranu pro JOSEFA VRÁTNÉHO (1+0), který sice netrefil puk ideálně, ale přehodil bezmocného Špirka. Asistence: Slavomír Kadleček (0+1).
     
    45:29
    Dukla právě vstřelila branku!
    VLADIMÍR OŠČÁDAL (4+2) střílí svojí druhou branku v dnešním zápase a celkově čtvrtou v sezoně. Jihlavský šikula dostal mezi kruhy přesný pas od Strnada a trefil se přesně mezi vyrážečku a pravý beton gólmana. Asistence: Milan Strnad (1+1), Oliver Havelka (0+1).
     
    32:50
    Dukla právě vstřelila branku!
    Po nevyužité dvojnásobné přesilovce Letňan přichází gól Dukly. Huňáček vystřelil od modré. Jeho pokus vytěsnil Špirek pravým betonem jen k VLADIMÍRU OŠČÁDALOVI (3+2), který se zblízka u pravé tyče gólmana nemýlil. Asistence: Stanislav Huňáček (0+1).
     
    24:02
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlava během dvou a půl minuty otáčí zápas. Oščádal našel před brankou volného TOMÁŠE MEJZLÍKA (3+0), který i s troškou štěstí dostal puk za záda ležícího gólmana Letňan. Asistence: Vladimír Oščádal (2+2).
     
    21:30
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jak je to jednoduché. Minutu a čtyři vteřiny před návratem vyloučeného Grauera využívá Dukla přesilovou hru. Po Adamově akci získal puk mezi kruhy DAVID ČERMÁK (1+0), nikterak se nerozpakoval a vymetl všechny pavučiny z pravého horního rohu branky. Špirka. Asistence: Aleš Heinrich (1+2) a Dominik Adam (0+1).
     
    08:01
    Letňany právě vstřelily branku!
    Domácí nechali před brankou nikým nehlídaného DOMINIKA ŘEPÍKA, který dostal přesný pas od Rouska a zakončil mimo dosah přesouvajícího se Šťastného. Ten neměl příliš šancí Řepíkovu střelu zneškodnit. Asistence: Lukáš Rousek, Lukáš Kučera.

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 22. Čermák (Heinrich, Adam), 25. Mejzlík (Oščádal), 33. Oščádal (Huňáček), 46. Oščádal (Strnad, Havelka), 54. Vrátný (Kadleček) – 9. Řepík (Rousek, Kučera)


    HC Dukla Jihlava: Šťastný (Škarek) – Srnský, P. Slabý, Vála, Huňáček, Pražák, Havelka – Mejzlík, Berka, Strnad, Čermák, Vrátný, Oščádal, Heinrich, Adam, Jindra, J. Slabý, Hrbatý, Kadleček. Trenér: Štěpán Moravec.
    HC Letci Letňany: Špirek (Vlas) – Antoš, Grauer, Brabec, Gonos, Pařík, Gebell – Fabiánek, Lauko, Průžek, Šimon, Řepík, Danov, Rousek, Kučera, Satran, Zídek, Mařík, Nedorost. Trenér: Jan Zlatohlávek

    Rozhodčí: Homola – Klouda, Křivohlavý
    bahis siteleri