Poprad – Zvolen 3:2 (kon.) | Košice – Žilina 5:4 (po pr.) | Trenčín – Martin 3:1 (kon.)
Skalica – Piešťany 3:5 (kon.)
konec
HK Poprad
3:2 (1:0, 1:0, 1:2)
HKM Zvolen
sk Pátek 11.09.2015, 17:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR) • 1. kolo
Partner:
     
    59:58
    Zvolen dal gól!
    Zvolen v poslednej sekunde stretnutia strieľa gól! Klíma vykorčuľoval cez stred ihriska, Kostúr vyrazil pred seba a TOMÁŠ ŠKVARIDLO dorazil puk už poza chrbát!
    Asistencia: Tomáš Klíma.
    PAUKOVČEK - 3:1
     
    51:57
    Poprad dal gól!
    Domáci hokejisti sa opäť prebúdzajú a strieľajú tretí gól po bleskurýchlej akcii! Paukovček vyhral vhadzovanie, posunul na modrú čiaru Suchému. Ten prihral na ľavý kruh Bartečkovi, ktorý vystrelil na bránu, Baroš vyrazil pred seba a práve LUKÁŠ PAUKOVČEK bezchybne dorazil puk do brány!
    Asistencie: Ľuboš Bartečko a Radoslav Suchý.
    PULIŠ - 2:1
     
    44:34
    Zvolen dal gól!
    Rytieri strieľajú dôležitý gól pre ďalší vývin hry! V rohu klziska vybojoval puk Brabenec, ktorý následne našiel v medzikruží úplne voľného Juraška. Ten sa neunáhlil a našiel takisto nepokrytého RADOVANA PULIŠA pred bránkoviskom a tomu už nerobili problém zakončiť do prázdnej brány!
    Asistencie: Michal Juraško a Kamil Brabenec.
    R. RAPÁČ - 2:0
     
    22:02
    Poprad dal gól!
    Bratská spolupráca funguje aj po druhýkrát! Na modrej čiare pochybil zvolenský obranca Bagin, Branislav Rapáč dokázal vyhrať korčuliarsky súboj a z bránkovej čiary nahral pred bránku spiatočkou na RICHARDA RAPÁČA, ktorý strelou popod pravú ruku prestreil Baroša!
    Asistencia: Branislav Rapáč.
    B. RAPÁČ - 1:0
     
    04:46
    Poprad dal gól!
    Kamzíci sa dostávajú do vedenia v zápase! Po ľavej strane sa neohrozene natlačil BRANISLAV RAPÁČ, ktorý mal voľný priestor nakoniec aj pred bránou a svojím zakončením z tesnej blízkosti prekvapil Baroša pomedzi nohy!
    Asistencia: Richard Rapáč.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Branky a nahrávky: 5. B. Rapáč (R. Rapáč), 23. R. Rapáč (B. Rapáč), 52. Paukovček (Bartečko, Suchý) – 45. Puliš (Juraško, Brabenec), 60. Škvaridlo (T. Klíma)


    HK Poprad: Kostúr (Svoboda) – Suchý, Ťavoda, Dinda, Fabian (A), Malina, Kasík, Gáborčík, Pitka – Bartečko (A), Paukovček, Hvila – Kroták (C), Síkela, Štrauch – Török, R. Rapáč, B. Rapáč – Števuliak, Rusnák, Bajaruns
    HKM Zvolen: Baroš (Petrík) – Bagin, Juraško (C), D. Krejčí, Andersons, F. Fekiač, Habšuda, Pokovič, Hataš – Semorád, Brabenec (A), Puliš – Obdržálek, T. Klíma, Škvaridlo (A) – Klhůfek, B. Mráz, J. Jurík – Ďaloga, V. Fekiač, Žilka

    Rozhodčí: Jonák, Goga – Gajan, Gavalier

    Diváci: 1 043
    bahis siteleri