Poprad – Zvolen 3:2 (kon.) | Košice – Žilina 5:4 (po pr.) | Trenčín – Martin 3:1 (kon.)
Skalica – Piešťany 3:5 (kon.)
konec
HK Poprad
3:2 (1:0, 1:0, 1:2)
HKM Zvolen
sk Pátek 11.09.2015, 17:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR) • 1. kolo
Partner:
     
    59:58
    Zvolen dal gól!
    Zvolen v poslednej sekunde stretnutia strieľa gól! Klíma vykorčuľoval cez stred ihriska, Kostúr vyrazil pred seba a TOMÁŠ ŠKVARIDLO dorazil puk už poza chrbát!
    Asistencia: Tomáš Klíma.
     
    59:28
    Kroták skúšal šťastie z modrej čiary, namieril ale do žŕdky!
     
    58:23
    Bránka hostí je opustená, Zvolen to bude skúšať v šestici!
     
    58:23
    Oddychový čas pre Zvolen.
     
    57:56
    Síkela z rohu klziska krásne pred bránkou našiel Tomáša Töröka, ktorý si ešte vymiešal Baroša, no puk mu potom ušiel za bránku na zadný mantinel.
     
    55:42
    Do ďalšej potýčke pred bránkou Popradu sa dostali Puliš s Kasíkom, po tejto menšej strkanici posielajú na trestnú lavicu rozhodcovia oboch na dve minúty za hrubosť.
     
    55:07
    Zvolen získava presilovú hru. Na trestnú lavicu odchádzajú síce Kroták s Pokovičom, no dvojminútový trest inkasuje Ondrej Rusnák.
    PAUKOVČEK - 3:1
     
    51:57
    Poprad dal gól!
    Domáci hokejisti sa opäť prebúdzajú a strieľajú tretí gól po bleskurýchlej akcii! Paukovček vyhral vhadzovanie, posunul na modrú čiaru Suchému. Ten prihral na ľavý kruh Bartečkovi, ktorý vystrelil na bránu, Baroš vyrazil pred seba a práve LUKÁŠ PAUKOVČEK bezchybne dorazil puk do brány!
    Asistencie: Ľuboš Bartečko a Radoslav Suchý.
     
    51:47
    Poprad bude hrať v početnej prevahe. Miroslav Habšuda dostáva dve minúty za nedovolenú hru vysokou hokejkou.
     
    50:06
    A to určite pocítil aj tréner Paukovček, ktorý si vzal dokonca oddychový čas!
    PULIŠ - 2:1
     
    44:34
    Zvolen dal gól!
    Rytieri strieľajú dôležitý gól pre ďalší vývin hry! V rohu klziska vybojoval puk Brabenec, ktorý následne našiel v medzikruží úplne voľného Juraška. Ten sa neunáhlil a našiel takisto nepokrytého RADOVANA PULIŠA pred bránkoviskom a tomu už nerobili problém zakončiť do prázdnej brány!
    Asistencie: Michal Juraško a Kamil Brabenec.
     
    38:38
    Paukovček šikovne z ľavého kruhu od mantinelu našiel pred bránkoviskom Lukáša Hvilu. Ten to však nemal úplne presne a puk sa mu od hokejky iba odrazil za bránu.
     
    32:42
    Arne Kroták získal puk na modrej čiare, následne sa vysunul do samostatného úniku, snažil sa šikovnou strelou prekvapiť Baroša, ten ale nájazdu od legendy extraligového hokeja odolal!
     
    31:58
    HK Poprad sa bude brániť vo štvorici. Radoslav Suchý dostáva menší trest za nedovolené bránenie.
     
    31:38
    Obrovskú šancu mal skúsený Ľuboš Bartečko, ktorý profitoval po Paukovčekovej prihrávke pred bránkovisko, no svojou strelou trafil Baroša do jeho ľavého betónu!
     
    24:52
    Poprad sa teda napokon bude brániť! Dávid Gáborčík dostáva práve za zákrok na Ďalogu dve plus dve minúty za nedovolenú hru vysokou hokejkou.
    R. RAPÁČ - 2:0
     
    22:02
    Poprad dal gól!
    Bratská spolupráca funguje aj po druhýkrát! Na modrej čiare pochybil zvolenský obranca Bagin, Branislav Rapáč dokázal vyhrať korčuliarsky súboj a z bránkovej čiary nahral pred bránku spiatočkou na RICHARDA RAPÁČA, ktorý strelou popod pravú ruku prestreil Baroša!
    Asistencia: Branislav Rapáč.
     
    21:37
    Zvolen bude hrať v početnej výhode. Za podrazenie odchádza na trestnú lavicu Ľubomír Dinda.
     
    14:12
    Zvolen sa bude druhý raz v zápase brániť vo štvorici. Jan Semorád odchádza na trestnú lavicu za hrubosť.
     
    11:47
    Török svojou dobrou ofenzívnou hrou získal puk v útočnom pásme za bránkou a okamžite našiel v medzikruží Richarda Rapáča, jeho zakončenie skončilo na Barošovom betóne!
     
    07:08
    Bartečko krásne našiel pred bránkou na pravom kruhu Lukáša Paukovčeka, ktorý strieľal najpohotovejšie ako sa dalo, ale Baroš zakročil spoľahlivo.
     
    06:07
    Domáci hokejisti budú hrať v presilovke. Tomáš Škvaridlo odchádza na trestnú lavicu za nedovolené bránenie.
    B. RAPÁČ - 1:0
     
    04:46
    Poprad dal gól!
    Kamzíci sa dostávajú do vedenia v zápase! Po ľavej strane sa neohrozene natlačil BRANISLAV RAPÁČ, ktorý mal voľný priestor nakoniec aj pred bránou a svojím zakončením z tesnej blízkosti prekvapil Baroša pomedzi nohy!
    Asistencia: Richard Rapáč.
     
    03:47
    Poprad už hral v pätici, no vtedy sa naskytla možnosť pre Zvolenčanov, keď Brabenec spoza bránky našiel pred bránkoviskom Jana Semoráda, jeho strelu do stredu bránky ale Kostúr pozorne vykryl!
     
    01:43
    Vzápätí Richard Rapáč dostáva dve minúty za hákovanie a Zvolen získava prvú presilovú hru v zápase.
     
    01:41
    Richard Rapáč získal puk v rohu klziska, posunul ho pred bránku na svojho brata Branislava, ten ale následne nebol v dorážke úspešný, Baroš si s pukom poradil.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Branky a nahrávky: 5. B. Rapáč (R. Rapáč), 23. R. Rapáč (B. Rapáč), 52. Paukovček (Bartečko, Suchý) – 45. Puliš (Juraško, Brabenec), 60. Škvaridlo (T. Klíma)


    HK Poprad: Kostúr (Svoboda) – Suchý, Ťavoda, Dinda, Fabian (A), Malina, Kasík, Gáborčík, Pitka – Bartečko (A), Paukovček, Hvila – Kroták (C), Síkela, Štrauch – Török, R. Rapáč, B. Rapáč – Števuliak, Rusnák, Bajaruns
    HKM Zvolen: Baroš (Petrík) – Bagin, Juraško (C), D. Krejčí, Andersons, F. Fekiač, Habšuda, Pokovič, Hataš – Semorád, Brabenec (A), Puliš – Obdržálek, T. Klíma, Škvaridlo (A) – Klhůfek, B. Mráz, J. Jurík – Ďaloga, V. Fekiač, Žilka

    Rozhodčí: Jonák, Goga – Gajan, Gavalier

    Diváci: 1 043
    bahis siteleri