Sunderland – Tottenham 0:1 (kon.) | Leicester – Aston Villa 3:2 (kon.)
konec
Sunderland AFC
0:1 (0:0)
Tottenham Hotspur
Neděle 13.09.2015, 14:30 • Stadium of Light, Sunderland • Anglická Premier League • 5. kolo
Předzápasové kurzy
     
    84
    Mason nemůže pokračovat ve hře, je odnášen na nosítkách a na trávníku ho nahrazuje Carroll. Stadion Masonovi tleská.
     
    84
    Domácí tým zahrával rohový kop, ale nic z něj nevytěžil. Sunderland však u míče vydržel a Rodwell se dostal do zakončení, kdy trefil břevno!
    82. Ryan MASON - 0:1
     
    82
    Tottenham právě vstřelil branku!
    Střídání se hostům vyplatilo, protože Lamela právě přihrál na gól. Zmiňovaný Lamela poslal parádní přihrávku za obranu, kam se dostal RYAN MASON, jenž tváří v tvář překonal Pantilimona a poslal Tottenham do vedení.
     
    81
    Střídání v týmu Sunderland AFC: ze hřiště odchází Ola Toivonen, přichází Jack Rodwell.
     
    80
    Tottenham zahrával rohový kop, před kterým se domácí tým ubránil. Nicméně k odraženému balonu se dostal Mason, který okamžitě vystřelil, ale brankář Pantilimon svůj tým podržel. Toto byl pro Pantilimona první zákrok v dnešním utkání.
     
    79
    Kane se hlásil o balon na malém vápně, ale k centru se nedostal, protože ho přehlavičkoval bránící protihráč, který odvrátil balon na rohový kop.
     
    74
    Tak nakonec ze hry odchází i Borini, kterého nahrazuje Watmore.
     
    74
    Střídání v týmu Sunderland AFC: ze hřiště odchází Jordi Gómez, přichází Lee Cattermole.
     
    67
    Ani Alli svůj první start v dresu Tottenhamu neosladí gólem, či asistencí. Právě opouští hrací plochu a místo něj přichází Lamela.
     
    62
    Sunderland se parádně prodral do vápna soupeře a byl velmi blízko vstřelené brance. Nicméně Lloris včas vyskočil a balon vyrazil do bezpečí, ještě byl faulován, takže sudí hru přerušil.
     
    62
    Son svůj debut gólem neokořenil a v 62. minutě odchází ze hřiště. Na trávníku ho nahrazuje Townsend.
     
    58
    Walker pustil do zakončení Lense, který ze své kopačky vyslal nebezpečný pokus, ale Lloris si připsal úspěšný zákrok a drží nulu.
     
    45+1
    Lens podnikl sólo, kdy se s míčem dostal až do vápna, odkud chtěl vystřelit, ale na poslední chvíli mu balon skluzem čistě sebral jeden z bránících protihráčů.
     
    42
    Faulovaný byl také Chadli, kterého poslal k zemi Jones.
     
    39
    Defoe je dnes hodně nebezpečný! Teď se přes bránící protihráče prodral ve vápně ke střele a vyzkoušel pozornost Llorise. Brankář Tottenhamu svůj tým podržel.
     
    34
    Walker si málem dal vlastní gól. Defoe se prezentoval parádní přihrávkou před bránu, kam si nabíhal Borini, ale toho k balonu nepustil Walker, který nadělal Llorisovi potíže. Gólman Lloris musel prudkou střelu Walkera zneškodnit.
     
    32
    Ve velkém vápně obdržel přihrávku Kane, který ze své pravačky vyslal jedovatou ránu, ale ta byla protihráčem zablokovaná. Následuje roh pro Tottenham.
     
    26
    Defoe mohl poslat Sunderland do vedení, ale v obrovské šanci selhal. Defoe nastartoval své rychlé nohy, obdržel přihrávku za obranu a postupoval sám na brankáře. Defoe si dovezl balon do pokutového území, kde poslal k zemi Llorise, ale z bezprostřední blízkosti trefil pouze tyčku!
     
    21
    Borini se snažil vybojovat balon, ale pomohl si faulem a sudí mu udělil žlutou kartu.
     
    16
    Máme tu první žlutou kartu, kterou byl potrestán Vertonghen.
     
    15
    Sunderland získal míč pro sebe a okamžitě vyrazil do protiútoku. Finální přihrávku obdržel Defoe, který si připravil míč na střelu a poté ze své kopačky vyslal jedovatý pokus. Gólman Lloris tak čelil první střele a hned svůj tým podržel. Defoe pálil opravdu tvrdě a Llorisovi ještě míč vypadl z rukavic, ale vše dobře dopadlo.

    Lucie Rapantová

    Branky: 82. Mason (Lamela)

    Karty:   21. Borini (SUN), 42. Jones (SUN) – 16. Vertonghen (TOT)


    Držení míče: 44 % : 56 %.
    Střely na branku: 2:4. Střely mimo: 5:6. Rohy: 6:8. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 11:12.
    Sunderland AFC: Pantilimon – Jones, Kaboul, O'Shea (C), van Aanholt – M'Vila, Toivonen (81. Rodwell), Jordi Gómez (74. Cattermole) – Lens, Borini (74. Watmore), Defoe.
    Náhradníci: Mannone – Cattermole, Seb Larsson, Rodwell, Graham, Coates, Watmore.

    Tottenham Hotspur: Lloris (C) – Walker, Alderweireld, Vertonghen, Davies – Dier, Mason (84. Carroll) – Son Heung-min (62. Townsend), Alli (67. Lamela), Chadli – Kane.
    Náhradníci: Vorm – Lamela, Trippier, Townsend, Carroll, Rose, Winks.

    Rozhodčí: Pawson – Cann, Halliday
    bahis siteleri