Hellas Verona – Turín 2:2 (kon.) | Empoli – Neapol 2:2 (kon.) | Palermo – Carpi FC 2:2 (kon.)
Sassuolo – Atalanta BC 2:2 (kon.) | Lazio – Udinese 2:0 (kon.) | Inter – AC Milán 1:0 (kon.)
konec
Empoli FC
2:2 (2:1)
SSC Neapol
Neděle 13.09.2015, 15:00 • Stadio Carlo Castellani, Empoli • Italská Serie A • 3. kolo
Předzápasové kurzy
    50. ALLAN - 2:2
     
    50
    Neapol právě vstřelila branku!
    Vyrovnáno! Krásnou kombinaci Neapole rozjel na levé straně Marek Hamšík, který našel na hranici vápna Manola Gabbiadiniho, který posunul míč do vápna pro ALLANA, ten střelou k tyči vyrovnává na 2:2!
    18. Manuel PUCCIARELLI - 2:1
     
    18
    Empoli právě vstřelilo branku! Gólové hody na Stadio Carlo Castellani pokračují a Empoli jde znovu do vedení! Krásnou akci provedl na levé straně domácí Saponara, který si naběhl na pas Mária Ruie. Jeho následná přihrávka našla MANUELA PUCCIARELLIHO, který dopravil míč do sítě! Pep Reina ještě ukazoval, že domácí útočník zahrál rukou, nicméně to opakované záběry nepotvrdily!
    7. Lorenzo INSIGNE - 1:1
     
    7
    Neapol právě vstřelila branku!
    Tak pozor! Hostující celek odpovídá již po čtyřech minutách a máme vyrovnáno! Na pravé straně se dokázal uvolnit Manolo Gabbiani, který si udržel míč před Barbou a našel ve středu hřiště LORENZA INSIGNEHO, který parádní ranou nedal Skorupskimu šanci!
    3. Riccardo SAPONARA - 1:0
     
    3
    Empoli právě vstřelilo branku! Tak to je šok pro hostující Neapol! Domácí celek jde hned ve třetí minutě do vedení! Krásnou přihrávku za obranu Neapole dostal domácí RICARDO SAPONARA, který dokázal udržel míč a následně vystřelil přesně k tyči! Reina nestačil zasáhnout!

    Jan Havlovic

    Branky: 3. Saponara (Zieliński), 18. Pucciarelli (Saponara) – 7. L. Insigne (Gabbiadini), 50. Allan (Gabbiadini)

    Karty:   45. Croce (EMP), 71. Livaja (EMP) – 40. Allan (NEA)


    Střely na branku: 8:10. Střely mimo: 9:7. Rohy: 5:5.
    Empoli FC: Skorupski – Zambelli (80. Laurini), Tonelli, Barba, Rui – Zieliński (72. Paredes), El Hadji El Hadji, Croce – Saponara – Pucciarelli, Maccarone (C) (68. Livaja).
    Náhradníci: Pugliesi, Pelagotti – Laurini, Bittante, Ronaldo, Maiello, Costa, Piu, Camporese, Paredes, Krunić, Livaja.

    SSC Neapol: Reina – Ch. Maggio, Albiol, Chiricheş, Hysaj – Allan, Valdifiori (59. Jorginho) – Gabbiadini (65. D. Mertens), Hamšík (C), L. Insigne (72. Callejón) – Higuaín.
    Náhradníci: Rafael Cabral, Gabriel – Strinić, Henrique, Callejón, Jorginho, D. Mertens, David López, Dezi, Koulibaly, Ghoulam, El Kaddouri.
    bahis siteleri