Zvolen – Nitra 6:3 (kon.) | Košice – Banská Bystrica 0:1 (kon.) | Martin – Skalica 3:0 (kon.)
Poprad – Trenčín 2:4 (kon.) | Piešťany – Žilina 4:2 (kon.)
konec
HK Poprad
2:4 (1:1, 0:3, 1:0)
HK DUKLA Trenčín
sk Neděle 13.09.2015, 17:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR) • 2. kolo
Partner:
    ŠTEVULIAK - 2:4
     
    59:37
    Poprad dal gól!
    Domáci hokejisti predsa len posielajú ešte jeden pozdrav na tribúny! Na pravom kruhu si puk spracoval PATRIK ŠTEVULIAK po Bajarunsovej prihrávke a strelou ku ľavej žrdi prekvapil gólmana Cháberu!
    Asistencia: Lauris Bajaruns.
    ÖLVECKÝ - 1:4
     
    32:41
    Trenčín dal gól!
    Dukla získava pohodlné vedenie rozdielom triedy! Hostia sa rozostavili v útočnom pásme, Adam Drgoň vypálil od modrej čiary a PETER ÖLVECKÝ zakryl výhľad Kostúrovi a tečoval puk do pravého horného rohu!
    Asistencie: Adam Drgoň a Denis Hudec.
    HLINKA - 1:3
     
    26:44
    Trenčín dal gól!
    Dukla v krátkom slede strieľa aj tretí gól! Jakúbek získal puk v rohu klziska, posunul ho ku mantinelu pri pravom kruhu na Petrovického. Ten si počkal, vykorčuľoval bližšie k bráne a krížom presunul na úplne voľného MICHALA HLINKU, ktorý dorážkou do brány zvyšuje vedenie Trenčína!
    Asistencie: Róbert Petrovický a Martin Jakúbek.
    DLOUHÝ - 1:2
     
    25:38
    Trenčín dal gól!
    Hostia sa dostávajú do vedenia po zaujímavej akcii! Melichárek potiahol puk po ľavej strane, prihral ho následne z rohu klziska do medzikružia. Od Kasíkovej korčule sa puk odrazil na RADKA DLOUHÉHO, ktorý ho akosi dorazil do brány pomedzi Kostúrove betóny! Zásah bol ešte overený videorozhodcom, pretože bolo možné, že puk sa dostal do bránky korčuľou.
    Asistencia: Tibor Melichárek.
    HLINKA - 1:1
     
    14:00
    Trenčín dal gól!
    Už sa zdalo, že domáci bezpečne zavŕšia oslabenie, no Vojaci udreli v pravej chvili! Z rohu klziska posunul Petrovický puk na MICHALA HLINKU, ktorý príklepom od modrej čiary vypálil, Kostúrovi puk prepadol pomedzi betóny a Trenčín vyrovnáva na 1:1!
    Asistencie: Róbert Petrovický a Miroslav Zaťko.
    ŠTRAUCH - 1:0
     
    01:24
    Poprad dal gól!
    Kamzíci rýchlo prebúdzajú svojich fanúšikov a strieľajú vedúci gól! Štrauch vykorčuľoval s pukom cez stredné pásmo, posunul následne ku pravému kruhu na Mateja Síkelu a ten práve pred bránku na ANDREASA ŠTRAUCHA prihral späť. Následne už popradský útočník zakončil bekhendom cez Cháberov betón!
    Asistencia: Matej Síkela.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Branky a nahrávky: 2. Štrauch (Síkela), 60. Števuliak (Bajaruns) – 14. Hlinka (Petrovický, Zaťko), 26. Dlouhý (Melichárek), 27. Hlinka (Petrovický, Jakúbek), 33. Ölvecký (Drgoň, D. Hudec)


    HK Poprad: Kostúr (Svoboda) – Suchý, Ťavoda, Dinda, Fabian (A), Malina, Kasík, Gáborčík, Pitka – Bartečko (A), Paukovček, Hvila – Kroták (C), Síkela, Štrauch – Török, R. Rapáč, B. Rapáč – Števuliak, Rusnák, Bajaruns
    HK DUKLA Trenčín: Chábera (Kutej) – R. Pavlikovský (A), P. Mikuš, Zaťko, Hatala, Drgoň, Holenda, Nechala, Trefný – Gašparovič, Dlouhý, Melichárek – Ölvecký, Nemec (A), Vozdecký – Koyš, Petrovický (C), Hlinka – D. Hudec, Zlocha, Jakúbek

    Rozhodčí: J. Konc – Gajan, Kollár

    Diváci: 1 122
    bahis siteleri