Zvolen – Nitra 6:3 (kon.) | Košice – Banská Bystrica 0:1 (kon.) | Martin – Skalica 3:0 (kon.)
Poprad – Trenčín 2:4 (kon.) | Piešťany – Žilina 4:2 (kon.)
konec
HK Poprad
2:4 (1:1, 0:3, 1:0)
HK DUKLA Trenčín
sk Neděle 13.09.2015, 17:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR) • 2. kolo
Partner:
     
    Dnešné stretnutie sledovalo 1 122 divákov. (19:03:30)
     
    V poslednej časti hry sa už hralo zodpovedne dozadu, Popradu sa nepodarilo streliť rýchle góly a dostať sa späť do hry. V závere ešte Poprad znížil na 2:4, a to gólom z hokejky Števuliaka.

    Dukla Trenčín teda po sympatickom a kompaktnom výkone berie spod Tatier tri body a vracia sa domov s úsmevom.

    Ďakujeme za pozornosť a prajeme pekný zvyšok večera.
     
    Koniec zápasu.
    ŠTEVULIAK - 2:4
     
    59:37
    Poprad dal gól!
    Domáci hokejisti predsa len posielajú ešte jeden pozdrav na tribúny! Na pravom kruhu si puk spracoval PATRIK ŠTEVULIAK po Bajarunsovej prihrávke a strelou ku ľavej žrdi prekvapil gólmana Cháberu!
    Asistencia: Lauris Bajaruns.
     
    59:08
    Trefný nahodil puk od modrej čiary na Kostúra, ten bezpečne likvidoval puk betónom a následne sa ešte Kamzíci možno pokúsia o nejaký útok.
     
    58:12
    S blížiacim sa záverom stretnutia už Dukla nič riskovať nechce, preto všetko vsádza na defenzívu a čo najrýchlejšie eliminovať popradské útoky.
     
    57:23
    Török vystrelil z otočky z pravého kruhu, Richard Rapáč sa následne už ku dorážke nedostal, Poprad ešte pokračoval v útočnom pásme ale strelu Ľubomíra Malinu už trenčiansky brankár zastavil.
     
    56:56
    Gašparovič sa snažil v útočnom pásme prihrávkou nájsť Melichárka, prihrávka ale cez Kasíkove korčule ďalej neprenikla.
     
    55:50
    Petrovický sa z rohu klziska snažil prihrať krížom cez bránkovisko, napokon z toho vznikla zaujímavá nenápadná strela k žrdi, ktorú Kostúr pre istotu musel vyraziť.
     
    55:09
    Zaťko vypálil z ľavého kruhu, jeho tvrdé zakončenie príklepom akosi nerobilo problém pre Kostúra, ktorý puk bezpečne schoval vo výstroji.
     
    53:58
    Török sa snažil uvoľniť na modrej čiare, Richard Rapáč mu posunul puk ale následne ho tvrdým bodyčekom odstavil obranca Zaťko a nedovolil mu následne preniknúť do zakončenia.
     
    53:12
    Šikovný Andreas Štrauch sa z pravého kruhu preštrikoval medzi kruhy, odkiaľ ohrozil Cháberu, jeho bekhendovú strelu ale trenčiansky brankár zlikvidoval.
     
    52:52
    Trenčín si nepočal dobre so svojím prechodom do útočného pásma, za týchto okolností to znamená postavenie mimo hry.
     
    52:19
    Kamzíkom sa však nepodarilo efektívne a dôrazne rozohrať, znamená to iba zakázané uvoľnenie, po ktorom sa bude vhadzovať po Kostúrovej ľavici.
     
    51:50
    Paukovček už v útočnom pásme nič pekného nevymyslel, Dukla sa oslobodila a necháva domácim hokejistom rozohrávku spoza Kostúra.
     
    51:02
    Richard Rapáč rýchlo rozohral na Arneho Krotáka na pravom kruhu, popradský kapitán okamžite strieľal, avšak Chábera bezpečne vyrazil ramenom.
     
    50:28
    Arne Kroták sa odhodlal k strele z modrej čiary, dobre ale proti nemu vystúpil obranca Peter Mikuš a následne bola strela zblokovaná na ochrannú sieť.
     
    49:56
    Suchému nevyšla strela od modrej čiary, puk zachytil Hudec, nikam sa neponáhľal a jednoducho ho poslal von z obranného pásma.
     
    49:19
    Richardovi Rapáčovi nedovolil zakončiť Róbert Petrovický, bolo to nedovoleným spôsobom, a preto hráč Trenčína dostáva dve minúty za hákovanie.
     
    48:41
    Poprad už hrá v plnom počte, no ešte si musí dať pozor na hráčov Dukly, ktorí stále pokračujú v kolotoči v útočnej tretine.
     
    48:23
    Miroslav Zaťko napriahol na osi ihriska na modrej čiare, jeho tvrdú delovku Kostúr s prehľadom zastavil vo svojej lapačke.
     
    47:23
    Richard Pavlikovský vypálil od modrej čiary, Kostúr účinne zakročil a domáci hokejisti potom vyprevadili protihráčov z útočného pásma s pomocou vyhodenia puku.
     
    46:41
    Popradský tím sa bude brániť. Branislav Rapáč totižto dostáva dve minúty za faul kolenom.
     
    45:50
    Holenda nič nechcel riskovať, a tak so svojou rozohrávkou predsa len počkal a skúša to na druhýkrát.
     
    44:54
    Z ľavého kruhu príklepom nekompromisne pálil Vladímír Nemec, jeho delovku dokázal Kostúr odraziť svojou vyrážačkou.
     
    44:10
    Paukovček bol rozbehnutý v strednom pásme, po Hvilovom sklepnutí puku nakoniec neprofitoval, pretože priestor si postrážil obranca Dukly Miroslav Zaťko.
     
    43:17
    Do dobrej príležitosti sa dostal Ondrej Rusnák, ktorý neohrozene strieľal z medzikružia, gólman Ján Chabera však krásnym zákrokom lapačkou poznamenal, že domov chce priviezť plný bodový zisk.
     
    42:41
    Ľubomír Malina sa pretlačil do medzikružia, odkiaľ bekhendom nahadzoval na bránku, Chábera vyrazil aj s pomocou svojich spoluhráčov.
     
    42:09
    Malina z červenej čiary nastrelil Branislava Rapáča na modrej čiare, za týchto okolností to znamenalo postavenie mimo hry a je posúdené ako úmyselné.
     
    41:32
    Peter Olvecký vyviezol puk von z obranného pásma, následne ho ale iba nahodil do útočného, kde ku nemu už prišli popradskí hokejisti.
     
    40:31
    Lukáš Paukovček vypálil príklepom od modrej čiary, Chábera nemusel zasahovať, pretože puk letel vedľa brány.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    Počet striel po druhej tretine
    Poprad – 24
    Trenčín – 22
    V 2. tretine hrala Dukla prevažne v útočnom pásme


     
    V prostrednej časti hry ukázali hokejisti Dukly svoje hokejové umenie, hráči spod hradu Matúša Čáka sa dostali do trojgólového vedenia. V 26. minúte skóroval Dlouhý, minútu potom ho napodobnil Hlinka v priebehu 33. minúty pridal presný zásah aj Olvecký.
    Tretia tretina začne približne o 18:35.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    39:50
    Melichárek dokiázal nabiť Radkovi Dlouhému vyššie na ľavý kruh, jeho delovku však následne Matúš Kostúr pekne zachytil vo svojej lapačke.
     
    39:19
    Róbert Petrovický vyskúšal pozornosť domáceho gólmana, vystrelil z ľavého kruhu, Kostúr bol v permanencii a bezpečne strelu schoval vo výstroji.
     
    38:52
    Tomáš Török potiahol popradskú akciu po pravom krídle, prihral krížom na ľavý kruh Branislavovi Rapáčovi, jeho zakončenie však dokázal Chábera zastaviť.
     
    38:24
    Ölvecký sa dostal z rohu klziska pred bránku, následne tam však nedokázal prekonať brankára Kostúra svojím bekhendom.
     
    37:23
    Holenda v tejto chvíli naskočil na ľad. Trenčín teda pretrval oslabenie bez ujmy na výsledku.
     
    36:40
    Popradčania si zahrali menšie bago, Bartečko ťukol Krotákovi ku pravému kruhu, ten krížom na Fabiana a popradský obranca z prvej hneď na Hvilu pri bráne, lenže ten trafil iba bočnú konštrukciu bránky.
     
    36:05
    Hvila krížnou prihrávkou popred bránkovisko našiel na opačnej strane Arneho Krotáka, jemu strela z prvej veľmi nesadla, a tak ju Chábera s prehľadom zachytil.
     
    35:48
    Fabianovu delovku od modrej čiary dobre zablokoval Peter Mikuš a domáci hokekjisti budú musieť začínať zo strdného pásma.
     
    35:22
    Matúš Holenda síce oslobodil svoj tím, ale zároveň mu ani moc nepomol. Jeho vyhodenie smerovalo až za pleksisklá, a to znamená trest za vyhodenie puku.
     
    35:16
    Suchý sa oprel do puku na pravom kruhu tak, že zlomil hokejku, následne Hvila ešte dorážal po Cháberovom zákroku, lenže Dukla si priestor dokázal postrážiť.
     
    34:56
    Kroták neúspešne presunul krížom na Fabiana, dobre reagoval Zaťko, ktorý vypichol prihrávku.
     
    34:40
    Poprad bude hrať presne 33 sekúnd v početnej výhode o dvoch hráčov. Radek Dlouhý dostáva dve minúty za nedovolené bránenie.
     
    34:33
    Štefan Fabian nahodil z osi ihriska na modrej čiare, dokázal však trafiť iba holenné chrániče jedného z hráčov stojacich pred bránkou.
     
    33:52
    Zlocha vyviezol puk von z obranného pásma, dostal sa aj k strele švihom z modrej čiary, Kostúr však dokázal vyraziť jeho strelu betónom.
     
    33:14
    Poprad si zahrá presilovku, Matúš Holenda odchádza na dve minúty na trestnú lavicu za nedovolené bránenie.
    ÖLVECKÝ - 1:4
     
    32:41
    Trenčín dal gól!
    Dukla získava pohodlné vedenie rozdielom triedy! Hostia sa rozostavili v útočnom pásme, Adam Drgoň vypálil od modrej čiary a PETER ÖLVECKÝ zakryl výhľad Kostúrovi a tečoval puk do pravého horného rohu!
    Asistencie: Adam Drgoň a Denis Hudec.
     
    32:19
    Zaťko napriahol an mdorej čiare, Kostúr vyrazil puk po obvode hracej plochy. Trenčín už v plnom počte.
     
    31:48
    Hostia museli začínať z obrannej tretiny, následne si trochu nerozumeli, po ich akcii bolo odpískané postavenie mimo hry.
     
    31:05
    Trenčín si bude môcť vychutnať minútu a 26 sekúnd presilovku štyroch proti trom a potom chvíľu aj piatich proti trom. Ľubomír Dinda odchádza na trestnú lavicu za seknutie.
     
    30:53
    Popradčania predviedli sympatickú akciu, Síkela prihral do útočného pásma na os ihriska Krotákovi, ktorý šikovne prenechal Dindovi, jeho strelu Chábera už zlikvidoval na svojom betóne.
     
    30:31
    Nasleduje však vylúčenie na strane Popradu. Lukáš Paukovček si odsedí dve minúty za seknutie.
     
    30:31
    Suchý nahodil od modrej čiary na bránku, pred ktorou účinne clonil Ťavoda, po odrazenom puku sa dostal k dorážke, Chábera však odolal a schoval puk vo výstroji.
     
    30:15
    Trenčín bude hrať v oslabení. Kapitán Róbert Petrovický dostáva dve minúty za podrazenie.
     
    29:30
    Trma-vrma pred Kostúrom! Olvecký sa dostal k strele spred bránkoviska, Kostúr sa dostal viac mimo brány a dorážať sa snažil Vozdecký, no akosi sa domáci ubránili a nedovolili Trenčanom streliť štvrtý gól.
     
    28:53
    Lukáš Paukovček z hornej časti pravého kruhu nahodil na bránu, Trenčín na čele s Cháberom si bránkovisko postrážil a bude sa vhadzovať v obrannom pásme Dukly.
     
    28:19
    Napraviť to chcel Bartečko, ktorý vykorčuľoval po ľavom krídle, naznačil strelu na kruhu a obkorčuľoval okolo brány, lenže nikoho už potom nenašiel.
     
    27:49
    Dukla Trenčín aj naďalej pokračuje v ofenzívnom tlaku, domáci hokejisti sa v týchto fázach stretnutia hľadajú a častokrát majú problémy s rozohrávkou.
    HLINKA - 1:3
     
    26:44
    Trenčín dal gól!
    Dukla v krátkom slede strieľa aj tretí gól! Jakúbek získal puk v rohu klziska, posunul ho ku mantinelu pri pravom kruhu na Petrovického. Ten si počkal, vykorčuľoval bližšie k bráne a krížom presunul na úplne voľného MICHALA HLINKU, ktorý dorážkou do brány zvyšuje vedenie Trenčína!
    Asistencie: Róbert Petrovický a Martin Jakúbek.
     
    26:24
    Po aktivite Olveckého a Vozdeckého získava Dukla vhadzovanie v útočnom pásme. Kostúr a jeho družina sa bude musieť mať na pozore.
     
    25:55
    Arne Kroták vykorčuľoval zo stredného pásma, prišiel až na pravý kruh a odtiaľ sa snažil rýchlym bekhendom prekvapiť Cháberu. Trenčiansky gólmam však pozorne výstrojou zakročil.
    DLOUHÝ - 1:2
     
    25:38
    Trenčín dal gól!
    Hostia sa dostávajú do vedenia po zaujímavej akcii! Melichárek potiahol puk po ľavej strane, prihral ho následne z rohu klziska do medzikružia. Od Kasíkovej korčule sa puk odrazil na RADKA DLOUHÉHO, ktorý ho akosi dorazil do brány pomedzi Kostúrove betóny! Zásah bol ešte overený videorozhodcom, pretože bolo možné, že puk sa dostal do bránky korčuľou.
    Asistencia: Tibor Melichárek.
     
    24:57
    Puk bol na chvíľu neviditeľný pre oba celky, nakoniec sa ocitol na hokejkách domácich hráčov, ktorí sa aj napriek vyčerpanej presilovke ďalej snažia zaútočiť.
     
    24:05
    K strele z medzikružia sa dostal hosťujúci Michal Hlinka, jeho projektil Kostúr eliminoval s pomocou svojej hokejky.
     
    23:47
    Domácim hokejistom sa príliš nedarí presadiť sa v útočnej tretine, aktuálna Fabianova rozohrávka bol dosť krkolomná a domáci sa nedokázali usadiť v pásme.
     
    23:10
    Bartečko posunul na modrú čiaru Lukášovi Hvilovi, ktorý príklepom strieľal na bránu. Chábera bezpečne puk zastavil vo svojom náručí.
     
    22:27
    Domáce mužstvo bude hrať presilovú hru. Radek Dlouhý dostáva menší trest za hákovanie.
     
    22:13
    Hosťujúci Denis Hudec vystrelil z ľavého kruhu na popradskú bránu, tú si postrážil gólman Kostúr a protihráčom už následne nedovolil dorážať.
     
    21:49
    Petrovický si na modrej čiare spracoval prihrávku od Zaťka, trochu však stratil rovnováhu a puk mu skĺzol z čepele hokejky do stredného pásma.
     
    20:45
    Štrauchovi nevyšla prihrávka medzi kruhy na Síkelu, Fabian puk už zachytával v strednom pásme. Následne Popradčania nahodili dopredu.
     
    20:21
    Tibor Melichárek sa prezentoval šikovnou samostatnou akciu, vykorčuľoval po ľavom krídle a z kruhu preveril Kostúra, ktorý bezpečne lapil puk vo výstroji.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
    V 1. tretine sa hral aktívny a divácky zaujímavý hokej

     
    V úvodnej tretine sme videli svižný hokej, oba tímy hrali veľmi húževnato. Poprad otvoril skóre v 2. minúte gólom z hokejky Štraucha a počas početnej prevahy v 14. minúte odpovedal presným zásahom Hlinka.
    Druhá dvadsaťminútovka začne približne o 17:43.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    19:47
    Kroták našiel dlhou prihrávkou do stredného pásma Štraucha, ktorý mal ešte pred sebou pozorného Drgoňa. Ten mu nedovolil preniknúť a puk získal pre svoj tím.
     
    18:57
    Holenda vyhodil vzduchom puk až do útočného pásma, tam ho získali domáci hráči a snažia sa o ďalší útok.
     
    18:15
    Vojaci sa tentokrát dostali s pukom až do útočnej tretiny, tam Zaťko perfektne zbieral cenné sekundy a pomaly sa už popradská presilovka chýli ku koncu.
     
    17:36
    Síkela chcel na opačnom kruhu krížnou prihrávkou nájsť Fabiana v dobrej pozícii, no celú situáciu kontroloval Gašparovič a puk vyhodil ku Kostúrovi.
     
    17:09
    Ľuboš Bartečko sa z rohu klziska rýchlo a šikovne dostal pred Cháberu, ktorého ohrozil zakončením a aj svojou dôraznosťou. Trenčín si dokázal poradiť.
     
    17:02
    Hlavný rozhodca prerušil hru po tom, čo sa puk dostal preč z ľadu a dotkol sa ochrannej siete. Vhadzuje sa po ľavej ruke trenčianského brankára Jána Cháberu.
     
    16:34
    Poprad si zahrá presilovku, Peter Olvecký dostáva dve minúty za podrazenie.
     
    15:41
    Vozdecký nahodil od modrej čiary pred Kostúra, ktorý všetko tak dobre nevidel, ale nejako sa mu puk odrazil od betónov s pomocou šťastia.
     
    15:17
    Tibor Melichárek sa dostal k strele z ľavého kruhu, Kostúr mal pripravenú svoju vyrážačku a ňou puk odrazil smerom do rohu hracej plochy.
     
    14:43
    Ťavoda sa pokúšal o priame nahodenie na bránu, hostia zablokovali strelu a okamžite vyrazili do útoku, no dopustili sa ofsajdu.
    HLINKA - 1:1
     
    14:00
    Trenčín dal gól!
    Už sa zdalo, že domáci bezpečne zavŕšia oslabenie, no Vojaci udreli v pravej chvili! Z rohu klziska posunul Petrovický puk na MICHALA HLINKU, ktorý príklepom od modrej čiary vypálil, Kostúrovi puk prepadol pomedzi betóny a Trenčín vyrovnáva na 1:1!
    Asistencie: Róbert Petrovický a Miroslav Zaťko.
     
    13:25
    Síkela sa Richardom Rapáčom unikli hosťujúcej defenzíve, prvý menovaný prihral z pravého kruhu Rapáčovi pred pravú žŕdku, Chábera nakoniec odolal.
     
    13:07
    Opäť dobre zapracoval útočník Hvila, získal puk opäť a nedovolil súperovi pokračovať v útočnej akcii.
     
    12:44
    Trenčín sa nedokázal rozostaviť v útočnom pásme, Hvila vzal puk na svoju hokejku a poslal puk aspoň do stredného pásma.
     
    12:06
    Trenčín bude hrať v početnej výhode. Lauris Bajaruns dostáva dve minúty za hákovanie a hostia budú môcť prebrať iniciatívu a vyrovnať stav stretnutia.
     
    11:51
    Gáborčík šikovne z ostrého uhla nahodil pred Cháberu, trenčianski hráči si však dokázali so situáciu úspešne poradiť.
     
    11:18
    Zmätok pred trenčianskou bránou! Do zakončenia spred bránkoviska sa dostal Branislav Rapáč, jeho strelu ešte dorážal Tomáš Török, ale Cháberovi sa podarilo oba pokusy zlikvidovať!
     
    10:46
    Arne Kroták využil svoje skúsenosti, v strednom pásme sa nenechal proti dvom hráčom obrať o puk, posunul ho rutinérsky cez obrancov a Poprad sa snaží rozohrať.
     
    09:50
    Bartečko spoza brány hľadal krížnou prihrávkou cez útočné pásmo niekoho zo svojich spoluhráčov, Ťavodovi sa na modrej čiare nepodarilo úspešne zareagovať na pas.
     
    09:03
    Zlocha vyhodil puk do stredného pásma, tam si prikorčuľoval Gáborčík a rozhodil na útočníkov, ktorí sa už snažia prekvapiť Cháberu.
     
    08:18
    Na opačnej strane sa do nepríjemnej koncovky dostal Peter Olvecký, zakončoval smerom na bekhend, Kostúr jeho strelu dokázal vytlačiť betónom na zadný mantinel.
     
    08:05
    Richard Rapáč si s pukom nerobil žiadne starosti, vyhodil ho cez celé ihrisko, kde si ešte poň prišiel jeho brat Branislav, ale nezakončil.
     
    07:25
    Kroták našiel v medzikruží uvoľnujúceho sa Síkelu, ktorý vystrelil, jeho strela bola síce zblokovaná, ale smerovala tesne nad hornú žŕdku.
     
    06:51
    Vladimír Nemec zo stredného pásma iba nahodil puk do útočného pásma, kde si poň už prišiel kapitán Popradu Arne Kroták a rozohráva akciu.
     
    06:14
    Ľuboš Bartečko šikovne prekorčuľoval poza bránu, dostal sa až sám zoči-voči Cháberovi, z tesnej blízkosti brány ale trafil iba jeho telo!
     
    05:48
    Bajaruns vystrelil od modrej čiary, Rusnák zostal sám pred bránou, jeho následnú nerazantnú dorážku dokázal Chábera zachytiť vo výstroji.
     
    05:09
    Petrovický z ľavého kruhu skvelou prihrávkou našiel v medzikruží Patrika Koyša, jeho strela z prvej nakoniec skončila na Kostúrovej výstroji!
     
    04:04
    Domáci majú nejaké problémy s rozohrávkou, dvakrát si do stredného pásma prihrali nepresne. Trenčania sa snažia čo najefektívnejšie napádať.
     
    03:10
    Radek Dlouhý od modrej čiary nahodil pred brankára Kostúra, tam však nik z hráčov v červených dresoch nestál a puk bol zblokovaný von do stredného pásma.
     
    02:45
    Hosťujúci hráči začínajú svoju rozohrávku pozorne spoza brány, oba tímy majú čas na poriadne prestriedanie formácií.
     
    01:53
    Trenčania sa snažili o rýchlu odpoveď, zvýšili tempo a vytvorili krátky kolotoč v útočnom pásme, no popradská obrana odolala tomuto menšiemu tlaku a puk poslal do stredného pásma.
    ŠTRAUCH - 1:0
     
    01:24
    Poprad dal gól!
    Kamzíci rýchlo prebúdzajú svojich fanúšikov a strieľajú vedúci gól! Štrauch vykorčuľoval s pukom cez stredné pásmo, posunul následne ku pravému kruhu na Mateja Síkelu a ten práve pred bránku na ANDREASA ŠTRAUCHA prihral späť. Následne už popradský útočník zakončil bekhendom cez Cháberov betón!
    Asistencia: Matej Síkela.
     
    00:55
    Peter Ölvecký vystrelil z medzikružia, jeho zakončenie nakoniec nesmerovalo do priestoru brány, iba do jej konštrukcie.
     
    00:46
    Ťavoda hľadal rýchlou prihrávkou do stredného pásma Arneho Krotáka, ktorý stihol puk iba tečovať, a to za týchto okolností znamená zakázané uvoľnenie.
     
    00:08
    Na úvodnom vhadzovaní bol úspešnejší domáci center Paukovček, Popradčania sa s pukom dostali iba do svojho obranného pásma.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Oba tímy postupne nastupujú na ľadovú plochu. Ako prvý prichádzajú domáci hokejisti v bielych dresoch vystupujúci pod taktovkou trénera Pavla Paukovčeka. Trenčania odohrajú stretnutie v červených dresoch pod vedením trénera Jána Kobezdu.
     
    Vzájomné zápasy Popradu a Trenčína bývajú vyrovnané, minulá sezóna to taktiež potvrdzuje. V piatich zápasoch boli dvakrát úspešní Kamzíci a tri razy sa víťazom stretnutia stali hokejisti Trenčína.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Úvodné zostavy:

    HK Poprad: Kostúr (Svoboda) – Suchý, Ťavoda, Dinda, Fabian (A), Malina, Kasík, Gáborčík, Pitka – Bartečko (A), Paukovček, Hvila – Kroták (C), Síkela, Štrauch – Török, R. Rapáč, B. Rapáč – Števuliak, Rusnák, Bajaruns

    Dukla Trenčín: Chábera (Kutej) – R. Pavlikovský (A), P. Mikuš, Zaťko, Hatala, Drgoň, Holenda, Nechala, Trefný – Gašparovič, Dlouhý, Melichárek – Ölvecký, Nemec (A), Vozdecký – Koyš, Petrovický (C), Hlinka – D. Hudec, Zlocha, Jakúbek

    Rozhodca: J. Konc – Gajan, Kollár.
     
    Prajem vám príjemný nedeľný podvečer a vítam vás pri sledovaní stretnutia 2. kola Tipsport ligy medzi HK Poprad a Duklou Trenčín. Zápas sa začne o 17:00 a jeho priebehom vás prevedie Lukáš R. Ovšonka.

    HK Poprad
    Vzhľadom na výsledky v príprave a problémy s obsadením zostavy si popradskí Kamzíci v prvom kole proti HKm Zvolen počínali prekvapujúco dobre. Hokejistom Popradu sa podarilo otvoriť skóre v 5. minúte gólom z hokejky Branislava Rapáča a následne v tretej minúte 2. tretiny zvýšil jeho brat Richard taktiež po spoločnej kombinácii. V tretej tretine museli Popradčania odolávať zvolenskému tlaku, inkasovali na 2:1 z hokejky Puliša, ale po rýchlom útoku skóroval Paukovček v 52. minúte. V závere Rytieri tlačili na Kostúra, ten odolával a zlomili ho až počas power-play sekundu pred koncom, keď sa presadil Klíma, no potom to už na vyrovnávajúci gól nestačilo. Poprad zdolal Zvolen 3:2 a pripísal si prvé tri body. V tabuľke mu po prvom zápase patrí 5. pozícia.

    Dukla Trenčín
    Trenčianski Vojaci sa v úvodnom kole nového ročníka taktiež predstavili svojím divákom na domácom ľade. Po symbolickom úvodnom buly z rúk Mariána Hossu sa ihneď šťastie na Trenčanov nepriklonilo, keďže v 25. minúte poslal hostí do vedenia Surovka, no už o päť minút vyrovnával Nemec a v 33. minúte priklonil vedenie na domácu stranu Drgoň. Trenčín vstúpil do tretej tretiny úspešnejšie, v 43. minúte skóroval Richard Pavlikovský a v závere sa už Martinu nepodarilo vyvinúť tlak a dorovnať stretnutie. Trenčín teda takisto zvíťazil v riadnom hracom čase a po výhre 3:1 nad Martinom si pripísal prvé tri body. Zatiaľ sa udomácnil na 4. mieste.

    Kurzy
    Stávkové kancelárie si nie sú isté jasným favoritom, na výhru domácich vypísali kurz 2.40 a na víťazstvo hostí určili kurz pohybujúci sa okolo 2.35. Prípadná remíza je ohodnotená kurzom približne 4.20.

    Ak chcete vedieť live priebeh tohoto stretnutia a všetky dôležité situácie v zápase, určite sledujte náš on-line prenos na webe Onlajny.eu Prajem vám pekný hokejový zážitok!
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 17:00.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Branky a nahrávky: 2. Štrauch (Síkela), 60. Števuliak (Bajaruns) – 14. Hlinka (Petrovický, Zaťko), 26. Dlouhý (Melichárek), 27. Hlinka (Petrovický, Jakúbek), 33. Ölvecký (Drgoň, D. Hudec)


    HK Poprad: Kostúr (Svoboda) – Suchý, Ťavoda, Dinda, Fabian (A), Malina, Kasík, Gáborčík, Pitka – Bartečko (A), Paukovček, Hvila – Kroták (C), Síkela, Štrauch – Török, R. Rapáč, B. Rapáč – Števuliak, Rusnák, Bajaruns
    HK DUKLA Trenčín: Chábera (Kutej) – R. Pavlikovský (A), P. Mikuš, Zaťko, Hatala, Drgoň, Holenda, Nechala, Trefný – Gašparovič, Dlouhý, Melichárek – Ölvecký, Nemec (A), Vozdecký – Koyš, Petrovický (C), Hlinka – D. Hudec, Zlocha, Jakúbek

    Rozhodčí: J. Konc – Gajan, Kollár

    Diváci: 1 122
    bahis siteleri