Trenčín – Trnava 5:3 (kon.) | Zlaté Moravce – Dunajská Streda 2:1 (kon.)
konec
AS Trenčín
5:3 (3:1)
FC Spartak Trnava
sk Neděle 13.09.2015, 16:30 • Mestský štadión Trenčín • Niké liga
Předzápasové kurzy
     
    90+2
    Trenčín dal gól!
    Hra vabank Trnave síce najprv vyšla na znižujúci gól, ale potom ušiel po ľavom krídle Bala, zbavil sa obrancu a prichystal premiérový gól pre MITCHELLA SCHETA, ktorý z päťky už len dokopol do odkrytejj brány.
     
    90+1
    Trnava dala gól!
    Trnasva bojuje do konca. Využila váhanie Trenčanov s odkopom, presila červeno-čiernych vyústila v šancu DAVIDA DEPETRISA, ktorý po otočke pálil presne k žrdi.
     
    88
    Striedanie v tíme AS Trenčín: z ihriska odchádza Gino van Kessel, prichádza Aliko Bala.
     
    81
    Striedanie v tíme AS Trenčín: z ihriska odchádza Dávid Guba, prichádza Mitchell Schet.
     
    81
    Trnava dala gól!
    Trenčania sa nestihli vrátiť po rohovom kope, Mikovič sa šikovne presadil cez Madua na pravej strane a ťahal akciu do šestnástky, kde síce najprv o loptu prišiel, ale tá sa dostala k osamotenému DAVIDOVI DEPETRISOVI, ktorý obstrelil brankára. Strelec jeho formátu sa vie postaviť. Asistencie Martin Mikovič.
     
    77
    Žltú kartu dostáva Wesley da Silva, keďže po góle dal dole dres.
     
    77
    Trenčín dal gól!
    Janečka zdanlivo dobre zasiahol a odvrátil loptu spred brány, lenže tá letela len vysokým oblúkom a tesne pred čiarou ju stihol hlavičkovať WESLEY DA SILVA ponad bezmocného gólmana.
     
    75
    Tutovka pre Trnavu najmä vďaka najlepšiemu Spartakovcovi Harbovi. Potiahol až na hranicu šestnástky, mohol ešte prihrať úplne voľnému Depetrisovi, ale volil zasekávačku, čím odfintoval brániacich hráčov a ostal v ideálnej pozícii. Trafil však len brvno trenčianskej brány!
     
    74
    Kessel prenikol po ľavom krídle, jeho center mieril na bránu a tak ho brankár vyrazil, následne sa Jakubech vyznamenal aj po delovke Rabia spoza šestnástky.
     
    73
    Janečka atakoval prenikajúceho Gubu a bude ďaľším potrestaným hráčom.
     
    71
    Striedanie v tíme AS Trenčín: z ihriska odchádza Matúš Bero, prichádza Jakub Holúbek.
     
    70
    V súboji s Rabiom spadol Halilovič, rozhodca prísne pískol faul Trenčania. Rabiu následne za protesty vidí kartu.
     
    68
    Asi najlepšie kopnutý roh Trenčanov v sezóne, Wesley dostal loptu na hlavu a trafil len tesne mimo bránu.
     
    67
    Ďaľšia tutovka domácich, ale obetavo brániaci Trnavčania postupne zblokovali tri pokusy Trenčanov v šestnástke, posledný už za brankárom bol pred bránou Kessel, ale ani on neprestrelil obrancu, ktorý zachránil svoj tím.
     
    66
    Po rohu odhlavičkoval vysoký Koolwijk a dvaja Trenčania sa tak dostali do brejku na jediného obrancu cez celé ihrisko. Ešte na polke posunul Rabiu Kesselovi, ten si dobre podržal loptu pred obrancom, ale jeho strelu z hranice pokutového územia výborne vykryl vybiehajúci Jakubech.
     
    63
    Striedanie v tíme FC Spartak Trnava: z ihriska odchádza Aldo Baéz, prichádza Niaré Benogo.
     
    59
    Veľká možnosť Spartaka. Po centri do šestnástky sa síce vo vzduchu nepresadil Depetris, ale k lopte sa po dopade dostal Mikovič a tiahla strela letela len tesne mimo trenčianskej brány.
     
    56
    Za rečnenie inkasoval kartu domáci brankár Šemrinec.
     
    46
    Striedanie v tíme FC Spartak Trnava: z ihriska odchádza Jakub Vojtuš, prichádza David Depetris.
     
    45+2
    Guba potiahol do vápna po pravej strane, prudko loptu poslal pred bránu, kde nabiehal Kessel, ale z prvej trafil len mimo bránu.
     
    44
    Nedorozumenie brániacich hráčov AS sa snažil využiť Mikovič, potiahol akciu na stred a vystrelil. Trafil brániacich hráčov, od ktorých sa lopta odrazila na roh.
     
    42
    Trnava dala gól!
    Hostia zvýšili aktivitu po treťom inkasovanom góle a naopak obrana AS pôsobila už ľahkovážne. HARIS HARBA dostal veľa priestoru pred šestnástkou na manévrovanie a potom aj na strelu, loptu pekne trafil a tá zapadla do trenčianskej brány.
     
    39
    Trenčín dal gól!
    Trnavská obrana úplne v troskách. Teraz nepokryli hostia postupne viacero hráčov, Kessel spracoval loptu pre IBRAHIMA RABIU, ktorý po prechode s loptou do šestnástky presne trafil.
     
    37
    Na ihrisku vzbkli emócie, Kleščík spadol po súboji s Mikovičom, ktorý ho ešte slovne napádal na zemi, následne ho spoluhráči odtlačili od trenčianskeho hráča. Kartu nakoniec od rozhodcu videl práve Kleščík.
     
    35
    Trnavčanom tečú nervy a Mikovič za reči vidí kartu.
     
    34
    Trenčín dal gól!
    Penaltu si po nastrelenej ruke pýtal aj na druhej strane trnavský tím, ale rozhodca nechal hru pokračovať. Guba vyhral súboj s faulujúcim Baezom pri čiare, na hranici šestnástky posunul na stred GINOVI VAN KESSELOVI, ktorý prudkou ranou prepálil brankára.
     
    32
    Druhá žltá karta pre Godála za faul v strede poľa.
     
    28
    Po Wesleyho akcii urobil šikovnú pätičku Rabiu, čím pripravil spoluhráčom tutovky pred bránou. Guba zo 7 metrov napálil len do brankára, Bero vzápätí opečiatkoval žrď trnavskej brány.
     
    25
    Tak rozhodca predsa len má karty a prvú vidí Majtán po surovom zákroku na Rabia v stredovom kruhu.
     
    23
    Trenčín dal gól!
    Gino van Kessel nabral rýchlosť na ľavej strane, trnavská obrana sa nestíhala vrátiť tak, aby na druhej strane dostihla MATÚŠA BERA, ktorý po prihrávke poslal loptu povedľa brankára do siete.
     
    17
    Baez výborne zabojoval v strede a získal loptu, zrodilo sa prečíslenie Trnavy 4 na 3, lenže Mikovič z ľavej strany nedal Harbovi do šestnástky dobrú loptu.
     
    14
    Guba vybehol za dlhou loptou od Kleščíka, na hranici šestnástky ustál atak súpera a loptu predložil Wesleymu, ten skúsil technickú strelu zo 16 metrov, ale rozvlnil len bočnú sieť.

    Marián Vychovalý

    Branky: 23. Bero (van Kessel), 34. van Kessel (Guba), 39. Rabiu (van Kessel), 77. da Silva, 90+2. Schet (Bala) – 42. Harba, 81. Depetris (Mikovič), 90+1. Depetris

    Karty:   37. Kleščík (TRE), 56. Šemrinec (TRE), 70. Rabiu (TRE), 77. da Silva (TRE) – 25. Majtán (TRN), 32. Godál (TRN), 35. Majtán (TRN), 73. Janečka (TRN)


    AS Trenčín: Šemrinec – Madu, Čögley, Kleščík, Rundič – Bero (71. Holúbek), Koolwijk, Rabiu – Guba (81. Schet), da Silva, van Kessel (88. Bala).
    Náhradníci: Chovan – Skovajsa, Šulek, Schet, Bala, Holúbek, Opatovský.

    FC Spartak Trnava: Jakubech – Janečka, Nikolič, Godál, Hanzel – Vojtuš (46. Depetris), Baéz (63. Benogo), Halilovič, Mikovič – Harba, Majtán.
    Náhradníci: Strapák – Bortel, Casado, Benogo, Depetris.

    Rozhodčí: Kružliak – Somoláni, Weiss

    Diváci: 3412
    bahis siteleri