Kladno – Plzeň 2:3 (0:1 po s.s.) | Sudoměřice – Kovo Praha 3:2 (kon.) | Třinec – Hr. Králové 3:2 (kon.)
Karviná – Ústí n/L 0:2 (kon.) | Letohrad – Most 1:2 (kon.) | Pardubice – Kert Park Praha 4:1 (kon.)
po s.s. (0:1)
HBC Kladno
2:3 (0:0, 1:1, 1:1 - -:-)
HBC Plzeň
Sobota 26.09.2015, 11:00 • Městská hokejbalová aréna, Kladno • CROSSDOCK Extraliga • 4. kolo
     
    45:00
    V samostatných stříleních zvítězil tým HBC Plzeň.
    Autorem vítězné branky je MICHAL EDL.
     
    45:00
    V poslední vteřině mohl rozhodnout D. Hnízdil, ale jeho střela zamířila jen vedle brány.
     
    44:17
    Rozhodčí to mají těžké v závěru utkání. Vše, co písknou, je pro oba týmy špatně. Teď obdržel 10 minut za výtky směrem k arbitrům Průcha (PLZ).
     
    40:36
    Úplně zbytečné! Kladno Ogurčák (KLA) naprosto zbytečně oslabil v závěru třetí třetiny. Za naražení na mantinel si dvouminutový trest musí odpykat zaslouženě kladenský hráč, který navíc obdržel dalších 10 minut. Trest za něj odsedí Jelínek.
     
    40:11
    Špaček se objevil na levém kruhu úplně sám! Jenže zamířil těsně vedle brány. Teď měli hosté velké štěstí.
     
    38:17
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Tohle je velká škoda pro hosty! Doteď skvěle chytající Kračina udělal podobnou chybu jako soupeř a přihrál před branku, když rozehrával z rohu hřiště, takže byl mimo svůj prostor. Míček zachytil DANIEL HNÍZDIL, který zamířil do naprosto odkryté branky. Podobných hrubic se na extraligové úrovni moc nevidí. A máme tu další gól v oslabení! Bez asistence.
     
    37:38
    R. Soukup (KLA) se nyní dopustil nedovoleného bránění a odešel na 2 minuty na trestnou lavici. Tenhle moment Kladnu určitě nepomáhá.
     
    30:18
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Tohle byla obrovská hrubice ALPIQu! Jeden z kladenských hráčů přihrál přímo do jízdy MARKOVI ŠVARCOVI, který z levé strany zamířil přesně do šibenice brankáře Jirotky. Pěkně mu to domácí namazali. Tohle je nečekaný vstup domácích do třetí třetiny. Hosté otáčejí vedení na svou stranu! Bez asistence.
     
    28:54
    Plzeň obdržela trest za zdržování hry. Pokorný (PLZ) tak odsedí 2 minuty na trestné lavici. Rozhodčí už několikrát hosty za podobné přestupky napomínali, teď již je trest neminul.
     
    28:40
    Kudela teď hledal z pravé strany před brankou své spoluhráče, a protože Kračina byl u tyčky, zívala před kladenskými prázdná branka. Naštěstí pro hosty nikdo míček nezachytil.
     
    28:03
    Plzeň soupeře mačká, co to jde! Vyrovnávací gól jí hodně povzbudil. Průcha nyní sebral míček soupeři velmi snadno, jel sám na Jirotku, zkusil kličku, ale ta mu nevyšla. Tohle byla velká tutovka pro hosty.
     
    26:42
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Také hosté se dokázali prosadit. Před Jirotkou bylo pořádně rušno, kladenští obránci si nevedli dostatečně důrazně, a tak u tyčky do prázdné branky zasunul míček JIŘÍ KAVALÍR. Asistence: Martin Krch.
     
    20:01
    Velké emoce vzbudil Pauerův (PLZ) zákrok na Jirotku. Naprosto zbytečně do něj vrazil. Svůj přestupek si uvědomil a ihned odešel na trestnou lavici. Rozhodčí mu vyměřili trest na 2+10 minut. Na trestné je také Kolařík, který za svého spoluhráče trest odsedí.
     
    18:32
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Domácí byli přece jenom aktivnějším týmem, a tak si branku asi zasloužili. Dlouhá série Plzně bez inkasované branky je až nyní u konce. Autorem branky je PETR OGURČÁK, jehož střela se odrazila od tyčky a přímo do sítě. Asistence: Petr Šícha, Tomáš Kudela.
     
    03:45
    První rvačka v utkání. Vodrážka (PLZ) a Nosek (KLA) dostali za vzájemnou potyčku 2+2 minuty. Konkrétně za hrubost.
     
    02:59
    První náznak větší šance pro ALPIQ! Kohout se dostal z levé strany až před Kračinu, snažil se u tyčky nají svého spoluhráče, ten ale míček nezachytil.

    Patrik Sandev

    Branky a nahrávky: 19. Ogurčák (Šícha, Kudela), 39. D. Hnízdil – 27. Kavalír (Krch), 31. Švarc, rozh. náj. Edl

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   J. Kejř (PLZ)
    0:0   Nosek (KLA)
    2. série:
    0:0   Švarc (PLZ)
    0:0   D. Hnízdil (KLA)
    3. série:
    0:0   Slanec (PLZ)
    0:0   Pražák (KLA)
    4. série:
    0:0   Kudela (KLA)
    0:0   Gřonka (PLZ)
    5. série:
    0:0   Špaček (KLA)
    0:1   Edl (PLZ)


    HBC Kladno: Jirotka (Hájek) – Dědič, Kudela, Pliml, Haisman, Jelínek, R. Soukup – D. Hnízdil, Špaček, Pražák, Ogurčák, Nosek, Šícha, Kohout, Štastný, Vondrák
    HBC Plzeň: Kračina (Návara) – Slanec, Kavalír, Edl, O. Benedikt, Hanuš, Vodrážka – J. Benedikt, J. Kejř, Krásný, Švarc, Průcha, Krch, Gřonka, Pauer, Vít, Kolařík, Pokorný, Kunzmann

    Rozhodčí: Koskuba, Škrobák

    Diváci: 55
    bahis siteleri